Stäng

Man knivskuren i ögat

BROTTSLIGHET. En 29-årig man har knivskurits i ena ögat i Torshälla utanför Eskilstuna. Larmet om händelsen, som inträffade i ett bostadsområde, kom in vid 23.40. Mannen fördes till Mälarsjukhuset med ambulans.

”Mannen som blivit knivskuren i ögat är under behandling. Läget är stabilt och mannen kommer under morgonen att förflyttas till ögonspecialist i Örebro för vidare vård av sin ögonskada”, skriver sjukhuset i ett uttalande.

Enligt uttalandet är det i nuläget inte går att ge en prognos för hur pass skadat ögat är. Polisen har inlett en förundersökning om grov misshandel. Ingen misstänkt gärningsman har gripits.

SR.se

-Pettersson säger att sticka ut ögonen på folk är en typisk sörmländsk tradition…

5 reaktioner på “Man knivskuren i ögat

    1. Nu ska vi inte anta ögonantalet. Han kanske identifierar sig som piratkapten, och därför vill bära ögonlapp, och om det då är fel öga som blev stucket så kommer han ju bli tvungen att identifiera sig som blind nu – för vi ska ju inte kräva att han tar av sig ögonlappen..

      1. Jaha, du menar så. I stället för att fastna i detaljer kanske vi skulle köra babben som sticker i ögonen på folk i en mangel.

        Skepp Ohoj – vad skoj!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: