Stäng

26 reaktioner på “Varning för Expressens hembesök

 1. Stasipoliser som påstår sig vara yttrandefrihetens försvarare
  hur går det ihop?

 2. Vilka idioter.Jag avskyr all typ av våld men dessa svin skulle må bra av hederlig omgång.Diamant salihu ,vad är det för namn, jag kanske byter till guld Adolf.Ha det så gott,och glöm inte våld löser ingenting.Mvh Adolf

 3. Här är foto på de tre vapenfixerade gossarna på Expressen, vilka har fällts för vapenbrott – alla tre. Reportern Diamant Salihu syns i mitten. T.v. finner vi chefredaktör Thomas Mattsson och t. h. nyhetschefen Andreas Johansson. Publicerat 18 maj 2012.

  https://x.cdn-expressen.se/images/e8/14/e8141aa0be694ca3831d5d835eba56a3/680.jpg

  VARNING! Iakttag mycket stor försiktighet om dessa brottsdömda individer skulle visa sig i din omedelbara närhet!

  1. Mr Pennington känner säker till att Sverige stoltserar med en egen giljotin, förvarad å Nordiska Muséet och endast brukad en gång anno 1910, då riksskarprättaren Anders Gustaf Dahlman medelst detta högeffektiva maskineri dekapiterade rånmördaren Alfred Ander, vilken därigenom befriades från såväl samvetskval som huvudvärk. Nu för tiden har vi som bekant kriminalvård.
   Bara en parentetisk anmärkning av undertecknad, vilken entusiastiskt förespråkar dödsstraffets återinförande.
   Andreas 🙂

 4. Jag skulle utnyttja nödvärnsrätten fullt ut ,han skulle hamna på sjukhus i gipsvagga minst ett halvt år .micken och kameran i röven skulle få vara kvar för dom sitter så långt in att det inte går att operera ut

 5. Om man låter bli att köpa Expressen under ett år sparar man drygt 8000kr.
  På tio år närmare 90000kr. Helt skattefritt och utan något som helst arbete.

 6. SLUTA LJUG DJÄVLA PUCKO DU BEHÖVER VÅRDADE OMKRING DIG DYGNET RUNT MR P .DU ÄR SÅ PSYKOTISK PARANOID.DU BEHÖVER VÅRD.

  1. Med detta inlägget från dig bedömer läkaren att det är du själv som är i starkt behov av vård och på grund av förfallet i det svenska samhället där bla sjukhus och vårdinrättningar har havererat är jag inte förvånad att personer som dig springer löst bland vanligt folk.
   Det är tragiskt när folk inte får den vården dom behöver, men du är inte ensam bara så att du vet.

 7. Om man väntar beskök av dem så ha en potta piss och avföring innanför dörren. Släng det i ansiktet på dem obehagligt men ej farligt.

 8. Denne Diamant Salihu är så vidrigt politiskt korrekt så man håller på att spy. För något år sedan så hade han en krönika i Expressen/Kvp där han höjde muslimska kvinnor som bär hijab till skyarna och menade på att dessa var mycket modiga och högt stående varelser.

  Jag kontrade honom genom att maila till honom och påtalade att dessa damer och flickor älskar att testa sin omgivning och många gånger har narcissistiska drag och ser ner på den inhemska resurs-svaga befolkningen.

 9. Vid Expressens första hembesöks drive var jag en av de utvalda så jag vet idag hur jag skall agera om de får för sig att återkomma. Besöket skall bli allt annat än angenämt för PK sluskarna.

 10. Ja, jag bara & väntar på att de ska dyka upp på trappen…. 😤😤😤
  Å gör de det hos någon, så skratta bara åt dom för de är inget annat än patetiska!

 11. Vilka poliser??? Är dom inte nånstans och grillar lamm och halalkorv när dom behövs.?

 12. bra upplysning, ha en godkänd överfallssprej med rödfärg innanför dörren bra att ha vid oväntat besök

Kommentera

%d bloggare gillar detta: