Sossarnas flirt med islam

Vet ni varför våra svenska socialdemokrater flirtar med de allt fler muslimer som väljer att komma till Sverige?

Svaret kanske vi finner i vårt västra grannland.

Se bilden…

6 av 10 afrikaner och asiater som får rösta i Norge, röstar på det norska Arbeiderpartiet. Nu tänker många att alla som kommit till Norge från Afrika och Asien inte är muslimer. Så är det givetvis, men visar vi ett annat diagram från dokumentet får vi svaret.

Även hinduer har en förkärlek för Ap, men de utgör en betydligt mindre grupp av invandrare än muslimerna.

Ingen tror väl att det ser annorlunda ut i Sverige? Vid nästa års valrörelse ska ni bege er ut till valstugorna och titta. Ni kommer att förstå varför våra svenska socialdemokrater flirtar hej vilt med islam.

Minerva

Hela undersökningen kan laddas ned här (pdf)

Apropå sossarnas flirt med islam. Socialdemokraterna säger ja till moské.

SR

Från 2014. Socialdemokraterna lovar att samarbeta med Sveriges muslimska råd.

Expressen

18 thoughts on “Sossarnas flirt med islam

 1. När det gäller marginalväljare så får det kosta vad det kosta vill.
  Uppskattningsvis är 13% av befolkningen islamister i dag och växer med raketfart. Alla har väl inte rösträtt men kan man få in det kollektivet så utan att tappa andra väljare så är man väl hemma.
  En av anledningarna till kryperierna och fjäskande inför islamisterna från de flesta partierna anser jag.

 2. förlåt sitter i solen..(lustigt att smaken e så olika…)

 3. flirt?muslimerna är inte kräsna ,ställer inga krav .
  One night stand med Margot ???

 4. Ska bli intressant att ta del av Järva-veckan. Undrar om den, med viss hetta och frenesi, gapande somaliska kvinnan kommer försöka störa ordningen igen? Jag tror att det kommer bli lugnt, de arma svenskarna som bor kvar kommer säkert att dyka upp. Några organiserade islamister vill säkert delta. Invandrare utan muslimska aversioner gentemot demokrati är säkert på plats. Stenkastande ungdomar känner säkert inte ens till det, de ligger i soffan och tar en tupplur, stenade av röka och omgivna av ett dussin tomma pizzakartonger. Barnavlande kvinnor med hucklen som nekas att vistas utanför torget, kommer lysa med sin frånvaro. Det blir säkert en mysig helylle-dag. Svetsaren kommer njuta när ungar viftar medröda ballonger under talet. Han kommer i sitt blixtstilla sinne att tänka: -Jo, det finns nog hopp för det här området, det känns skönt att ha bidragit till det idag.

 5. Alla som inte äter fläsk borde förlora sitt medborgerliga förtroende (rösträtt m.m.). Det skulle automatiskt utesluta alla muslimer och miljöpartister utan att behöva peka ut dem som grupp.

  För att ö.h.t. få rösta borde alla medborgare vara tvungna att genomgå ett IQ och kunskapstest. Det skulle automatiskt sortera bort alla idiotpolitiker (m.fl.) utan att behöva peka ut dem som grupp.

 6. Än så länge kan vi vara glada att inte dom flesta muslimer röstar i Sverige, då demokratier är haram!

  Inom en snar framtid kommer imamerna att tala om för dom att dom skall rösta och på vad!

  Då ni!

 7. Vanliga svenskar förlorar dom ju i massor så då gäller det att importera valboskap som knappt förstår svenska.

 8. Nog hade det väl ändå varit mycket billigare, om de ”köpt” sina väljare bland dem, som finns i landet eller hur? Och framför allt mycket bättre för oss som är svenskar och bor här!

  • Har för mig att de (S) ganska nyligen försökte locka nya medlemmar genom att erbjuda gratisresa och hotellövernattning i Stockholm, där man även skulle få träffa Ygeman.
   ”Gratis” innebär i politikersammanhang naturligtvis skattefinansierad.

 9. Bara att gå in och titta på val.se Där kan man studera alla valkretsar och är man en person som lever i verkligheten då vet man också var ”mångkulturen” bor.

 10. Socialdemokraternas, Vänsterpartiets och Miljöpartiets flirtande med islam
  är strävan efter en ny underklass. Valboskap! Väntar bara på när islamister
  grundar eget/egna partier i Sverige i demokratins namn. Eftersom islam
  redan är erkänt i Sverige, kan det mycket lätt hända att med 8-10 % muslimer, i en snar framtid bära dithän. Sverige är redan ett undfallande
  land, har redan underkastat sig, islam=underkastelse. Akta er för denna
  ideologi som i ett skifte är en religion och i ett annat en mördande ideologi.
  Historien vittnar om detta! Både bland muslimer och övriga.

  • Vi har s k ”politiker” som verkar vara fullständigt immuna mot att kunna göra några som helst framtidsanalyser. Är de så maktgalna i nuet när de diskriminerar oss vanliga Svenskar?!?
   Redan på 1980-talet så varnade min samhällskunskapslärare oss för hur snabbt och exponentiellt fort muslimer växte.
   Jag är verkligen less på vart vi är på väg!!!

  • Måna Salin sa att svenskar ska integreras i nya Sverige,att inte vi började vakna då?Vilken idiot som helst inser att det är nyanlända skall integreras inte vi som har bott här hela livet.Jag saknar 50 60 talets sverige ,trygg och enkelt liv.Samma färg på människor,eller är jag rasist när jag tänker så?.Jag saknar det allafall.Mvh Adolf

Kommentera