DN: SD är ett nationalistiskt parti

MEDIA. Idag publicerar Dagens Nyheter en anonym ledare som innehåller, ja jag fattar inte. DN skriver ”Sverigedemokraterna är ett nationalistiskt och populistiskt parti som alltid har lånat från både höger och vänster”. 

SD är nationalister. Är det något fel? Och om det är fel, vad är alternativet? Mellanösterns klansamhälle, eller en regeringen ledd av EU eller FN?

SD är populistiskt. Är det fel? Populismen försöker ha enkla lösningar på svåra problem men är alternativet sjuklövern som kört med samma politik i 30-40 år och bara förvärrad problemen utan att komma närmare en lösning.

SD är opportunistiskt säger DN. Där kan jag inte hålla med. Opportunism innebär en principlöshet efter för tillfället rådande omständigheter och maktförhållanden. Är det några som är principlösa så är det sjuklövern som på område efter område tagit efter SD:s förslag.

  • SD lånar från höger och vänster skriver DN utan att beskriva vad som är fel med det.
  • Sedan SD bildades 1988 har man velat minska invandring. Nu anpassar sig de andra partierna
  • Sedan SD bildades har man velat rusta försvaret. Nu anpassar sig de andra partier.
  • SD har alltid velat ha en kraftfullare kriminalpolitik, nu talar de andra om samma sak
  • SD har alltid velat ha fler poliser, nu bjuder de andra över varandra
  • SD vill ha ordning och reda i flumskolan, ja, ja…
  • SD vill, ja ni fattar SD har alltid velat ha anständiga pensioner och en bra sjukvård och har varit emot att lägga pengar på utlänningar och illegala invandrare.

Det kallar DN:s anonyma ledare opportunism, fast det är de andra sju partierna som bedriver flip-flop politik. Ena dagen ska vi öppna vår hjärtan fast de menar plånboken. Ena dagen är SD fascistiska, nästa dag härmar man deras politik. En annan dag byggs inga murar sedan stängs gränsen…flip-flop, flip-flop, flip-flop…

För övrigt är en populist i PK:s öron en som säger sanningen på ett sätt som folk begriper. Det är inte populärt…

12 thoughts on “DN: SD är ett nationalistiskt parti

  1. DN kör reklam i TV om att man ska besvara hat med kärlek.
    Och de säger att nättroll är fega som är anonyma.
    Men varför sprider de själva hat?
    Och varför sprider de hatet anonymt?

  2. Nu är det ju så att gammelmedia anklagar alternativ media för att inte uppge skribenter, men vad gör de själva??

    Detta är inte annat än dravel och spridande av dynga från DNs sida!!

  3. I ledaren uttrycker DN stort förakt för att Sverige har ett påstått nationalistiskt SD-parti. Jag vill minnas att SD för många år sedan i partiprogrammet bekände sig till en SOCIALKONSERVATIV värdegrund.

    Nu inställer sig genast frågan. Gillar DN den övriga församlingen bestående av sju (7) ANARKISTISKA politiska partier som vi finner i riksdagen idag, varav två (2) har bildat regering, ett (1) är stödparti till regeringen och fyra (4) = Alliansen agerar passiv opposition.

    Sen har vi några extrema anarkistpartier (t ex Feministiskt Initiativ – extremvänstern och Svenska Motståndsrörelsen – extremhögern m fl) som än så länge gudskelov inte nått in i Sveriges riksdag.

    Så ser det politiska landskapet ut idag.

  4. Vad ,är det fel att älska sitt Land? Sossarna har visat att landet havererar under deras tid.Res er Svenskar vi måste bli kvitt med skitsnackade sossarna.Mvh Adolf

    • Det är dags för denna stora TIDNING att göra en djupdykning av vad alla ministrar / fd ministrar och fd. statsministrar kostar oss SKATTEBETALARE VARJE MÅNAD !!
      Det måste vara penuts att söka reda på för alla duktiga journalister om dom nu är journalister !!!¨
      Detta är en utmaning klarar ni DETTA ???

  5. Populism = när ett annat parti lyssnar på väljarna.
    Lyhördhet = när vi lyssnar på väljarna.

    Jag är en demokratisk fundamentalist som hävdar att väljarna har alltid rätt. Om jag själv inte tycker det så har jag att välja på att försöka debattera och upplysa dem eller välja mig en annan väljarskara.

    Jag betraktar mig som liberal (dock ej folkpartist), konservativ (säkra framsteg) och nationalist (Sverige är bästa landet för svenskar).

KommenteraAvbryt svar