Stäng

Valet i Frankrike: Emmanuel Macron – en Katastrof

av Guy Millière  •  7 maj, 2017

 • Anti-västerländska, anti-israeliska och anti-judiska diatriber levererades till entusiastiska folkmassor av skäggiga män och beslöjade kvinnor. Hundrafemtio tusen personer närvarade.

 • Emmanuel Macron lovade att underlätta uppbyggnaden av moskéer i Frankrike. Han meddelade att ”fransk kultur inte existerar” och att han ”aldrig har sett” fransk konst. Risken är stor att Macron kommer att göra fransmännen besvikna ännu snabbare än Hollande.
 • På kvällen av den andra valomgången kommer folk festa i Paris chica områden och på ministerierna. I distrikt där det bor fattiga människor kommer bilar tändas eld på. I mer än ett årtionde har man i Frankrike tänt eld på bilar när festligheter har ägt rum i de distrikt där de fattiga bor.

Paris, Champs Élysées, 20e april, kl. 20:50. En islamistisk terrorist skjuter mot en polispiket. En polis dödas och en annan skadas allvarligt.

Läs vidare

17 reaktioner på “Valet i Frankrike: Emmanuel Macron – en Katastrof

 1. Det var tyvärr en nästan given seger. För den enda som kunde ena Le Pens opposition, var Macron. Och president mycket svårt att bli. Då måste man vara liberalpopulist som Macron. Som lovar allt till alla från ingenting av resurser eller förnuft. Då går det att bli en Berliosconipresident på ett år. Hör bara på namnen: ”On Marsch” eller ”Forcia Italia”. På minner inte fenomenen om varandra. Även om Berliosconi, var avsevärt mycket bättre. Men parlamentsvalet i juni, är en annan sak. Då får nog Macron det mycket svårt. För då är han utlämnad helt själv till sitt. Och det är 4 KRAFTER SOM KOMMER ATT SLÅSS OM MAKTEN. INTE SOM NU, 2.

 2. Just nu kl 20.00 visar man upp de preliminära utfallet av valet från Paris:
  Macron fick efter denna 65.5 % ,och Marine fick 34,5 %.Detta betyder att Macron blir vald president men att uppåt l0-15 miljoner franzoser har valt ett nationalt parti!

  1. Den vidriga ”dati” kommer att få en plats och så kommer ”tåbira” att få, frankrike är förlorat !

   1. Lena:
    Har en känsla av att Frankrike sedan är förlorat…Du känner bättre till detta land än mig.Vad jag nu befarar är,att EU får än mer makt.En blivande president,som hyllar ”Mutti” för hennes importverksamhet kan skrämma fler än mig !

 3. Förutom i Frankrike sker idag val i Schleswig/Holstein.De första siffrorna finns nu tillgängliga,och det gläder att AFD har tagit sig in i ytterligare ett Bundesland. 5,6 % (4 mandat) visar deras siffra just nu.
  CDU har annars fullständigt krossat sossarna,som med sin nye boss Martin Schmidt (tidigare i EU) Detta är speciellt glädjande,med tanke på att detta äckel,som påminner om O Palme skulle vara partiets räddare inför Bundestagsvalet. SPD tappar drygt 4 % och CDU lägger till dryga 2 %.
  Detta innebär att det blir en ny regering under ledning av importvänliga CDU….

 4. Macaroni, är precis som en svensking trots sitt namn. Det mest troliga är det då är på mödra sidan, som Makacaroni har anknytning till Svenstia. För han är nämligen en tokfan.

 5. World Economic Forum, Bilderberggruppen, osv., osv. Är människor korkade, blinda eller snurrar hamsterhjulet så fort att de inte hinner eller orkar tänka efter. Vi måste bryta oligarkernas makt annars är den civiliserade mänskligheten förlorad. Det är dock lättare sagt än gjort, det har inte minst the Donald fått känna av. Det kanske krävs en re:volution?

 6. Frankrike’s dödsspiral fortsätter, Macron lär inte kunna förhindra det, det är inte heller hans mål.

 7. Marcon innebär att det inte längre går att rädda Europa på demokratisk väg.Marcon är lika med grönt ljus för förföljelse och utrotning av de vita folken.Marcon är islams garant för fortsatt etablering och övertagande.Marcon är garanten för ännu mer muslimsk terror,inte bara i Frankrike.Det är alltså ett för civilisationen ödesval alla kategorier.

 8. Vilken mamma till en 15 -årig son vill se sitt barn förförd av en jämgammal och dessutom hans lärare, inte jag i alla fall.
  Hon styr honom tro inget annat !

 9. Macron innebär fri invandring (inklusive terrorister) och globalisering. Mångkultur destabiliserar demokratin.. Le Pen innebär reglerad invandring och nationsgränser

Kommentera

%d bloggare gillar detta: