Stäng

14-årig flicka rånad på jacka, ryggsäck, dator och mobil, i Malmö där det även brann över tio bilar

INVANDRARBROTT. En 14-årig flicka rånades under onsdags­kvällen av en ensam gärnings­man på Axel Danielssons väg i Malmö. Rånaren kom över en jacka, ryggsäck, dator, mobiltelefon samt diverse personliga tillhörigheter, skriver polisen på sin hemsida.

Under kvällen har det dessutom brunnit bilar i Malmö, en på Ramels väg i Rosengård och en annan på Västra Skrävlinge kyrkoväg som ligger i närheten samt c:a tio bilar i ett garage på Slöjdgatan.

11 reaktioner på “14-årig flicka rånad på jacka, ryggsäck, dator och mobil, i Malmö där det även brann över tio bilar

 1. Svenstia, har bara på några få år blivit ett genuint DAGOS land. Ett ”land och folk”, som förtjänar det djupaste förakt, som tänkas kan. ”Fy fanden for svenskingar”!

 2. I det nya fina Sverigeistan får hon va glad att hon inte blev våldtagen och mördad!

  1. Kriminaliteten minskar, säger Sarniecki, och Sverige är tryggare än någonsin, påstår Betnér och Schyffert. Det kallas för: Fake news.

 3. PK jublar och bara älskar sina nya entreprenörer, det bästa är att enligt statistiken borde ca 70% PK drabbas hårt och våldsamt, grattis.

  1. Det är troligtvis ännu fler, jag tror att dom flesta sverigevänner har vett att passa sig!

 4. 2017-05-03 23:45, Brand, Malmö
  Brand i bil, Höja.

  Larm inkommer om brand i en personbil som står parkerad på Västra Skrävlinge kyrkostig.

  2017-05-03 22:16, Brand, Malmö
  Brand i bil, Rosengård.

  Larm inkommer om brand i en personbil som står parkerad på Ramels väg.

  2017-05-03 03:24, Brand, Malmö
  Bilbrand, Delsjögatan.

  Polis och räddningstjänst åker till Delsjögatan med anledning av en brinnande bil. På plats konstateras bilen utbränd och en anmälan upprättas om skadegörelse.

  2017-05-02 01:00, Brand, Staffanstorp
  Brand i bil.

  Polis och räddningstjänst skickas till Nevisborg i Staffanstorp med anledning av att en bil brinner på en parkeringsplats. Bilen blir helt utbränd och bärgas från platsen. Ytterligare två bilar skadas av branden. Okänd gärningsman. Polis skriver anmälan om skadegörelse.

  2017-04-30 20:24, Brand, Malmö
  Brand i container.

  Polis och räddningstjänst kallas till Bennets väg med anledning av en brand i container.

  2017-04-30 14:47, Brand, Malmö
  Brand i källare, Osbygatan.

  Polis och räddningstjänst beordras till Osbygatan i Malmö med anledning av en brand i ett källarförråd. Branden är nu släckt och räddningstjänsten arbetar med att ventilera ut fastigheten. Inga personskador rapporteras.

  2017-04-30 00:54, Brand, Sjöbo
  Brand.

  Tre bränder i Sjöbo och dess omnejd har under natten och inom loppet av en timma rapporterats till polis: En brand i lada där större delen av byggnaden har förstörts, en brand i ett soprum och carport där tre bilar skadats av branden samt en brand i ett tak på en fastighet. Inga personer har rapporterats kommit till skada.
  Två personer har anhållits misstänkta för mordbrand, alt. grov skadegörelse genom brand. De olika brandplatserna kommer att genomgå teknisk undersökning.

  Sverige har aldrig varit tryggare hälsar Betnér!!

 5. 2017-05-04 00:28, Brand, Malmö
  Brand i garage, Slöjdgatan.

  Polis och räddningstjänst åker till Slöjdgatan med anledning av en brand i ett garage. Stor rökutveckling rapporteras och Slöjdgatan spärras av. Omkring 02:30 konstateras ett tiotal bilar ha fått brandskador. Eventuellt har även fler fått rökskador. Tekniker kommer att åka till platsen under dagen. En anmälan om mordbrand har upprättats och inga personskador har rapporterats.

 6. 2017-05-04 05:34, Brand, Malmö
  Bilbrand, Rödkullastigen.

  Polis och räddningstjänst åker till Rödkullastigen med anledning av en bilbrand. Initialt konstateras skador på tre bilar samt en MC.

  Uppdatering: Två av bilarna är utbrända, en bil och MC:n har fått skador. Händelsen rubriceras som skadegörelse.

 7. 2017-05-04 02:47, Stöld, Lund
  Sex misstänkta gripna, Systervägen.

  Polis åker till Systervägen med anledning av en misstänkt pågående stöld. En förbipasserande uppmärksammar personer som tycks bete sig märkligt vid en byggarbetsplats. I närheten står även två bilar lastade med gods. Väktare åker till platsen och konstaterar att obehöriga har varit inne på området då ett stängsel har plockats ner och larmar i sin tur polis.

  De två bilarna stoppas av polis på norra ringen 03:20 och i en av bilarna anträffas rör och kopparkablar. Sex personer grips misstänkta för stöld alt. häleri.

 8. 2017-05-03 14:25, Rån väpnat, Göteborg
  En man uppger att han blivit rånad vid en bankomat vid Axel Dahlströms torg.

  Manne uppger att rånet ägt rum ca 30-40 minuter före det att han kontaktar polisen.

  Mannen uppger följande. Han har befunnit sig vid en bankomat när det plötsligt dyker upp två män, en med pistol och en med en kniv. De hotar mannen och tillgriper 4000:- kronor.

  Mannen uppger att han inte kan ge en bra beskrivning av männen då de stod bakom honom.

 9. Vad fint då, som vanligt i invällarstaden och som vi i övriga Sverige skall försörja, va – blev hon inte våldtagen. Men lite tafsad på, kanske? Har invällarna tappat stinget?
  Men lite eldning orkade de med. Sova ut länge idag så de orkar med en ny omgång i kväll.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: