Stäng

Flicka grovt misshandlad av 30-tal ungdomar

2017-05-06 21:54, Misshandel, grov, Sandviken
Polisen fick samtal om att ett 30-tal ungdomar jagade en tjej i Björksätra.

Polisen åker till platsen och där är det en ungdomsfest. Det är minst tre personer som har blivit misshandlade. De är födda 2002 och 2003. Åtminstone en av dem som är född 2003 fick uppsöka sjukhus eftersom hon hade blivit slagen och sparkad i huvudet, oklart hur skadad hon är. Ingen person är gripen för brottet. Ärendet kommer att utredas vidare.

Polisen

-Pettersson undrar lite. Ett 30-tal ungdomar som jagar en tjej född 2003. Alltså 14 eller 15 år. Ingen gripen, inget signalement. Undrar vad det är för ungdomar som anfaller i flock, samt slår och sparkar i huvudet…

Nu väntar jag bara på att inrikesminister Ygeman ska säga att det faktiskt var fler 15-åriga flickor som blev sparkade i huvudet förr…

10 reaktioner på “Flicka grovt misshandlad av 30-tal ungdomar

 1. Flickan löper stor risk att drabbas av men för livet, såväl psykiska som fysiska, men frakturer är lättare att behandla än en förvärvad neurologisk skada. Den sekundära käftsmällen utdelas senare då den underkapaciterade ordningsmakten och svenskt så kallat rättsväsende eventuellt tvingas skaka fram någon gärningsman, vilken icke behöver befara någon kännbar påföljd för sina illgärningar och som kommer att bispringas av någon slipad försvarsadvokat. Vilket skadestånd kan det arma barnet ha att förvänta sig då hela intresset och kassan är avsedd för kränkta koranslavars biinkomster???

  Ett trettiotal personer som attackerar en ensam, försvarslös flicka representerar ännu en destruktiv yttring av den påtvingade kulturberikning överdjävul Löfvén beordrat. Hur länge skall våra egna barn och barnbarn klara sig från barbarernas framfart? Det går inte en dag utan att man tänker på den fara de utsätts för.
  Andreas.

 2. Det är inte alltid roligt att, vara en dumsvenska, som aldrig lär sig något. Inte ens självbevarelsedrift har de fått lära sig utan här kör vi galant på svinskt maner med. ”Allahs lika värde”.

 3. Björksätra verkar vara ett av Sandvikens mångkulturella paradis!

  En slagning på Smassens väg som går igenom området gav följande:

  Livsstil i närheten

  Här är medelåldern 37 år. Vanliga intressen är hårvård, alternativ hälsovård och astrologi. Medelinkomsten är 10 208 kr/mån och snittbelåning är 441 369 kr. Man kör gärna Toyota, Volvo och Volkswagen.

  Jämför medelinkomsten med belåningen hur går det ihop?

  I den här valkretsen får Socialdemokraterna 79% fler röster än riksgenomsnittet.

  Som vanligt visar detta Socialdemokraternas vurm för ockupanterna, röstboskap!

  SD fick 12,45% av rösterna, alltså en röst av varje svensk som har tvingats kvar där!

  Så här ser det ut på en slumpvald adress:

  Abdulbasit Hashoum, 54
  Adel Hashoum, 21
  Berfin Mohammed, 20
  Berfin Y
  Deyana Alhashoum
  Farha Hesso, 37
  Lara Sameer Harbi Al-Sabti, 26
  Luwam Teklay, 19
  Mariam Alkhalil, 47
  Muhi Aldeen Mohammed, 48
  Rami Sameer Harbi Al-Sabti, 19
  Rozif Sedo, 45
  Sahira Issa Zachi Al-Sabti, 53
  Samir Al Sabti, 49
  Soraya Ghasimi, 44
  Sulaiman Hussein, 36
  Tsigab Araya Gebregzabher, 44

  1. Björksätra är en stadsdel i Sandviken, centralorten i Sandvikens kommun.

   Björksätra byggdes åren kring 1970 inom ramen för det så kallade miljonprogrammet. Från början fanns uppåt ett hundratal tre- och två-vånings hyreshus med sammanlagt omkring 1800 lägenheter. Nu har man rivit cirka en femtedel av husen.

  2. Ytterligare en ort skapad av SOCIALDEMOKRATERNA med dysfunktionella araber/negrer som INTE arbetar utan lever på den världsberömda Försäkringskassan och Socialen….
   ”Det går bra nu….” säger Stefan Löven

 4. Kan möjligen pojkarna vara uppfostrade i en miljö där kvinnor/flickor är slavar till manliga könet?
  Om jag minns rätt så finns en sekt i Sverige, som har den livsinställningen.
  Sekten har en oroväckande ökning i storlek.

 5. Förstå skräcken och paniken den flickan kände.Jag ryser.Men naturligvis kommer det svensks flata samhället att svika henne,kränka henne ytterligare.Det var ju nyadelns babianhannar som roade sig lite och det måste de ju bara få göra.Nu vänder vi blad.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: