Debattartikel av Mattias Karlsson.


Expressen idag publiceras en upplysande debattartikel av Mattias Karlsson, SD. Där kommenterar han de falska uppgifterna i boken ”Utan ånger”- om ”SD´s s.k nazistiska rötter. SD:s nazistiska rötter är omdebatterade. Så borde det inte vara, eftersom det är fakta, skriver Johan Ulvenlöv, Matti Palm och Anders Larsson. Fel säger Mattias Karlsson och lägger fram bevis.

680

I  en artikel i Expressen påstås att dessa tre herrar gjort 2 års efterforskning och att en man, Gustav Ekström, nazist, var med och grundade SD. Detta motbevisas av Mattias. Det sägs också att Ekström blev invald i styrelsen, detta motbevisade också Mattias. Ekström var revisor och det vet alla som har lite allmänbildning att en revisor inte har något politiskt inflytande.

Mattias debattartikel är saklig och bra skriven. Jag undrar hur dessa tre herrar kan med att skriva denna bok med klara lögner. Hur långt får författare gå? Hur långt får de gå utan att behöva stå till svars för sina ”falska nyheter”.  De kan anklaga oss som skriver i alternativa medier eller bloggar för allt möjligt men det är väldigt svårt att yppa ett ord om en sosse-, extrem-, vänsterjournalist utan att man blir klassad som rasist mm.

Vad kan vi göra annat än att försöka nå ut till så många vi kan med riktiga nyheter, sanningar som annars inte kommer fram. Ett stort problem idetta är att folk blivit så uppskrämda av svt och våra ”ordinarie” kvällstidningar att de knappast törs läsa annat. Vi kan bara fortsätta vara envisa med att nå ut. FB, Twitter, bloggen, djungeltelegrafen……

 


10 responses to “Debattartikel av Mattias Karlsson.

 • Stenbock

  Tre av vänsterpacket välbetalda skribenter,som skall få de få som läser deras smörja,att tro på sagor…Betvivlar att detta utspel ger annat resultat, (än alla andra) som denna typ av kommunister söker inplantera.
  Urinvånarna har med åren själva fått uppleva inpå husknutarna,vad de styrande orsakar med sin importverksamhet.Detta nya elände kan de med all vilja,inte lasta SD för !

  Gilla

 • Eva-Marie

  Vilken röra från alla aktörer, inget är som det synes vara och Mattias skriver brev till den organisation ( stiftelsen expo) som jobbar för att söndra och rasera sverigedemokraterna. Mattias vill samarbeta med fienden mot sina egna medlemmar, helt sanslöst vilken röra.

  Gilla

 • stefan a.

  Fake news i bokform, hur länge kan LO-toppen gå emot sina egna medlemmar? är det medlemmarna som är till för LO-toppen eller tvärtom? varför skall medlemmarna betala dyra pengar för att bli uppfostrade och tillrättavisade av några överbetalda personer i toppen , tror medlemmarna är fullt kapabla att fatta sina egna beslut i den frågan…

  Gilla

 • Tony

  Jag kan tänka mig att dessa tre lögnhalsar befinner
  sig bland dom så kallade författare som vill anordna
  en alternativ bokmässa för att stänga ute Nya Tider från
  det som är Bokmässan i Göteborg.

  Tycker att alla ska notera namnen på dessa författare
  som vill stänga ner det fria ordet, och definitivt inte
  inhandla deras böcker., Tror det var 118 så kallade förf.

  Vi lever inte i Nordkorea, fast det verkar dessa
  åsiktsbegränsare att vi ska göra.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Struntar i vilka som löser dagens våldsveriges problem.Det skall inte vara så att man vågar inte ut,bilar brinner ,gamlingar får inte mat,sjukvården går på knäna ja ni vet.Struntar i vilka som löser det,sossarna haft tid på sig och det händer ingenting,bara skitsnack om nazister, rasister.Ner med svetsarn, vill ha någon som löser dagens problem,tar tag i sakerna inte bara svamlar,svetsarn jävla parti inte heller så rumsren .Avgå löven avgå.Mvh Adolf

  Gilla

 • Mm

  Folk är inte idioter, det räcker med att i sin närhet, de flesta bor inte på Östermalm, Södermalm mm dvs Stockholms innerstad, för att se vad de illvilliga invällarna ställer till med, våldtäkter, bränder – vårt land brinner, mord, överfall, rån. Enorma köer för sjukvård, månader för att komma till tandläkare.

  Gilla

 • Tobbe

  Återigen: Jakten på SD är ett försök att vända uppmärksamheten åt fel håll istället för de verkliga utmaningar vårt samhälle och våra barns framtid står inför. Det fungerar inte längre.

  Gilla

 • Falköga

  Mycket bra Mattias! Särskilt sista meningen som många har anledning att ta till sig, inte minst Stefan Löfven.

  Gilla

 • Bajen666

  Tre idioter förblir tre idioter även om dom skriver en bok.
  Tro fan att feminismen går framåt med såna ”män” i landet

  Gilla

 • angelicaplacet

  Dessa tre är väl aktivister som inte vill ta till sig fakta och vill lämna en inte korrekt bild till allmänheten.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: