Margots Marodörer


Videon nedan är från Palestena, den visar den visar deras favoritsport, stenkastning på judar!  Deras ”religion” den ”fredliga och humana” uppmanar dem till att:  jävlas med judarna!

Det finns ingen offentlig uppgift på hur mycket av de Svenska skattebetalarnas pengar de belönas med för varje träff!


8 responses to “Margots Marodörer

 • brisslan

  Hon kan inte avgå. Vem skulle då ersätta detta hen = höns? Hönset är ju en av de bästa, mest intelligenta, ärliga, arbetsamma och mest trovärdiga, som Svenstia kan skramla fram. Vill ni kanske ha Ferman eller la Mona och varför inte ”la hija de puta” Dinamarca?

  Gilla

 • jgarn

  Den fd pottkusken är antisemit och totalt bortkommen i världen, helt enkelt ett stolpskott.

  Gilla

 • Kattsand

  Antar det bara är en tidsfråga innan vi har stenkastning mot bilar här också. Skillnaden är att våra myndigheter har så många regler mot allt de får göra så ingen kommer att göra något åt det. Att som myndighet vara förberedd på att det kommer bli vanligare här, är det nog inte tal om, här gäller det att vara naivast och absolut inte göra något åt det innan det är försent.

  Gilla

 • Tony

  Också lägger dom fega kräken benen på ryggen när
  det tas i med hårdhandskarna. Och det dumma Sverige med
  utrikesblondinen i spetsen bistår med hundratals miljoner
  i biståndsmedel till dessa fega kräk, som går till vapeninköp.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Jag skiter i Israels politik,jag intresserad av vad är det som händer här och nu.Det vore bättre om konsumkassörskan återvände i skogarna i Värmland .Hon behöver inte leka världspolis , viktigast att vi lever tryggt här i Sverige, sen får andra göra som dom vill,jag vill ha tillbaka gamla trygga Sverige.Dom som inte vil ha trygghetl kan dom flytta ,det finns 100 andra länder att bo i.Vill ha en regering som klarar av ta ansvar för landet.Det är uppenbart att svetsarn och andra töntarna gör inte det.Hur kan man missköta folkets förtroende så in i helsgotta. Avgå Steffe Mvh Adolf

  Gilla

 • Sven-Erik

  Margot blev intervjuad i teve igår. Hon försökte bortförklara Sveriges röst var en icke fråga angående Saudiarabiens inval i FNs kvinnorätts kommissionen. Med ett öra och en vaken blick var det en ”svag” person som gav bla-ha svar för att uttrycka det milt. Fy skäms, den feministiska regeringen. Fy fy fy F!

  För övrigt är Petterssons beskrivning om de dj…a palestinska ungdommarna träffande.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: