Stäng

7 reaktioner på “Svenska kyrkan’s förräderi

 1. ”Tro” är att inte veta!
  Att inte veta är att inte kunna!
  Att inte kunna är att vara svag!
  Att vara svag är att behöva söka styrka!
  Att söka styrka är att söka hjälp!
  Att söka hjälp är att ta stöd hos andra!

  => Svaga människor bildar stark grupp.
  Starka människor bildar svag grupp.

  De religiösa sekterna är starka grupper ……….
  Är du i den ”starka” gruppen?
  = Då tillhör du troligen ”87%” -delen av Sveriges befolkning?

 2. Detta är i sanning ett lika gigantiskt som historiskt förräderi mot den svenska kristenheten, möjliggjort och initierat av dess frontalgestalt, ärkebiskop Jackelén. Förlustsiffrorna avseende medlemsantalet i Svenska Kyrkan, visar på ett alarmerande bortfall av aldrig tidigare skådad omfattning och kyrkobyggnaderna förfaller i takt med den eskalerande upplösningen av våra församlingar. I genomsnitt försvinner 70 000 medlemmar per år, en tendens som bara kan förvärras via det genompolitiserade och korrupta ledarskap detta kulturarv förbannats med.

  Det skandalösa sveket mot kristna omfattar för övrigt resten av världen och det oerhörda lidande våra bröder och systrar tvingas erfara utan de ringaste ansatser av sympatimanifestationer, visar med all tydlighet den skoningslösa klerikala prostitution som globalt florerar till fromma för mänsklighetens värsta fiende – islam!
  Djupare sjunkna fnask än dessa falska prelater finns icke att uppbåda i denna förtappade jämmerdal.
  Andreas.

 3. Jag gick ur svenska kyrkan nyligen. Det kändes riktigt bra.
  Varför ska man överhuvudtaget föda en förräderiorganisation om man kan avstå?
  Detta vurmande för illegalister samt en heltokig käring som ärkebiskop? En från vänsterfeministerna? I helvete nån gång att jag gör.
  Visst, har inte rätt till giftes/-begravningsgudstjänst men vad fan, när jag är död ska jag kremeras och strös efter önskemål. Gifta mig blir endast utomlands, kvinnorna i Sverige har ändå blivit mer och mer slätstrukna och personlighetslösa ju mer jämställt samhället blir.

  Så, den sura minen på kärringen på expeditionen där jag lämnade in ansökan/begäran, den njuter jag av. Kan det leda till att hon blir av med jobbet, så, inte mig emot.

 4. Med Gud och Satan i samma kyrka måste domedagen vara ganska nära. Ärkebiskop Anjekrist leder vägen…

  Matt 7:15 ”Tagen eder till vara för falska profeter, som komma till eder i fårakläder, men invärtes äro glupande ulvar”.
  7:22-23 ”Många skola på ’den dagen’ säga till mig: ’Herre, Herre, hava vi icke profeterat i ditt namn och genom ditt namn drivit ut onda andar och genom ditt namn gjort många kraftgärningar?’ Men då skall jag betyga för dem: ’Jag har aldrig känt eder; gån bort ifrån mig, I ogärningsmän”.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: