Stäng

Spelare och publik i stort bråk under fotbollsmatch

INVANDRARVÅLD. Ett bråk utbröt under en ungdomsmatch i fotboll i Landskrona på söndagen. En 17-årig pojke fördes till sjukhus med sårskador i ansiktet. Flera ur publiken ska ha lagt sig i bråket.

– Han ska ha fått flera slag mot ansiktet och även fått motta sparkar mot kroppen enligt anmälan, säger polisens presstalesperson Fredrik Bratt. Sammanlagt deltog 20–30 personer i bråket. Ingen person har gripits.

-Pettersson noterar att de flesta medier skriver om händelsen, men de glömmer tala om att publik och spelare var ”invandrarbarn” från HVB-hem…

14 reaktioner på “Spelare och publik i stort bråk under fotbollsmatch

 1. De bestialiska bastardernas barbariska bataljer följer en given estetik och dess koreografi månde ha ett visst underhållningsvärde för den förmodat lika dysfunktionella och sportsmannamässigt obevandrade publiken.
  Detta, mina vänner, har inget som helst med svensk idrott att skaffa och varför man fortfarande tillåter dylika våldsuppvisningar är en veritabel gåta.
  Andreas.

 2. Utan att kunna något om fotboll visste jag direkt att det rörde sig om invandrarpojkar. Vilka är annars så lättkränkta?

 3. Såg det på text-TV i går. Det räckte att jag läste att det var i Landskrona, då svisste jag direkt, vilka det var som slogs.
  Nämligen några av Löfvens gullgossar, Sveriges framtida ”räddare”.
  Jo jag tackar.

 4. Även här i Karlskrona (Kungsmarken) ”bråkar” grabbarna när fotboll ska spelas här kom t om kniven fram, vem fan tar med sig en kniv till en fotbollsmatch.?
  Är själv uppväxt på Kungsmarken, har väl aldrig varit populärt ställe men nu är det ett getto av stora mått…sorgligt är bara förnamnet.

 5. Vad är det för människor som ansvarar för säkerheten på hemmet? Vad är det för någon naiv pajas som gladeligen låter ett gäng dårar hyra en fotbollsplan? Varför skickas inte klientelet raka vägen tillbaka till Iran eller varifrån afghanerna nu kommer?

  1. De, som styr detta och det mesta i Svenstia är svenskingar, som är mest kända för sin dumhet, feghet och till sist men, inte minst i sin konst i rövslickning. Som de lär vara ett namn i världsligan för dylik utövning. Ingen slår svenskingarna på fingrarna när det gäller denna för svenskingarna så ädla sport. Deras tungföring är helt outsider.
   Ett bevis så gott, som något annat stod den gamla kärringen Marianne Skum (Mörck) under studentsången från Lund ikväll i detta klåfingriga program och drog en snyftvals om syriska asylanter.
   Dumsvensken, behöver inte påpeka vad alla ändå vet. Att de tillhör
   ”De fyras gäng” :Bladnegern, dumsvensken, musse och zigge. Var dumsvensken står för fiolerna och de andra tre skummar. Bland de fyra dummaste grupper på jorden har dumsvensken, tagit ledningen.

 6. Dom flyr ju för sina liv ! Vad har dom för värdegrund ?Samma som svetsarn.Avgå för bövelen snarast låt proffsen ta över.Mvh Adolf

  1. E de svenska huliganer är de svenna svennar o åter svenna

Kommentera

%d bloggare gillar detta: