Löfven avbruten av islamistisk slöjaktivist som utnyttjar nyttiga idioter i vänstern


ISLAM./VÄNSTERN. Minuter in i Stefan Löfvens första maj-tal i Malmö avbröts han av en åhörare med megafon. – Om vi skulle kunna göra så att vi pratar en i taget? sa statsministern och tystnade en stund medan ordningsvakter tog personen ur publiken.

Det var ungefär vad media berättade för oss. Personen som avbröt statsministern är dock lite intressantare än en vanlig ligist.

Fridstöraren heter Jasmin Nur Ismail och var också första-maj-talare – för Vänsterpartiet. ”Vi kommer använda alla medel som behövs”, skriver hon på sin Facebook och får stöd från Vänsterpartiets kommunpolitiker i Malmö, Malcolm Momodou Jallow, känd från vår blogg.

Slöjaktivisten, islamisten och vänsterextremisten Jasmin Nur använder demokrati och yttrandefrihet till att störa andras yttrandefrihet.

-Pettersson reserverar sig dock för damen egen vilja, hon kanske styrs av andra…men det finns över 50 länderi världen där Jasmin kan bära slöja när hon vill. Vad gör hon och andra här?


13 responses to “Löfven avbruten av islamistisk slöjaktivist som utnyttjar nyttiga idioter i vänstern

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Katarina Janouch uttrycker det bra….Den s.k. ”vänstern” borde ha så pass mycket intelligens att de läser några verser i deras lärobok Koranen, – vad hindrar dem ?
  ”Den dan islamister är klara med vänstern nyttiga idioter kastas de på tippen…” Sant, eller kastas från höghus eller hängs eller halshuggs på gatorna.

  Gilla

 • Ove-Britt

  Skicka islamister upp i rymden där dom hör hemma

  Gilla

 • gamgubben

  Det var det bästa som Steffe sagt på länge!

  Gilla

 • Tony

  Varför tror man att Babbarna ska respektera det, dom respekterar ju inte någon annat heller, så jag förstår inte vad dom gör här,.Jjo det förstår jag , dom tror att vi ska leva efter deras medeltids lagar, men det kan dom glömma!

  Gilla

 • eva

  Hörde avsnittet. För en gångs skulle håller jag faktiskt med Löfvén. Man skall respektera att han första-maj talar och inte störa eller avbryta.
  Förr kanske de som avbröt var gamla hederliga A-lagare som firat Valborg men nu har vi fått ett nytt klientel.

  Gilla

 • angelicaplacet

  Tillhör hon islamiska staten?

  Gilla

 • Billy Boy

  Stefan Löfven (S) tog nog ändå intryck av den muslimska vänster-kvinnan Jasmin Nur Ismails budskap så han har nog redan ödmjukt anpassat sig och uppträder kanhända snart i denna utstyrsel …

  Gilla

 • Argus

  Jag kan stark rekommendera Rebecca Weidmo Uvell http://uvell.se/

  Envis som jag vet inte vad kombinerat med en förmåga att gräva fram fakta. Eftersom Internet aldrig glömmer står islamisterna där med naket arsle.

  För övrigt anser jag att islamister bör förgöras. (Fritt efter Cato d.ä.)

  Gilla

 • Mm

  Vänstern är så historielösa. När prästerna i Iran var klara med sitt arbete, att ta över Persien från befolkningen så hängdes eller sköts de flesta vänster överlöparna, de sk nyttiga idioterna, de som trodde de kunde fortsätta vara vänster och muslimer.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Det finns sannerligen mycket gott om genuina psykfall i detta arma och infekterade land. Patologiska praktexemplar.
  Andreas 😃

  Gilla

 • Nisse

  Kan bara konstatera islamiseringen pågår för fullt inte ens statsministern kan tala ifred för dessa individer. Jag tänker framför allt på vilket samhälle mina barn barn tvingas leva i om detta vansinne skall fortsätta………

  Liked by 1 person

  • Kalasbetalaren

   Leva i Sverigeistan blir inget alternativ! Det gäller att se till att få iväg dom utomlands. Eller åtminstone se till att dom får en internationellt gångbar utbildning, vilken är bra att ha när dom tvingas fly!

   Liked by 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: