Löfven avbruten av islamistisk slöjaktivist som utnyttjar nyttiga idioter i vänstern

ISLAM./VÄNSTERN. Minuter in i Stefan Löfvens första maj-tal i Malmö avbröts han av en åhörare med megafon. – Om vi skulle kunna göra så att vi pratar en i taget? sa statsministern och tystnade en stund medan ordningsvakter tog personen ur publiken.

Det var ungefär vad media berättade för oss. Personen som avbröt statsministern är dock lite intressantare än en vanlig ligist.

Fridstöraren heter Jasmin Nur Ismail och var också första-maj-talare – för Vänsterpartiet. ”Vi kommer använda alla medel som behövs”, skriver hon på sin Facebook och får stöd från Vänsterpartiets kommunpolitiker i Malmö, Malcolm Momodou Jallow, känd från vår blogg.

Slöjaktivisten, islamisten och vänsterextremisten Jasmin Nur använder demokrati och yttrandefrihet till att störa andras yttrandefrihet.

-Pettersson reserverar sig dock för damen egen vilja, hon kanske styrs av andra…men det finns över 50 länderi världen där Jasmin kan bära slöja när hon vill. Vad gör hon och andra här?

13 thoughts on “Löfven avbruten av islamistisk slöjaktivist som utnyttjar nyttiga idioter i vänstern

 1. Katarina Janouch uttrycker det bra….Den s.k. ”vänstern” borde ha så pass mycket intelligens att de läser några verser i deras lärobok Koranen, – vad hindrar dem ?
  ”Den dan islamister är klara med vänstern nyttiga idioter kastas de på tippen…” Sant, eller kastas från höghus eller hängs eller halshuggs på gatorna.

 2. Varför tror man att Babbarna ska respektera det, dom respekterar ju inte någon annat heller, så jag förstår inte vad dom gör här,.Jjo det förstår jag , dom tror att vi ska leva efter deras medeltids lagar, men det kan dom glömma!

 3. Hörde avsnittet. För en gångs skulle håller jag faktiskt med Löfvén. Man skall respektera att han första-maj talar och inte störa eller avbryta.
  Förr kanske de som avbröt var gamla hederliga A-lagare som firat Valborg men nu har vi fått ett nytt klientel.

 4. Jag kan stark rekommendera Rebecca Weidmo Uvell http://uvell.se/

  Envis som jag vet inte vad kombinerat med en förmåga att gräva fram fakta. Eftersom Internet aldrig glömmer står islamisterna där med naket arsle.

  För övrigt anser jag att islamister bör förgöras. (Fritt efter Cato d.ä.)

 5. Vänstern är så historielösa. När prästerna i Iran var klara med sitt arbete, att ta över Persien från befolkningen så hängdes eller sköts de flesta vänster överlöparna, de sk nyttiga idioterna, de som trodde de kunde fortsätta vara vänster och muslimer.

 6. Det finns sannerligen mycket gott om genuina psykfall i detta arma och infekterade land. Patologiska praktexemplar.
  Andreas 😃

 7. Kan bara konstatera islamiseringen pågår för fullt inte ens statsministern kan tala ifred för dessa individer. Jag tänker framför allt på vilket samhälle mina barn barn tvingas leva i om detta vansinne skall fortsätta………

  • Leva i Sverigeistan blir inget alternativ! Det gäller att se till att få iväg dom utomlands. Eller åtminstone se till att dom får en internationellt gångbar utbildning, vilken är bra att ha när dom tvingas fly!

Kommentera