Arg Blatte sågar PK politiker och media jämst med fotknölarna


Den ”fredliga och humana”så kallade religionen hör inte hemma i civiliserade samhällen konstaterar man när man lyssnar på denne vältalige blatte! Pedofili tex!

Videon är 45 minuter lång, men ta er tid att lyssna på denna video av den mycket  Arga Blatten

 


10 responses to “Arg Blatte sågar PK politiker och media jämst med fotknölarna

 • RäddSomFan

  Mycket bra film av Arg ”utlänning” som alla borde se, dock vill jag inte kalla han blatte som i texten, utan utlänning, skillnaden är att en blatte kallar man en person som är en oönskad kriminell utlänning, och det är inte Arg utlänning. Det finns bra utlänningar och det finns blattar, tyvärr så är blattarna överrepresenterade till max i Sverige vilket vi har många idioter och landsförrädare att tacka för bla SÄPO, vanlig polis, politiker dvs hela 8-klövern, journalister, vänstern, flertalet kändisar, författare och stora och små svenska företag och företagsledare mm mm.

  Gilla

 • Lokalinvånare

  Det är ganska konstigt att han inte blir fullständigt uthängd och smutskastad i msm…

  Kan det kanske bero på att han har källhänvisning till alla sina påstående och argument, ofta från självaste msm, vilket gör det väldigt svårt för msm att ”motbevisa” honom, eller ens ta en argumebntation med honom utan att se (ännu mer) ut som kompletta jubelidioter?
  Han gör ett mycket bra jobb och jag önskar att fler faktiskt kunde lyssna på det han säger.

  Gilla

 • introvert

  Ja han är mycket vältalig och kvicktänkt. Har lyssnat ett par år från
  och till på honom.

  Gilla

 • Ulli

  Denna video visar hur utpräglat sjukt Sverige har blivit, det tog runt 50 år av total vansinning politik (stödd av media) att nå hit men nu är vi här.

  Gilla

 • gamgubben

  Han har ju rätt!
  Varför kan inte Regering och Riksdag komma till samma slutsatser som så många av oss sedan årtionden tillbaka har dragit.
  Allt för många har rösträtt i för tidig ålder. Varför tror ni myndighetsålder och tillika rösträttsåldern sänktes, därför att unga som liten erfarenhet har oftast är vänstervridna. Vilka partier tjänar på det?
  Dum fråga vilka bildar regering med god hjälp av vilka?

  Gilla

 • Tussilago

  Han är jättebra ni som inte känner till honom. Han har gjort många bra filmer & var den som blev uthängd i msm för att ha ”inspirerat” till ”händelsen” (säkerligen msm’s definition om det varit på en i huvudsak ”vit” skola utförd av en mena-avkomma) på en skola i Trollhättan.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: