Stäng

Israeliska ”manin för kön” Ett globalt hot

Enligt Palestinska myndighetens programledare Imad Hamato är Israel i krig mot den muslimska världen via ”sex mani.”

”Vår konflikt idag mellan oss och Israel är konflikten mellan ande och kropp” säger Hamato . ”Israels globala medierna har expanderat och dess krig mot araber och muslimer är genom sex mani som de distribuerar globalt . Allt bland muslimerna har dött, med undantag för deras  lust.”

”Jag sade i en tidigare lektion att CIA har en enhet, enheten för att skapa ”Global Mood”  de tittar på en karta. ’vad som är lämpligt för Gaza, eller Jordanien eller Syrien Tramadol piller [smärtstillande]  hallucinatoriska ämnen som de producerar  i Indien, skickar till Israel?? och distribueras i Sinai.  De sprids i regionen för att förstöra det som återstår av våra barns värderingar.”

Vad har Israel gett till världen i vår tid, bortsett från moralisk korruption och korrupta värden, bortsett från användning av droger och piller?”

FjärranÖsternRedaktören konstaterar: En riktig jubel islamiot!  Är han klok så är det måttligt!

Läs mer om denna galenskap HÄR

5 reaktioner på “Israeliska ”manin för kön” Ett globalt hot

  1. Den av den superexcellente och mycket begåvade skribenten Johansson tidigare nämnda konsangviniteten, det vill säga inaveln/blodsfrändskapen och dess vådliga konsekvenser, uppvisas här på ett mycket tydligt sätt.
    Vad det starkt förvirrade resonemanget saknar i fråga om följdriktighet och faktabaserade uppgifter, kompenseras med dessa för de intellektuellt underkapaciterade koranslavarna typiska vansinnesuppvisningarna – för övrigt en essentiell del av deras artbundna aktivitet.
    Andreas.

  2. Alla deras uttalanden visa klart och tydlig att intelligensen är på nivå av en encellig varelse, helt enkelt ett genetisk stickspår. Kroppen ha utvecklats men hjärnan ha inte följde den utvecklingen som alla andra Människor ha genomgått.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: