Extremt låg asylinvandring


Alldeles nyss utropade socialdemokraten Ursula Berge i SVT:s nyhetspanel, att vi just nu….

…har en extreeeemt låg asylinvandring. Detta apropå morgonens  debatt om avskaffande av id-kontroller.

Jämfört med de senaste åren har vi det…

…men siffrorna från 2016 bygger just på införskaffandet av id-kontroller och givetvis den stängda Balkan-rutten och avtalet med Turkiet. Erdogan är lynnig och kan säga upp avtalet vilken dag som helst och Balkan-länderna kan tröttna på Sveriges och övriga EU-länders kritik som riva de stängsel man byggt upp. Vad som väntar då inser alla.

Vi ska också minnas att det i Danmark finns tusentals asylsökande som egentligen vill till Sverige, men som hindrades av id-kontrollerna och att det i Tyskland finns hundratusentals flyktingar som aldrig registrerat sig, vilket innebär att de vill vidare och vilket land ligger norr om Tyskland?

De här siffrorna från 2016 är också intressanta (klicka för större bild)

Vi har en extreeeeeemt låg asylinvandring!

 


15 responses to “Extremt låg asylinvandring

 • Stenbock

  I går bekymrade sig ju MV,och delar av vänsterregeringen över att antalet importer minskat.När de nu helt avskaffat all gränsbevakning,ligger ju kusten klar för bl.a. de niggrar som ”räddas” av EU-flaggade fartyg.På bilden ser vi hur man utanför Libyens kust lastar över några av äventyrarna till ett tyskt marinfartyg:

  Gilla

 • Hr Inre Exil

  http://www.telegraph.co.uk/news/2017/05/04/not-welcome-japan-refuses-99-percent-refugee-applications/

  One of the world’s wealthiest countries, Japan accepted just 28 refugees in 2016 – one more than the previous year – out of the 8,193 applications reviewed by the Immigration Bureau.

  Skulle högeligen misstänka att *ingen* av dessa 28 personer har sitt ursprung från MENA…

  Gilla

 • Stenbock

  Lugnet före stormen !! I Italien finns det uppemot 200.000 afrikanska niggrar som bara väntar på första bästa chans,att taga sig norrut….
  Det är denna anstormning av Swahilis,som troligen är orsaken till att man lättar på den redan nästan obefintliga gränskontrollen.
  Nämnde i höstas att tull/gränspolis helt saknades när jag åkte iland från Tysklandsfärjan i Trelleborg. Hur man skall lyckas minska än mer på den övervakningen, överträffar min fantasi. :

  Bilden har jag lånat från Carina Finas blogg.

  Gilla

 • Fredde

  Intressant nog ligger Turkiet på 4:e plats när det gäller ursprung, även Albanien och Ukraina ligger högt. Och ”statslös” förstås…

  Men, vad jag vet så är dessa inte krigsförande länder, och därmed borde de inte söka och få asyl här.

  https://www.migrationsverket.se/Om-Migrationsverket/Statistik.html

  Gilla

 • gamgubben

  500 i veckan 26000 på ett år och de kallar sossemadamen lågt.
  Det är en hel liten stad i vårt land, de ska bo prio ett, de ska ha bidrag prio två, de ska integreras prio tre, de ska få ta hit sin familj prio fyra, de ska ha sysselsättning prio fem, därefter prio sex för våra godhetsapostlar de ska eventuellt ha ett jobb!!!
  Jag blir sååå trött.

  Gilla

 • Bajen666

  Hon ser ju fullständigt förstörd ut, för några år sen så var hon lite mullig och nästan mysig..:-)
  Tror det är alla lögner som tär.

  Gilla

 • angelicaplacet

  Över 100.000 personer finns i Migrationsverkets mottagningssystem just nu.

  Gilla

 • Grune

  Migrationsverket är ju riktigt ute i blåsväder då flera av de muslimer som fått arbete där använder deras datorer för att lura åt sig pengar, mycket pengar.

  Gilla

 • Kent

  Faktaresistensen är total allt blir ju lågt jämförbart med 2015. Har hon inte tänkt på alla anhöriginvandrare som blir resultatet av 2015 som inte märks för de kommer med reguljärflyg och passerar utan att ligga utanför Migrationsverkets lokaler.

  Det effektivaste gräshindret det är att sänka bidragen med 90% så alla ekonomiska incitament försvinner.

  Inför obligatorisk registrering med biometriska data så att inte flera identiteter kan används och lägg detta i ett europeiskt register. Har någon sökt i annat EU land och fått avslag så behövs inte processen göras om i Sverige.

  Liked by 1 person

 • ossie

  Så hemskt att vi inte får in tillräckligt. Sen snacket om sk flyktingbarn var ju så man kan spy. Naturligtvis inte ett ord om att 90% varken är barn eller flyktingar utan rena bedragare. Det enda vettiga som Birger sade var ju att de lockats hit under falska förespeglingar och att ingen på ett tidigt stadie bromat detta vanvett.

  Liked by 1 person

 • dave

  Rödvinet har satt sina spår. Nåväl, 500 asylinvandrare per vecka är inte ett lågt antal.

  Liked by 1 person

 • Mm

  Jasså, det kan de hålla reda på, extreeeem låg invandring, vad sägs om att hålla reda på när vi har extreeeem hög invandring och stänga gränserna. Vi har tagit vårt ansvar med råge, vad sägs om att skicka det bistånd som det var tänkt, till svältande människor och inte uppmuntra lyxinvandring av människor som vill få en bättre ekonomi, nya tänder, senaste varianten på mobiltelefon. Och allt detta kosta gratis i Absurdistan. Som tack för allt detta håller skitungarna på att elda upp Sverige ivrigt påhejade av klanmedlemmarna från Långtbortistan.

  Gilla

 • jan

  2015 tog Sverige emot ca 163000 flyktingar. USA med 321 miljoner invånare tog emot ca 67000 flyktingar. USA är 30 gånger så stort som Sverige.
  I Japan får inte många asyl…
  http://www.sydsvenskan.se/2015-03-11/elva-fick-asyl-i-japan-forra-aret

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Sista idioten är inte född än.Vakna svenskar !Svetsarn avgå MVH Adolf

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: