Stöd bojkotten av SAS

-Pettersson vill till ovanstående tillägga att damer i slöja är dåliga muslimer, för Allah uppmanar muslimer som bor i länder där det inte råder sharia att följa det landets lagar och seder. Varken Allah eller Muhammed blir förbannade om damen tar av slöjan. Tvärtom de uppmanar till det.

31 thoughts on “Stöd bojkotten av SAS

 1. Kan upplysa om att efter det att Obama och NATO tog Khadaffi av daga så saknas en hel del av de trettio tusen handburna luftvärnsmissiler av sovjetisk modell som han hade i förråd.

 2. Om den uppblåsta diva Gina Dirawi inte känner sig
  hemma i Sverige med våra regler så är det fritt
  att flytta till ett muslimland, så kan hon ju erfara hur
  mycket hennes krav är värda.

  INGA SÄRREGLER FÖR MUSLIMER!

 3. Risken finns ju eftersom dom är lättkränkta och vill hämnas att de har med sig sprängmedel och låtsas att de är kunder och ställer sig i kön till SAS incheckningsdisk

  • Men då vet vi att muslimerna i kön är farliga förrädare – de skall ju alla bojkotta SAS

 4. I Göteborgsförorten Angered har det startats en kamelfarm. Hon kan väl söka jobb där i stället. Jag tror kamelerna skulle uppskatta slöjan på ett bättre sätt än flygresenärerna.

  • Själv nyttjade jag oftast Allitalia eftersom dessa hade väldigt få arabkunder redan då….Lufthansa däremot tog gärna med halva planet fullt av nomader.
   Sedan skedde PanAm-attentatet över Skottland, och det innebar att man tittade extra noga vad för passagerare som fanns ombord.Hur som haver känner vi nog alla ett obekvämt inre, när dessa karnevalsklädda medeltidsfigurer finns i närheten.

  • Var det något fel på byggnaden som vårdcentralen var inrymd i ?
   Nej.
   Då finns det väl ingen anledning att stänga vårdcentralen, byt klientelet.

 5. Vi har ju sett att en slöja kan innehålla ganska mycket stulna varor.

  https://twitter.com/GoldingBF/status/857333567961128960

  I stället för butiksvaror skulle ju slöjbäraren kunna fylla sin slöja med sprängmedel, vapen eller något annat livsfarligt och som anställd på t ex SAS kunna smuggla in det förbi alla säkerhetskontroller.

  Jag är tvärsäker på att både säkerhetsansvariga samt ledningen för SAS (eller vilket annat flygbolag som helst) INTE VILL öppna för en sådan stor risk.

  Sen får muslimerna Bilan Osman, Gina Dirawi, Aye Alhassani eller vilken annan muslim som helst tycka vad dom vill. Ingen enda av dom har analyserat problemställningarna, säkerhetsriskerna mm på djupet fullt ut.

  Och f. ö. vem skulle vilja ha en sån här figur som medpassagerare på SAS-flygningarna i fortsättningen. Han antyder ju tydligt ”Störtning på G”.

  https://media.giphy.com/media/EdIU420m8agCs/giphy.gif

 6. Muslimbojkott är kanske det bästa som kan hända för SAS borde generera många nya resenärer.

  • Under vernissagen kommer det att hållas en Workshop om hur man sätter på sig slöjan för att förstå processen med att ta på sig den.

   • Har man väl tagit på sig slöjan, så får man aldrig av sig den med annat än livet som insats.

 7. Jag ser mer än gärna att SAS blir muslimbefriat och hoppas att alla andra Svenska företag i Sverige följer efter så att hela Sverige blir muslimbefriat.

Kommentera