Anders Lindberg i farten – igen!!


Egentligen borde man inte men jag kan inte låta bli att kommentera Lindbergs ledare.  ”Efter Trump, kommer Putin att hjälpa Åkesson?” Denna rubrik säger det mesta om kompetensen. Kan det inte vara så att Hillary Clinton föll på eget grepp, utan Putins hjälp?  Kan det vara så att Macron idag inte är så överlägsen för att Marine lePen är en strålande politiker? Tänk om vi har sådan tur att hon vinner? Drömma kan man och drömmar kan slå in, frågan är om denna är möjlig?!

lindbergputin

bilden från Nyheter idag

Hur orkar man att hela tiden skylla på andra för sina egna misslyckanden?  Hur orkar Anders Lindberg ha så mycket hat i kroppen? Hat och hets mot folkgrupp. Han har konstant hetsat mot dem som inte tycker samma som honom eller det politiskt korrekta. Nu skall vi till hans ”försvar” säga att Aftonbladet varnar sina läsare med underrubriken:  Aftonbladets ledarsida är oberoende socialdemokratisk. Hupp!!

Jimmie Åkesson och hans Sverigedemokrater är ständigt i skottgluggen och nu börjar knäna darra på denne verklighetsfrånvarande Lindberg. Valet närmar sig med stormsteg, tyvärr inte fort nog men Lindberg måste ändå gardera sig.

Gardera sig mot ett nederlag för sossarna och en plan på vem som skall få bära skulden. Där kommer Vladimir Putin in!  Jag väljer att citera ett stycke:

    – Ser man till politiken är SD det parti som ligger närmast den ryska världsbilden. De är antiliberala och mot EU och delar den högerpopulistiska retorik om folket mot eliten som bar fram både Brexit och Trump. Och de har i Europaparlamentet konsekvent följt den ryska linjen.

Detta må vara sant men därifrån till att Putin skall påverka valet är Lindberg och PK-elitens egna fantasier. Om Jimmie Åkesson får många röster så är det inte pga ryssen utan för att han har en politik som går hem hos svenska folket.  Han talar ett språk som folket förstår och kan identifiera sig med. Inte en massa politiskt mambo jambo som de övriga kommit undan med i så många år.

Lindberg uppmanar de svenska politikerna att förbereda sig på samma scenario som i USA`s val där demokraterna blev ”angripna”. Lindberg avslutar sin ledare med orden ”-För med dagens utveckling är inte frågan ”om” utan ”hur mycket” hjälp den svenska extremhögern kommer att få från Moskva.”

Jag är då väldigt nyfiken på vart det högerextrema kommer in i bilden? Är SD högerextrema eller vad menar han?? Vad är högerextrem?  Var finns det högerextrema i SD? Journalister och politiker handskas vårdslöst med detta begrepp som ingen egentligen vet vad det betyder. Det kom till som en motsats till vänsterextremister om inte jag är totalt fel ute. Vänsterextremister uppmanar och brukar våld för att få sin vilja igenom – var ser vi SD göra detta??

Sverigedemokraterna behöver bara använda sin politik för att gå hem hos närmare 30% av den vuxna befolkningen, kan inte Lindberg med anhang acceptera detta utan att behöva skylla på Ryssen?  Att Putin skulle bli glad om LePen och Åkesson vann sina val betvivlar nog ingen men man skall passa sig för att komma med anklagelser om fusk utan belägg. Mig veterligt är det bara de PK journalisterna som kommer undan med detta. Helt otroligt!!


16 responses to “Anders Lindberg i farten – igen!!

 • salrol

  OM SD VINNER?
  . . . . kan vi räkna med ett scenario värre än vad som skedde i USA efter att Trump vann.
  Mängder med upplopp samt skadegörelser resp mishandel riktade mot utpekade SD-anhängare. Och svensk polis kommer att titta bort, såvida inte ”högerextremer” lyckas försvara sig, för då kommer polisen att gripa ”högerextremerna”!
  Högerextremism har utpekats för att döda motståndare, men vad jag vet är det enbart ETT domslut där sådant konstaterats. DÄREMOT är det årligen flera domar mot vänsterextremer, som misshandlat och gjort skadegörelse och det är mångfalt fler domar mot vänsterextremer i Sverige som dödat misshagliga individer. Och kom inte med Breivik, för han är sedan några år bakåt muslimsk konvertit och hade möjligen den läggningen långt dessförinnan. Tro inte vad lögnmedia skriver om ovanstående.

  Vad Lindberg alltså retoriskt uppmanar till i ”förberedande ordalag” är således att vänsterextrema skall förbereda och planera för våldsamheter och personvåld efter en sannolik valförlust 2018. Detta har självklart inget med Putin att göra, utan bara den revolutionära våldsvänstern stödd av islamister.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Det genomkorrupta etablissemanget där Rosenbads maliciösa marionetter representerar den nationsfientliga globalismens prestav, finner det uppenbarligen främmande att generas över den illa dolda pennalism som utövas mot antiglobalisterna i allmänhet och Sverigedemokraterna i synnerhet.
  Regeringen har initierat och sanktionerat den systematiska mobbningen mot det enda politiska parti som värnar om nationen och dess rättssäkerhet, alldenstund den oheliga värdegrunden automatiskt exkluderar den som opponerar sig mot dess vilseledande och människoföraktande trossatser.
  Alla och envar som dristar sig till ett ifrågasättande av den progressivism som förvandlat hela nationen till en ockuperad zon, torde bereda sig på spott och spe samt en och annan bildlig käftsmäll i riket där alla påstås vara lika värda.

  Avslutningsvis kan vi enas om att ovan nämnde kvasikrönikör Lindberg, vilken i sedvanlig ordning under besatthetens feberfantasier, gräver sin egen grav och förmodligen kommer att dö med en notorisk konspirationsteoretikers imbecilla leende på läpparna, borde bjudas på ett uppfriskande och synnerligen välförtjänt kok stryk. Frid vare över hans beklagliga minne, ty någon gagn och glädje för Svea har han aldrig varit.
  Andreas.

  Gilla

 • Jhonsson

  Om man avstår från att köpa Aftonbladet under ett år, sparar man mer än 8000 kr. Pch detta utan arbete och helt skattefritt. Köper men den inte på tio år blir det närmare 90000 kr!

  Gilla

 • Trynbald

  Herr F.d. President Obama däremot försöker påverka Fransmännen att rösta på Macron.

  Gilla

 • ossie

  Hans mentala status är ju av en art så han borde komma under vård. Men han är nog ett hopplöst fall som knappt går att sätta diagnos på.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Fantastiskt att ha mage till att klaga på att Putin försöker påverka val i andra länder!

  Svenska politiker och journalisterna på MSM gör väl inget annat än just detta!

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  ÄRLIGHET VARAR LÄNGST!

  Ett råd till alla politiker som inte borde vara så svårt att följa, men som uppenbart är det, ha rent mjöl i påsen!

  Gå till val på lögner, så att om någon hackar din mejl och sanningen kommer fram så förlorar man, kanske inte är en bra ide!

  OM det nu är så att Clinton förlorade valet för att Putin talade om sanningen om henne, borde vi inte tacka honom istället?

  Fantastiskt att dåren på AB vill ha politiker som endast är valda för att sanningen om dom inte har kommit fram till väljarna!

  Gilla

 • Albert

  ”Aftonbladets ledarsida är oberoende socialdemokratisk styrd av bankmaffian via Schibstedts”, skall det vara.

  Anders Lindberg är inget annat än en prostituerad Wall Street-journalist. En Mammons marionett.
  Finner inga uppgifter om hans lön på internet. I listor över journalisters löner tycks han vara undantagen.Förmodligen får han sin lön utbetald direkt av Goldman Sachs på något skumt konto i Bahamas.

  När man läser hans texter inser man också hur galet det socialdemokratiska partiet blivit. Detta med tanke på hur insyltad han tycks vara i dess innersta adliga kretsar. Han får säkert sina manus direkt ifrån Löfvén,(som även han är fjärrstyrd från Wall Street).

  Den globala finansmaffian och dess lydiga undersåtar (på t.ex Aftonbladet och i regeringen) bör vara det mest ultimata exemplet på renodlad ”högerextremism” som går att finna idag.
  Så I jämförelse med dagens Socialdemokrati skulle väl Sverigedemokraterna närmast kunna beskrivas som vänsterextrema… (?)

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Idiot,att såna finns som han gör att Sverige står nära till total kaos ,om inte vi är där redan. Han är en landsföredare, kort och gott. MVH Adolf

  Gilla

 • RäddSomFan

  En normalt funtad människa ser att Sverigedemokraterna inte är högerextrema, högerinriktade är dom men inte extrema, vilket jag är säker på att alla vuxna människor fattar men vägrar att säga och bara låtsas som om det regnar, dom är som små tjuriga skrikiga ungar …inget annat.
  En vacker dag kommer även dessa människor att sluta ljuga för sig själva och sin omgivning men då är det försent, för inget av detta som Sverige genomgått dom sista 20 åren går att reparera utan ett långt och blodigt inbördeskrig.

  Gilla

 • Grune

  Det spelar ingen roll om Putin är inblandad eller ej, alla människor i alla länder som älskar sitt fosterland och sina fosterländska medmänniskor håller naturligtvis på Le Pen.

  Gilla

 • eva

  Nuförtiden verkar allt och alla som INTE VILL att Sverige skall bjuda in all världens befolkning och inte vill betala för det utan något annat i gengäld än våldtäkter, bilbränder osv. + några nya maträtter, anses vara högerextrema.
  Dessutom verkar det hela av någon anledning vara orkestrerat från Putin – jag tror inte ens att han orkar bry sig!!!!
  Från ABs och Lindbergs sida överskattar de nog Sveriges betydelse och Putins eventuella intresse. Så betydelsefulla är vi nog inte.

  Gilla

 • Hönsmamman

  En dag kommer A Lindberg att förklara bort sin usla ”journalistik” med att det hela tiden var Putin som hackade hans ”ledare” och för övrigt hela deras ”journalistiska” produktion?

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Senaste tokigheten från ”hästkillen”.

  Anders Lindberg: ”Jag skulle hellre rösta på en häst än på Le Pen.”

  Det är därför han röstar på sossarna och Stefan Löfven.
  Han gillar hästar.

  Så därför ett klokt svenskt ordspråk.

  ”Åsnan känns igen på öronen, den dumme på sina ord.”

  Gilla

  • Hönsmamman

   Han menar väl stridshingsten Reinfeldt?

   Det finns så många karaktärer i denna livesända komedi?

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: