Sydsvenskan, en studie i att sparka nedåt

Hon gör alldels rätt. Ulrika använder sig av sin grundlagsstadgade rättighet att ha åsikter, samt att bevista de möten hon själv väljer som intressanta.

Ulrika är lärare i svensk skola, och i sin yrkesutövning följer hon läroplanen samt övriga regler som är stipulerade för den arbetsplats hon är anställd vid.

Sedan har vi det med det verkligheten, vår verklighet är en helt annan grej. I sin kamp att tysta folket begår media såsom sydsvenskan, skånskan, svt, sr, expressen, aftonbladet m. fl övertramp och åter övertramp i sin hatfulla iver att sänka medmänniskor. Nämnda hatmedier lever i symbios med våldsvänstern med vars hjälp de hämtar personliga uppgifter om den person de för dagen vill tysta. AFA=sydsvenskan, sydsvenskan=AFA, dessa två är helt ogenerat synkroniserade

AFA förföljer fortfarande Ulrika, våldsvänstern sparkar på den som ligger. På AFAs hemsida publicerar man återigen om läraren från Skåne som hade den fräckheten att hon använde sig av vår svenska demokrati, “Jag används som avskräckande exempel inför NMR s demonstration i Falun idag” afa fortsätter sparka nedåt. Det är NU som vi sätter vår tillit till polismakten, att poliser följer sina arbetsbeskrivningar och inte låter sig skrämmas av de som sparkar på lärare och andra.

11 thoughts on “Sydsvenskan, en studie i att sparka nedåt

 1. Lyssnade igenom hela intervjun! Jag fastnade för resonemanget om man är för mord och massmord då är man nazist apropå kopplingen till Nordiska Motståndsrörelsen som hon inte har någonting med att göra förutom att hon varit på ett info möte…..
  Det finns en annan grupp skolöverstyrelsen (eller vad de nu heter) bör granska, de tror på Koranen och kallas muslimer…..-de är för mord och massmord på alla icke-muslimer dvs även judar…..!!
  Hur lämpliga är de som lärare?? INTE tycker jag!!!
  Den unga kvinnan har legitimation som lärare, dumt att tjafsa med nötter, det ska man göra genom ett kompetent ombud om det ens är nödvändigt…..-och det är det inte här anser jag….!
  Tråkigt att denna unga lärare hamnat i denna situation, hoppas hon reder ut detta och kan börja jobba så småningom, mångkulturen krossar unga människor!
  Dessa råttor AFA har kastat in stenar och brandbomber i kvinnans hem, grova brott, mordbrand, det som beskrivs är “grov mordbrand” som AFA gjort sig skyldig till, borde ge minst 10 års fängelse!

 2. Märkligt att man inte få gå nazismöte,men första maj går det bra.Snart får vi inte läsa vilka tidningar vi vill .Var är vi på väg?Det mörkaste diktaturen ..Hörde svetsarnnazisten i nyheterna hans svammel om samarbeta och vara tillsammans,vilka jävla lögner,snart måste jag spy när jag ser han,han måste avgå steffe.Avgå, vi måste ha nyval ,snarast.Är det bara jag som tänker så,vad händer med svenska folket sväljer vi allt skit?Avgå svetsarn.Avgå MVH Adolf

  • Det handlar om att härska genom att söndra.
   George Orwells bok-1984 är mer aktuell än någonsin, då många förespråkar mer övervakning och mer registrering av invånarna. Detta leder oundvikligen till en polisstat & företrädare för en viss religiös doktrin är den väg dom valde att gå för att uppnå sina syften. Leta även upp betydelsen av “HIJRA”.
   Trevlig 1 maj!
   Tussilago

 3. @sydsvenskan är ett lydigt och effektivt redskap i extremvänsterns förföljelse av oliktänkande. #sydsvenskan Antingen är @heidiavellan medveten om det, eller så låter hon det passera.

  En stor skandal i fråga om #yttrandefrihet i Sverige.

 4. Mannen som intervjuar gör ett bra jobb. Hans frågor behöver egentligen inte besvaras. Frågornas karaktär visar tydligt hur korrupt media är och hur fega dessa ”journalister” är.

  Hade vi haft 100 Janne Josefsson i Sverige hade detta inte kunnat hända, en riktig journalist.

  Tyvärr skakar även Janne inför detta förtryck. Och en sådan stark personlighet som Leif GW Persson måste passa sig för att berätta sanningen.

  Ulrika gjorde helt rätt som besökte ett politiskt parti och därmed, som lärare, visade att hon ville sätta sig in i hur politik och samhälle fungerar i Sverige.

  Det är tydligen förenat med dödsrisk i Sverige att tänka kritiskt och lära sig nya saker.

  Jag önskar att alla invandrarkritiska grupperingar kunde gå samman och i sak finna en lösning på detta vansinne.

  Nästan alla jag pratar med har fått nog.

  Det är INTE ett fåtal babbar som ställer till problem, det är många, Men,
  det är ett fåtal ”journalister” som förstör för hela svenska befolkningen.

  Är det inte hög tid att ta hand om detta avskum?

  Min hållning är glasklar: köp inte tidningar och betala inte TV-avgiften.
  Nästa steg blir att sluta betala skatt eftersom den uppenbarligen går till felaktiga saker.

  Jag repeterar: Jag önskar att alla invandrarkritiska grupperingar kunde gå samman och i sak finna en lösning på detta vansinne.

 5. Polisen gör väl som vanligt, kollar först med media om det de tänker göra går an.

Kommentera