Ändamålet helgar medlen


INSÄNDARE. Ingen annan person i vårt land än Statsminister Stefan Löfven är huvudansvarig för det enorma brott som Sverige och dess medborgare är utsatta för i dag.

Ingen annan politiker har före Stefan Löfven stått för ett sådant självförhärligande och sådan total känslolöshet när det gäller att nå sina syften hur omoraliska och oetiska de än är. Denne man har mer än någon annan gjort valspråket, ”Ändamålet helgar medlen”, till sitt. En mer skrupelfri person har aldrig tidigare varit statsminister i Sverige.

De tal Löfven höll första maj säger mycket om honom som människa. En icke ärlig sådan. I sina tal lovade han som vanligt mer än han avser att genomföra.

Han är sannolikt själv inte medveten om hur hans retorik röjer honom som en totalt omoralisk individ.

Citat; ”Jag blir förbannad på riktigt”. Jag blir genast fundersam när någon säger på det viset. Om jag högt och tydligt uttrycker mig på ett sådant sätt skall jag väl också mena det. Men i Löfvens fall röjer detta uttalande att hans retorik oftast en bart är ett spel.

Hans förhållningssätt till nazism och islam är också intressant. Citat; ”nazismen är ett brott – ingen åsikt”.

Det är ju en självklarhet för varje medveten medborgare att nazismen är oförsvarlig. Så i detta fall delar jag hans åsikt.

Men! Han nämner inte ISLAM. Den i särklass ondaste och grymmaste religionen/ideologin i dag.

Enligt Säpo har vi i Sverige ca 300 organiserade nazister. Däremot har vi endast under se senaste 5 åren tagit emot flera hundratusen individer som bekänner sig till islam. Självklart är inte alla dessa beredda att terrorisera och mörda oss. Men ett mycket stort antal är det, och vi har sett tusentals exempel på hur dessa islambekännare har mördat, rånat, begått våldtäkter på ett mycket stort antal svenska kvinnor etc.

Trakasserat desto fler mm. I skolorna gör många av dessa muslimska unga män livet till ett helvete för svenska skolflickor.

Dagligen bränner dessa bekännare av världens grymmaste religion/ideologi bilar, fastigheter som bl a skolor etc.

Ambulanser, brandbilar etc blir av unga bekännare av islam bemötta med stenkastning och förstörelse av fordon när de rycker ut.

Och trots ovanstående verklighet nämnde inte Stefan Löfven något om detta och vilka förövarna är. Jo, han nämnde brottsligheten som en bisats och lovade fler poliser. Men inte med ett ord vem som står för den. Vilken medborgare som helst vet att invandrare bekännande sig till Islam står för en enorm överrepresentation i dagens brottslighet! Varför?

Jag tror jag vet. Det är nämligen här Stefan Löfvens hänsynslöshet visar sig när det gäller att till varje pris nå sina syften. Löfven räknar kallt och skrupelfritt med att i framtiden räkna in en stor del av de senaste årens invandring som valboskap, från de länder där islam är statsreligion. Därför tydliggör han inte vem eller vilka som är orsaken till behovet av fler poliser, strängare straff etc.

Exemplen för att nå dessa syften är många. Som när han krävde att de kvinnor som medföljde till Iran skulle bära slöja. När han beordrade en tjänsteman att välja in Saudiarabien i FN.s kvinnokommission.

Vi ser det också så gott som dagligen i våra städers förorter där islamisterna i stort sett har fritt spelrum att kränka och förtrycka såväl svenska som invandrarkvinnor.

I de muslimska friskolorna tillåts ett förtryck av flickorna som saknar sitt motstycke, men ändå får dessa fortsätta. Barnäktenskap, tvångsgifte, könsstympning är på väg att bli ett normaltillstånd i stället för att försvinna.

I landet med världens främsta feministregering vågar 20 procent av kvinnorna inte gå ut i rädsla för att bli överfallna. 35 procent känner ständig otrygghet. Den som bevisligen kan förneka att detta inte är orsakat av massinvandringen finns inte.

Lagarna som rimligtvis skall förhindra brott tillämpas inte. Det normala är i dag att invandrare som begår grova brott ofta får mildare straff än den etniska befolkningen. Utvisning hör till sällsyntheterna hur grova brotten än må vara.

Nu lovar Löfven ytterligare tusentals poliser. Varför detta enorma behov nu? Från att ha varit kanske världens tryggaste! Jo massinvandringen. Varför nämner Löfven inte att denna är orsaken. Förlorar han popularitet bland bekännarna till ondskans religion/ideologi då?

Ovanstående är sålunda beskrivningen av en man som när han tillträdde skröt om att hans regering var en feministisk sådan. När massinvandringen var som störst, berömde sig av att vara statschef över, ”den humanistiska stormakten”!

När nu allt detta brakat samman i ett fullständigt kaos där invandrarbrottsligheten tagit över förorter efter förorter och nu är på väg att hota hela städer tiger han om var de verkliga orsakerna finns. I stället för att erkänna sitt ansvar för händelseutvecklingen och sitt och sin regerings fullständiga tillkortakommande söker han än en gång manipulera väljarna att tro att Sverige går bra! Genom att rikta uppmärksamheten på en liten obetydlig men avskyvärd sekt söker han dölja sitt enorma brott mot vårt land och dess befolkning.

Brottet att tillåta massinvandring av anhängare till världens ondskefullaste religion/kultur/ideologi. Följderna av detta brott ser vi nu i en sönderfallanderättsstat, grova våldsbrott som mord, våldtäkter, rån, iscensatta bränder på bilar, fastigheter, skolor etc.

En befolkning som lever i ständig skräck för terror ochöverfall. Det är DU Stefan Löfven som är dessa brotts huvudman – ingen annan.

Endast följande inte fler poliser kan hejda den annalkande katastrofen. Nämligen långa fängelsestraff och därefter utvisning av alla de som avtjänat fängelsestraff.

Olle Ljungbeck, Gävle


16 responses to “Ändamålet helgar medlen

 • brisslan

  Om någon på har förtjänat ett litet helvete på jorden så är det di fege svenskingarna 87% och de aktar icke för rov utan låter detta helvete även gå ut över deras barn och barnbarn.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Egentligen räcker det med att koppla ifrån ljudvolymen och endast betrakta denne av hybris behäftade statskonstnär och egocentriker, för att via hans plastik, gestik och mimik dra slutsatsen att det som driver vederbörande spektakelmakare är inbillningen om hans egen förträfflighet. Vanföreställningen att samtliga i regeringschefens omgivning upplever honom som lika suverän, ingår i den psykologiska beskrivningen av en äkta pronoiker.
  Vad den politiskt initierade och vaksamma oppositionen ser då vi har den ytterst ansvarige för Sveriges kapitala förfall för ögonen, är endast den ultimata inkarnationen av det historiska och organiserade nationssvek vi nu upplever.
  Andreas.

  Gilla

 • martainkeillor@gmail.com

  Man kan ju hoppas folket som annställde honom vill gjöra honom till svars?Det kan man faktiskt gjöra istället för att bara klaga.
  Han borde avgå men ”kommunism och diktatur” är av sånn styrka som ”järnhanden” even om folk är emot så gjör ”diktatorn” tvärt om.Ett land borde inte ha så många partier bara för att ge jobb till maktsjuka politikere.Når demokrati är stöttad av liberaler ,gröna.m.m så blir det antidemokrati för att det är för många som drar i snören.
  Sosialdemokrater och doms allersde har skapat ett ”disfunktionell” svergie och botten har inte blivit nått ennu.Nu när gränsen/öresund är öppen igjen så går man två steg bakåt efter att man gikk ett framåt och skärpte gränsen.Vi får se det är nog bara ”pendlare” som får det smidigare men dyrt kommer det att bli.Svergie går bakåt snabbt och kommer att bli muslimskt i nordeuropa d.v.s.typ tillbaka till 1400 tal mentalitet på gatorna.Inget parti kommer att kunna ”reparera” svergie efter denna regeringen.Bara innebördeskrig/revolution kommer att kunna stoppa svergie ifrån att forsvinna.Saudiarabien har ”kjöpt” en ny stat svergie.

  Gilla

 • Tobbe

  Jo. Fredrik Reinfeldt.

  Gilla

 • gamgubben

  Det är en grov anklagelse mot Stefan L. som Olle kommer med, och dessutom icke sann. Eländet vi har idag började med Palme och har fortsatt för att rejält ta fart med Alliansen och deras Reinfeldt.
  Sittande regering har ju ändå försökt att bromsa in antalet s.k. flyktingar till vårt land.
  Vi måste väl ändå vara ärligare än vad du var idag Olle?

  Gilla

 • Grune

  Till Tony!
  Olof Palme var en mycket klok man i jämförelse med de två senaste tomtarna.
  Se hur det gick för Palme trots att van var bättre än de tv tillsammans så var det någon som inte tyckte om honom och killade honom med en pistol
  Varför slipper Löven undan så billigt tillsammans med landsförrädaren Reinfeldt.

  Gilla

 • Tony

  Däremot nämner denne pellejöns till Statsminister SD
  som inte suttit i någon regering för allt ont som
  händer i landet. Det är ett otroligt fattigdomsbevis för
  Sossarna att inte kunna skrapa fram en bättre ledare,
  har han överhuvudtaget någon högre utbildning än
  Grundskola att lägga till sitt CV? Det är pinsamt för
  landet, för jag tror att andra länders representanter
  märker hur obildad han är, när dom möts, men håller
  masken för att inte genera honom?

  Av alla löften han lovat och inte hållit är ett internationellt
  pinsamt, när han stod och lovade hela den fattiga världen
  rent vatten och avlopp på Svenska skattebetalares bekostnad?
  Troligen var han halvfull när han lovade det, men ändå.

  Någon klass på ett lands ledare får man väl ändå kräva!

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Tyvärr svenska folket fått vad dom har röstat för.Men nu ser man att det går åt helvete, det måste finnas lagliga medel av avsätta odugligarna. Varför står vi inte upp enade mot idioterna,varför reser sig inte Folket??Det måste göras snart ,tiden rinner ut.Mvh Adolf

  Gilla

  • Grune

   Just det! Varför gör inte det SVENSKA folket något? Det måste bero på att Svenskarna är jordens mesigaste folkslag. Dom är så enormt dumma så dom går på allt och låter sig luras hur lätt som helst. För det kan väl inte bero på att dom är snälla och inte vill förstöra för den godhjärtade 7-klövern som gör allt för att svenskarna skall få det bra.

   Gilla

 • Kalasbetalaren

  Skönt att få veta att allting är politikernas, med Lövfen i spetsen, fel!

  Som väljare har man tydligen inget som helst ansvar för sin röst!

  Gilla

 • Katarina Elsässer

  Hållet med i allt om Löfven men vi får inte glömma att Reinfeldt var av samma kaliber.

  Gilla

  • Hönsmamman

   Jag håller Reinfeldt för värre.
   Men Löfven har fortsatt galenskapen.

   Gilla

   • Bosse

    Tack Olle för en glasklar analys.Ja det var nog Reinfeldt som startade hela katastrofen. Sen har denne usling Löfven hängt på hans doktrin. Den som starkast visar att Reinfeltds ideer inte var så bra(förutom SD) är väl närmast AKB. Men hon jobbar i motvind.
    Reinfeltd hade väl närmast en guds status när han var aktiv.
    Om man lyssnar på Löfven och hans tal så i dom flesta så nämner han yttrandefriheten och vad den ställer till det för honom. Jag håller med om att Löfven måste vara den farligaste och dummaste sosse som någonsin Sverige har haft.Men definitivt en sak är säker att Reinfeltd och Löfven har förstört Sverige för alltid

    Gilla

  • Ruth Magnusson

   Och den som startade eländet redan 1975: Olof Palme!!! Glöm inte det.

   Gilla

   • Tony

    Ja Olof Palme startade idiotin när han bestämde att vi
    skulle bli mångkulturella, men tror inte ändå att han hade
    låtit idiotin eskalera som den gjort med dessa två senaste
    oduglingarna, för O:P hade i alla fall lite vett innanför
    mösskärmen vilket varit en bristvara hos dom två senaste.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: