Miljöpartiet vill inte ha stopp för nyanlända i Malmö, de vill ha mer pengar av staten

INVANDRING. För ett par veckor sedan krävde Socialdemokraterna och Moderaterna i Malmö att Migrationsverket slutar anvisa nyanlända till staden. Rubrikerna handlade om flyktingstopp. Nu kommer Miljöpartiets svar. 

Miljöpartiet säger nej till ”flyktingstopp” och kräver mer pengar av staten, detta trots att Malmö redan får 5,4 miljarder om året av landets övriga skattebetalare.

MP vill att staten betalar för etableringen av de nyanlända under fyra år i stället för under två som nu.   Det som MP är i under kant och där har de rätt. MP påstår visserligen att etableringstiden är sju år i snitt men det var länge sedan, nu tar det runt tio år innan de nyanlända är i arbete.

Nåväl, vill ni läsa om galenskapen så står det i Aftonbladet men enligt extremisterna i Miljöpartiet är allt frid och fröjd i Malmö, det finns pengar och bostadsbristen är tydligen en bluff, det är bara att ”förmå fler fastighetsägare att godta försörjningsstöd och etableringsersättning som inkomst för hyreskontrakt”. 

Miljöpartiet verkar också tro att statens lador är fulla av överskott att ösa ur, men har inget svar på vem som ska betala när hela landet blir som Malmö…

 

16 thoughts on “Miljöpartiet vill inte ha stopp för nyanlända i Malmö, de vill ha mer pengar av staten

 1. Vi ,som inte tycker som dessa (Mp) och andra Vänster politiker, vi undrar så över hur det står till med dessa människor. Hur kan man med 154 i IQ säga att man skall arbeta för invandrare och Sverige, när man har rikligt betalt från dem, som är svenskar, som arbetar och släpat ihop skattemedel, som nu försörjer 1 500 000 offentlig anställda. Dessa som lever av samhället, gör allt de kan för att sabotera för småföretagandet, allt inom vård, skola och omsorg och medborgares fria vilja, att verka, driva företag och arbeta i landet. Av de nyanlända är det inte många, som vill, kan, eller vet, hur man gör när man arbetar.
  Konstig ekonomisk politik.

 2. Dessa politiker måste stoppas. De stjäl skattepengar från Svenskar utan väljarstöd. Globalisterna försöker globalisera på djävulens villkor och slår sönder det flesta fungerande samhällsfunktioner medan tappra människor förgäves försöker hålla standarden kvar på en anständigt trygg nivå. Jag kan inte begripa t.ex. MP:s syften, det verkar nästan handla om skadeglädje? För att så få röstar på dem?

 3. ytterligare bevis på att Hasch / marijuana skada människor hjärnan. degenererade Tydligen är MP / S folk väldig påverkade av dessa droger.

 4. Malmö ska sänkas och sen väntar resten av landet på sin undergång det har dom gett sig faan på dessa jävla muppar.

 5. Att som dessa notoriska miljöpartister konsekvent försämra den svenska miljön och avsiktligt verka för att ett redan akut kaotiskt läge skall förvärras, kan bara tolkas som omstörtande verksamhet och medveten vilja att åsamka nationen största möjliga skada. Ett kriminellt anslag – ett i en mycket lång rad av subversiva attacker mot Sverige, vilka utförs i akt och mening att demolera samtliga bärande samhällspelare.
  Andreas.

 6. Så… MP vill reglera inkomsten efter utgifterna? Det brukar vara den typen av tankesätt som personer i Lyxfällan visar upp.

  Hur löser vi bostadskrisen? Jo det är ju bara att be hyresvärdar att sänka hyran så fler slipper stå utan bostad.. Allvarligt??? För problemet är att det är så många tomma lägenheter som ingen har råd att flytta in i? Vilken planet kommer MP ifrån nu igen? Gissar på Uranus.

 7. MP vill ha fler invånare till sitt kalifat-bygge, miljöpolitiken har man kastat på sophögen.

 8. S och M i Malmö vill inte ha fler nyanlända. Märkligt för det är ju dessa båda partier annars inte kan få nog av den varan. Jag tycker malmöpolitikerna skall hålla käft och vara glada över att de nu berikas med ett nytt kunskapsregn.
  Märkligt är, att inga politiker mer än SD:s tycks begripa, att okontrollerad invandring innebär kollaps för stat och kommuner.
  Vad det gäller Mp- politiker står dessa i särklass och har i hela landet drabbats av intellektuell härdsmälta!

 9. Vi har över 1000 miljarder i statsskuld, det måste vara slut på galenskaper. Dom är under 4%,dags att hålla käften.Vill dom ta hit flyktingar så får dom slanta själva ur egen ficka.Vi måste få ordning på bränderna,våldet i hela landet,sjukvården,åldringsvården osv.Vakna Sverige.Mvh Adolf

  • Inte ”vi”, blanda inte in mig för jag har inget med denna statsskuld att göra däremot har ”dom” 1000 miljarder i statsskuld dvs alla dom som är skyldiga till detta förfallet av Sverige, själv kommer jag lämna landet snarast möjligt så räkna inte med mig när dessa 1000 miljarder skall betalas tillbaka. Jag själv har fått nog och när jag väl har lämnat landet kommer jag aldrig mer att sätta min fot här igen.

Kommentera