Spelare och publik i stort bråk under fotbollsmatch


INVANDRARVÅLD. Ett bråk utbröt under en ungdomsmatch i fotboll i Landskrona på söndagen. En 17-årig pojke fördes till sjukhus med sårskador i ansiktet. Flera ur publiken ska ha lagt sig i bråket.

– Han ska ha fått flera slag mot ansiktet och även fått motta sparkar mot kroppen enligt anmälan, säger polisens presstalesperson Fredrik Bratt. Sammanlagt deltog 20–30 personer i bråket. Ingen person har gripits.

-Pettersson noterar att de flesta medier skriver om händelsen, men de glömmer tala om att publik och spelare var ”invandrarbarn” från HVB-hem…


14 responses to “Spelare och publik i stort bråk under fotbollsmatch

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  De bestialiska bastardernas barbariska bataljer följer en given estetik och dess koreografi månde ha ett visst underhållningsvärde för den förmodat lika dysfunktionella och sportsmannamässigt obevandrade publiken.
  Detta, mina vänner, har inget som helst med svensk idrott att skaffa och varför man fortfarande tillåter dylika våldsuppvisningar är en veritabel gåta.
  Andreas.

  Gilla

 • eva

  Utan att kunna något om fotboll visste jag direkt att det rörde sig om invandrarpojkar. Vilka är annars så lättkränkta?

  Gilla

 • Jhonsson

  Såg det på text-TV i går. Det räckte att jag läste att det var i Landskrona, då svisste jag direkt, vilka det var som slogs.
  Nämligen några av Löfvens gullgossar, Sveriges framtida ”räddare”.
  Jo jag tackar.

  Gilla

 • Bajen666

  Även här i Karlskrona (Kungsmarken) ”bråkar” grabbarna när fotboll ska spelas här kom t om kniven fram, vem fan tar med sig en kniv till en fotbollsmatch.?
  Är själv uppväxt på Kungsmarken, har väl aldrig varit populärt ställe men nu är det ett getto av stora mått…sorgligt är bara förnamnet.

  Gilla

 • Sara H. från Skåne

  Smockan händer alltid i luften när dessa gullepånkar leker.

  Gilla

 • Mr Jordan

  Vad är det för människor som ansvarar för säkerheten på hemmet? Vad är det för någon naiv pajas som gladeligen låter ett gäng dårar hyra en fotbollsplan? Varför skickas inte klientelet raka vägen tillbaka till Iran eller varifrån afghanerna nu kommer?

  Gilla

  • brisslan

   De, som styr detta och det mesta i Svenstia är svenskingar, som är mest kända för sin dumhet, feghet och till sist men, inte minst i sin konst i rövslickning. Som de lär vara ett namn i världsligan för dylik utövning. Ingen slår svenskingarna på fingrarna när det gäller denna för svenskingarna så ädla sport. Deras tungföring är helt outsider.
   Ett bevis så gott, som något annat stod den gamla kärringen Marianne Skum (Mörck) under studentsången från Lund ikväll i detta klåfingriga program och drog en snyftvals om syriska asylanter.
   Dumsvensken, behöver inte påpeka vad alla ändå vet. Att de tillhör
   ”De fyras gäng” :Bladnegern, dumsvensken, musse och zigge. Var dumsvensken står för fiolerna och de andra tre skummar. Bland de fyra dummaste grupper på jorden har dumsvensken, tagit ledningen.

   Gilla

 • Adolf Nilsson

  Dom flyr ju för sina liv ! Vad har dom för värdegrund ?Samma som svetsarn.Avgå för bövelen snarast låt proffsen ta över.Mvh Adolf

  Gilla

 • Hönsmamman

  Afghanistan jublar?

  Gilla

 • ossie

  Blattar blattar och åter blattar.

  Gilla

 • svensson

  Så klart, vilka skulle det annars vara?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: