Sharam Karim efterlyst för mord och mordförsök

 

INVANDRARVÅLD. Polisen går ut med namn och bild på en efterlyst man som är häktad i sin frånvaro. Han har varit försvunnen sedan kvällen då mordet begicks.

Sharam Karim, 23, Foto: Polisen

Den misstänkte heter Sharam Karim och är 23 år gammal. Han är misstänkt på sannolika skäl, vilket är den högre misstankegraden, för ett knivmord och två mordförsök tillsammans med två kumpaner.

Nu vädjar polisen om allmänhetens hjälp. – Det är ett allvarligt våldsbrott i gängmiljö, kan man säga. Våra tre målsägande befinner sig uppe på Hässleholmen och enligt vår uppfattning blir de uppsökta av en konstellation med individer och så händer det här, säger Magnus Dahl, spaningsledare vid polisen i Borås.

I samband med knivbråket befann sig ett stort antal ungdomar på platsen. De två andra männen som skadades i attacken blev knivhuggna med ett flertal hugg.

Ingen greps direkt i samband med händelsen. Men i mitten av april häktades två män födda i början av 90-talet. De är nu sannolikt misstänkta för mord och mordförsök.

Enligt Magnus Dahl bedöms han inte som farlig för allmänheten. Däremot anses hotbilden mot Karim själv vara stor med tanke på omständigheterna.

I dagsläget vet inte polisen om Sharam Karim befinner sig i Sverige eller kan ha lämnat landet, men de arbetar efter teorin att han har lämnat Borås.

Magnus Dahl avråder allmänheten från att själv ingripa, utan vädjar om att de som har upplysningar om var Sharam Karim befinner sig kontaktar polisen direkt istället på nummer 114 14.

TIDIGARE 2017-03-23. En död och två allvarligt skadade babbar efter knivbråk i Borås

INVANDRARVÅLD. En ung man knivskars till döds i samband med ett stort bråk i området Hässleholmen i Borås, rapporterar flera medier. Polisen fick larm vid 21.30-tiden om bråket, där minst ett femtontal ungdomar var inblandade. Mannen dog på sjukhus under kvällen. Ytterligare två unga män vårdas för allvarliga knivskador.

– Det här handlar inte om några rispor, utan rejäla hugg, vad jag förstår, säger Johan Ljung, gruppbefäl vid polisens ledningscentral i region Väst. Vid 23-tiden hade ingen person gripits.

En helikopter cirkulerade också i området under kvällen och natten. – Det är inte bara för av spaningsskäl utan också för bevakning, det handlar ju om Hässleholmen och där kan det ju bli ganska oroligt, säger Johan Ljung.

Det har också varit oroligheter vid akutmottagningen på sjukhuset i Borås, där ett 30-tal primater samlats.

Knivbråket har utspelat sig utomhus i ett bostadsområde. Ingen person var vid midnatt gripen. – Däremot har vi hämtat in ett flertal personer för förhör, men ingen av dem är i nuläget misstänkta, säger Johan Ljung.

Om det mångkulturella paradiset Hässleholmen på bloggen… 

8 thoughts on “Sharam Karim efterlyst för mord och mordförsök

 1. Monstret vet var han blir daddad i svenskt fängelse……gör något ni som jobbar där, se till att hans liv BLIR ett inferno !!!

 2. Hugga honom rejält,är nog inte verken första eller sista gången.

 3. Ett pojksträck för mig är att palla plommon i någons trädgård eller möjligen någon gång snattat lösgodis i sin barndom.
  Inte att i förstånd eller oförstånd (pgaföräldersuppfostran) riskera ta livet på oskyldiga människor.

 4. Tycker alla dom där ser lika dana ut så jag fattar inte vitsen med o pixla eller dölja kriminella.
  Samma sak när lokalpressen skriver om ”pojkarna” runt 15 som begår ”pojksträck”… när dom i sin taskiga uppfostran utav invällare (för olika former av barnbidrag och dyligt) inte har något intresse att fostra sin vidriga avel.
  Äldre svenskar undrar ju vad det blivit av ”barnbarn o barnbarnsbarn”. Ty vissa lever kvar i en annan tid.
  Blir så trött på denna mediala förljugenhet.

 5. ”Barnen” har snabbt växt till sig….. Kan informera er om att dagstidningar från hela Europa,dagligen fyller sina sidor kring sådana arabiska,och orientaliska förbrytare.I Berlin finns ju 100.000-tals som får tiden att gå genom olika brott.Polisen uppgav i går att 42 % av alla kriminella handlingar i staden begås av ”stackars flyktingar”.
  På bilden tre afghaner som är kända för otaliga brott som stöld,rån och knivöverfall.Dessa skall i sin tid skickas tillbaka till Kabul,när domstolen hunnit med alla ärenden som ligger och väntar:
  https://img.morgenpost.de/img/incoming/crop208228431/1704021002-h600-cv2_3-q85/fahndung1.jpg

Kommentera