Sverige behöver de afghanska barnen

Sverige behöver dessa flyktingar i vår arbetsmarknad och för vår framtida välfärd.

Orden är välkända vid det här laget och de har uttalats av såväl statsministern, en rad ministrar, riksdagsledamöter och givetvis de som på ett eller annat sätt tjänar pengar på eller är involverade i denna verksamhet. Här är ytterligare tre.

”Sverige behöver de afghanska ungdomarna”, lyder rubriken till en text författad av tre personer som är involverade i asylindustrin.

Den kostnadsberäkning de tre för fram är både gammal och rätt så patetisk. Ungdomar som föds i Sverige kostar nämligen samhället mer än de ungdomar som kommer till Sverige från länder som Afghanistan, Syrien och Somalia. Artikelförfattarna har räknat ut att en svenskfödd 18-åring kostat samhället 3 miljoner och det är en summa en afghansk eller somalisk 18-åring aldrig kan komma upp i.

Problemet med den uträkningen är att de 3 miljoner som en 18-åring kostat staten har finansierats av 18-åringens föräldrar och detta via ett av världens dyraste skattesystem. Samma föräldrar är nu med och betalar för de ungdomar som får boende, mat, skola, gymkort och allting annat gratis.

Dessutom är det uppenbart att artikelförfattarna ansluter sig till de personer som tycker det är bra att människor flyr, så att svensk arbetsmarknad och välfärd kan tryggas. Har de inget hjärta månne?

”Industrin skriker efter arbetskraft”, fortsätter de tre. Så är det och det är bra att svensk arbetsmarknad har en positiv utveckling. Vi har klarat dessa uppgångar genom seklerna och detta via en arbetskraftsinvandring från länder i Europa. Det är inte förrän under och efter asylkaoset man försöker slå i oss att en asylinvandring av låg- och outbildade individer är räddningen.

Dessutom står nästa lågkonjunktur bakom hörnet och väntar på att hundratusentals jobb lämnar landet för billigare alternativ. Vi vet också att dessa ungdomar bara väntar på ett uppehållstillstånd, så att de kan ringa sina familjer och säga att det nu är fritt fram att komma efter.

Ska man sammanfatta artikelförfattarna, kan man kopiera andra artiklar med samma slutsats.

 • Det är bra med krig, konflikter och fattigdom, så att människor måste fly och att lilla Sverige försöker locka hit så många som möjligt för att trygga vår välfärd.
 • Svenska familjer ska inte föda några barn då det är alldeles för dyrt. Bättre att importera ungdomar som lagt barndomen bakom sig och alla de kostnader den innebär.
 • En import av kvinnor som aldrig har eller aldrig kommer att arbeta måste vara de ultimata, då de inte har några karriärer eller någon jämställdhet att bry sig om. De kan stanna hemma och föda fler barn som ska trygga vår existens, fast föds deras barn i Sverige blir det å andra sidan en stor kostnad för de som jobbar och betalar skatt, så frågan är om artikelförfattarna tänkt på det?

GP

Ps. Som ni ser i artikelförfattarnas beskrivning av sig själva är de direkt inblandade i den lukrativa asylbranschen. Två av dem är goda män och goda män till ensamkommande tjänar så bra att de kan säga upp sig från sina ordinarie arbeten, vilket ni kan läsa här. Den kvinnliga artikelförfattaren är också en asylaktivist, vilket syns på hennes blogg och Facebook-sida.

32 thoughts on “Sverige behöver de afghanska barnen

 1. Jag jobbar i Äldre boende , Arbetsförmedlingen skickar till oss många Avganer och andra arabiska ” ensamkomande barn ” för att de ska lära sig språket och göra nåt för pengar 😀 då säger stakars barn som i verkligheten kan vara äldre än min dotter (22) till den äldre pensjoneren ” kom jag ska äta upp dig ” istället – snart ska vi äta 😀 Sveriges framtid 😀

 2. Det här är ju landsförrädares aktiviteter som vi tar del av. Tokiga femaler med vanföreställningar.

 3. Ryssar lär sig svenska på 6-12 månader och har utbildning som svergie behöver,men svergie har ju ryssofobia.största hotet till svergie är inom svergies gränser redan.

 4. Det är det dummaste jag har hört,vem tror på sånt där trams?Det finns bättre forutsättningar ned barn från östblocket,dom lär snabbare och är kristna.Att man inte kan hjälpa sina nöra länder ”grannar”handlar bara om att man inte får betald.Tar man muslimer/ araber så får man betald av saudiarabien så enkelt är det.Muslimska länder vill inte ha skiten själv
  Svergie skulle skämmas för att man inte kan hjälpa hemlösa kristna( som man inte får betald för)då dom är mera sannolikt att dom kan integrera lära svenska snabbt och kan/vil jobba Det är bättre investering för framtiden i svergie oavsätt vad regeringen säger,tycker och
  tänker.Svergies paranoia mot öst kommer att bli svergies fall.
  Svergie kommer att bli utanför skandinavia och nord europa,men istället det nordligaste arab landet.

 5. Vedervärdiga och globaliststrategiska lögner som kastas rakt upp i ansiktet på det konstant hunsade svenska folket, har blivit regel snarare än undantag och politikernas förakt för gemene mans intelligens är uppenbart.
  Sverige behöver de afghanska barbarerna och övriga MENA-parasiter lika mycket som vi anser oss vara i behov av en galopperande kriminalitet i form av våldtäktsepidemier, bränder, systematiserade bidragsbedrägerier, rånöverfall och allmän skadegörelse. Strategin att förvandla en funktionell välfärdsstat till ett regelmässigt samhälle terroriserat av undermåliga individer med sjukliga karaktärsegenskaper är ett faktum, vilket endast den mest förhärdade proglobalist förmår avfärda som en högerpopulisternas konspirationsteori.
  Andreas.

 6. Om de afghanska ungdomarna är Sveriges framtid inser väl alla vilken betydelse de skulle ha för det mindre utvecklade Afghanistan

 7. Till vad? För de Gode männens skull? För Socialsekreterarnas skull?
  Skulle inte tro det, vi behöver dem för Godhetsapostlarnas bästa!
  Tycker vi det svenska folket om detta, skulle inte tro det!

  • När nu ”Arbogakvinnan” Johanna Möller sitter i häkte,borde vi åtminstone kunna dra ner på antalet !

  • När det gäller svenska barn och vad dom kostar samhället innan dom är vuxen då går det bra att räkna på det.Men när SD tog upp vad invandringen kostar Stockholms kommun blev det tumult i kommunstyrelsen.Då ställde sig S,MP och V upp i talarstolarna och skrek vilken vedervärdig människosyn det var.Dom sa bl.a att människor kostar inte pengar utan dom berikar samhället.I det här fallet nu var det självklart att räkna på vad svenska barn kostar.

   • Det gamla Sovjetsystemet räknade på samma sätt. Det stod alla fritt att emigrera men först skulle man betala vad man kostat-det var svårt på den lönen man fick

 8. En typ av snyftresonemang vi nog får se mera av inom en snar framtid….

  Viljan att skapa ordning och reda och repartriera människor som inte har rätt att befinna sig i Sverige saknas.
  Det bästa sättet är att bygga smutsiga och sunkiga taggtrådsläger med aggresiva och lågutbildade vakter som är lagda åt att begå övergrepp. Grekland är ett föredöme på denna punkt.
  Här kan avvisade sitta tills de beslutar sig för att lägret suger och be om att få söka asyl någon annanstans där man efterfrågar belastande parasiter.

  Nyckelordet är precis som med all lagstiftning i Sverige flathet.
  Allt som är i närheten av att uppröra FN eller human rights vågar man inte ens tänka på.

 9. ”Den kostnadsberäkning de tre för fram är …”
  så infantil att det är otroligt att en någorlunda seriös tidning öht återger den.

 10. Här har dom små telningarna varit i farten igen, med sina upptåg!

  http://www.expressen.se/kvallsposten/sport/spelare-och-publik-i-brak-under-match/

  Konstigt att KVP väljer att berätta sanningen! Får spara sidan, för den lär väl snart försvinna, när Mattson har talat ut med personalen om ”rätt” värdegrund!

  Hur har dessa pengar som det här kalaset har kostat och kommer att kosta, räknats in i dom tre tyckonomernas beräkning?

 11. Enligt deras sätt att räkna, är det lika bra att lägga ner arbeten, då varje arbete förknippas med en kostnad…

  Det ska finnas lokaler, utbildning, material, arbetsgivaravgifter, osv.

  Ju fler arbeten-desto högre kostnad för dem. Bäst att sluta med arbeten.

 12. Dessa yngre män har år av lärande och studier framför sig. Många kan knappt läsa och skriva när de kommer hit och skall lära sig svenska. För en del går det bra men andra har det jättejobbigt och kommer aldrig att nå den nivå som förväntas för att klara ett mer avancerat arbetsliv. Att tro att dessa yngre män(som inte ens har språket) skall klara arbetsbristen är en alltför orealistisk förhoppning.

 13. Det finns också ett annat problem med den uträkningen:

  Hur kommer Kunta Kinte att sköta sig på jobbet?

 14. Jag önskar att kompetenta och intelligenta människor får en alltmer ökad plats bland de som ska utforma Sveriges framtid.

  Då kommer det som idag anses som obekväma beslut inte längre att vara lika svåra eftersom tankarna formuleras utifrån hjärnor med förmåga att hantera komplexa resonemang och insikterna om vad som är nödvändigt att göra kommer att levereras med en långt högre frekvens än vad vi idag ser. Känns som om de agerar i slow-motion, sengångaraktigt.

  Timing är av stor betydelse.

  Att göra mål när speltiden är slut ger inga poäng.

 15. Fantastiskt att det finns så naiva personer i Sverige (jag vägra att kalla dom svenskar) att dom tror att OM det nu är så att ockupanterna skulle bidra till en högre levnadsstandard i Sverige, att dom skulle dela med sig till oss svenskar!

  Finns det verkligen folk som på allvar tror att när vi svenskar är i minoritet i det här landet så kommer invällarna att dela med sig av något till oss?

  Ursäkta svordomen, men ibland behöver man uttrycka sig på ren svenska!

  Hur fan har det kunnat gå så här illa!

 16. Idag behöver Sverige ca hundratusen kompetenser som princip är anställningsbara från dag ett. IT-folk, ingenjörer, specialistsjukskötorskor osv.
  Vad tycker våra mycket välmeriterade professorer i Nationalekonomi?
  ****
  DN Debatt. ”Missvisande att hävda att integrationen blivit bättre”
  Det är märkligt att ett land som visat sig så dåligt rustat att ta emot
  invandrare ändå har tagit emot långt fler än andra västländer.
  Egentligen är det omoraliskt att uppmuntra invandring
  när man inte lyckas bättre att erbjuda invandrarna arbete och bostad.
  Assar Lindbeck, Mats Persson. DN 2/4 2017

 17. Här kan man se den riktiga framtiden i Sverigeistan, den som slutligen kommer att dra ner oss i avgrunden, än så länge hänger vi bara på kanten.

  http://www.hallandsposten.se/nyheter/halmstad/h%C3%A4r-ska-det-byggas-nya-skolor-1.4252571

  Här ser man hur mycket kullföderskorna från tredje världen reproducerar sig! Hur skall vi stackars svenskar kunna bygga ut vårt arma land i samma takt som befolkningsökningen? Hur skall den svenska ekonomin kunna växa i samma takt som ökningen, för att kunna erbjuda arbeten till alla?
  Det spås att om tio år är hälften av alla dom jobb vi har i Sverige idag borta. 200 000 industrijobb har vi mist dom sista tio åren! Hur skall vi kunna bygga bostäder till alla dessa?

  Svaret är naturligtvis att detta är omöjligt!

  Nej, snart ser det ut här som i u-länderna med en ökande andel som bor i plåtskjul, utan utbildning och utan pengar. En utveckling som vi ser redan idag bland illegala.

  Inbördeskriget som vi ser och har sett i alla länder som har blivit överbefolkade och redan idag ökar och ökar i dom över gränsen fyllda gettona i den svenska förorten, bryter ut i full skala!

  • ”Under 1960-, 1970- och 1980-talet hade Syrien en exceptionellt stor befolkningstillväxt, en av de högsta bland de nordafrikanska staterna och Mellanöstern. Kulmen nåddes under mitten av 1970-talet, med ett genomsnittligt födelsetal på 7,6 barn per kvinna. Detta i kombination med ett kontinuerligt sjunkande dödstal under samma period gjorde att befolkningen växte från 4,5 till 13,8 miljoner mellan 1960 och 1994. 2010 hade Syrien en befolkning på 22,5 miljoner.”

  • Det som resten av västvärlden undrar är hur Sverige kan nedrusta frivilligt? Barnafödandet är en trojansk häst som Erdogan uppmuntrar. Islam sprids inte av nya konvertiter utan av nativitet-du föds in och att lämna islam är värre än om du är kristen-det är belagt med dödsstraff. Det anser majoriteten muslimer är bra-både shiiter och sunniter. Det ska införas i alla länder anser de flesta

 18. Om det nu är så bra med dessa ungdomar och sverige slipper betala 3 miljoner per person.

  Då betyder det att deras hemland betalt motsvarande i deras penningvärde och alltså förlorar att få njuta frukten av sin investering. Det vore som att palla äpplen på annans tomt.

  Det bästa är att lämna tillbaka korgarna till de rättmätiga vårdnadshavarna?

  Dessutom ligger det väl inte långt borta att ana att den investering som gjorts för barnen i sitt hemland är biståndsberoende? Dvs det är lik förbannat vi (och andra nationer) som betalat för det.

  Kopplat till biståndet vore bäst att de visar upp att de kan ta hand om sina avkommor annars är det ju lämpligare att vidta preventiva åtgärder i stället för att stimulera till uppfattningen att vi betalar för deras avkomma.

  Hur man än vänder sig är ändan bak. Och vad som finns framtill borde också intressera den som ska betala för sin avkomma?

Kommentera