Nu har ”Pöl Harbour” öppnat


Göteborgarnas utomhusbassäng har öppnat. Den stora älvbassängen ”Pöl Harbour” har utsikt över hamninloppet och är gratis för allmänheten. Samtidigt kan du passa på att basta i ”svettekörka”, världens fulaste men bästa bastu. Här tror jag att Göteborgarna får vara ifred. Vattnet är på tok för kallt för besökarna från söder. Kanske kommer en och annan svensk turist att besöka ”Göteborgarnas oas”, varför inte?!!


4 responses to “Nu har ”Pöl Harbour” öppnat

 • Lokalinvånare

  Jag tror nog inte att det är själva badandet som lockar allah plaskar-gängen.. Det räcker nog med ett café att skräpa ner i, en bastu att flockas i och flickor att trakassera. De brukar ju inte ens vara simkunniga

  Ett perfekt badhus vore ett där man måste simma genom en djup kanal för att nå hela anläggningen. Endast simkunniga äga tillträde.

  Gilla

 • age

  Ja, den gamla frågeslingan gäller även här:

  NÄR kan vi vara trygga?
  VAR kan vi vara trygga!
  HUR han vi vara trygga?

  Gilla

 • RäddSomFan

  Själv avråder jag bestämt ALLA turister att resa till Sverige, jag vill helt enkelt inte att vanliga turister skall råka ut för den skiten som det svenska folket råkar ut för varje dag, turister bör välja resmål med omsorg och ha sin egna säkerhet som prioritet 1 och då väljer man inte Sverige och som nu inte längre är en demokrati utan övergår till diktatur sakta men säkert. Och den som tror att dom kommer att vara fredade i denna pöl tror helt fel, vänta tills värmen kommer då kommer också tafsandet, ofredandet och våldtäkterna att skjuta i höjden med raketfart så också i denna pöl som överallt i samhället. Enda sättet att vara någorlunda säker idag är att hålla sig så långt ifrån invandrare som möjligt och inte lita på någon.

  Gilla

  • pettersonaxeagentlemansgentleman

   Helt korrekt antagande!
   Det existerar inga garantier för tillhandahållandet av normalt säkra och fredade zoner och sammanhang inom Sveriges hank och stör. Den förmånen har makthavarna för länge sedan vinnlagt sig om att konfiskera, i akt och mening att förtrycka och inskränka svenska folkets vardagsliv och fritidssysselsättningar. Den historiska och internationellt beryktade respektlösheten mot den vanlige, medelhygglige svensson tar sig alltmer makabra uttryck och endast ett kan vi vara förvissade om, nämligen det faktum att ingen längre går säker någonstans och detta oavsett tidpunkt.
   Andreas.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: