Muslimska kvinnors rätt till arbete


De ständigt kränkta kvinnorna i slöja var på hugget idag.

Både i Stockholm, Malmö och Göteborg demonstrerade de idag för friheten att få bära slöja på europeiska arbetsplatser.

””EU:s beslut kan neka kvinnor med slöja att jobba”, ljöd ropen från de muslimska struparna och på plakaten kunde man bl.a. läsa…

Undrar om inte de muslimska kvinnorna missuppfattat detta. Varken EU:s beslut eller den europeiska arbetsmarknaden nekar muslimska kvinnor att jobba. Däremot nekar många arbetsplatser sina anställda att bära religiösa symboler och andra arbetsplatser nekar anställda att jobba i shorts, i linne, med piercade kinder och andra attribut som strider mot de klädkoder som gäller.

Använd era patetiska slöjor till vardags om ni så vill, men kom aldrig och kräv att samhället ska gå er till mötes på varje punkt. Det finns länder på andra sidan Medelhavet där ni måste bära detta plagg och visst skulle ni trivas bättre där?

GP

Samtidigt slåss kvinnor i muslimska länder för rätten att slippa slöjan. Är inte världen lite upp och ner?


22 responses to “Muslimska kvinnors rätt till arbete

 • Peter Lundqvist

  Den största tjänsten man kan göra dessa horder av ”mänskligt” avfall och framförallt den civiliserade delen av mänskligheten, är att avlägsna livmodern, detta ingrepp borde även vara praxis på kommunister.

  Gilla

 • Rättsstravningsprojektet

  Allah is the Antichrist

  Gilla

 • gamgubben

  De har all rätt i världen att arbeta, men frågan är, vill det verkligen det? Om deras önskan att klä sig i förtryckarnas mundering, det förtryck de tydligen ville slippa i Sverige, är större än deras önskan till jobb, ja då ska de demonstrera. Men inte i Sverige, åk hem igen!

  Gilla

 • gamgubben

  Alla ska få gå till jobbet klädda precis som de själva vill, fast det är en liten hake, Du måste vara muslim och kvinna förstås.
  Vänstern anser att alla ska jobba bara 6 timmar per dag, fyr-skift som mest två-skift blir väl det kortaste då. Vänstern har plötsligt glömt miljön, det blir minst dubbelt så mycket utsläpp när två-skit träder i kraft.
  För inte vill väl V att affärer och dagis och all annan social service bara har öppet 6 timmar per dag? Hur ska de då få sina bidrag i tid?
  Jonas Sjöstedt och muslim-maffian, gör om. För tänkandet hos de två rörelserna har tydligt upphört att existera, helt och hållet!

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Det är inte lätt att vara företagare, när en del tycker att den privata religionen, är den viktigaste och avgörande detaljen i ansökan.

  Vi ska ha arbetsplatser utan religiös påverkan på alla sätt och vis.

  Hur svårt är det att förstå?

  Gilla

 • Tomtom

  En muslimsk kvinna jobbar inte! Hennes uppgift i livet att föda barn, många barn, för att sprida profeten Muhameds evangelium.

  Gilla

 • Hönsmamman

  De flyttar till ett land med yttrandefrihet för att uttrycka sig. Det de uttrycker är vi har rätt att bära slöja.
  Det behöver de ju inte flytta till ett land med yttrandefrihet för att säga. Det går bra att säga dör de kom ifrån. De behöver inte ens säga det. Eftersom det är en skyldighet.

  Känner spontant att det här är att kasta pärlor för svin.

  Anställningsbar? Som vadå? Megafån?

  Liked by 1 person

 • Hönsmamman

  Dags att de börjar prata om skyldigheter i stället för rättigheter.

  Gilla

 • Jhonsson

  Dessa i individer är oförmögna att försörja sig själv och än mindre kapabla att rädda några avenska pensionärer. Skicka ut dem längs våra vägar och plocka skräp i dikena. Vägran att delta = indragna bidrag. Här kan de linda in sig i vilka underliga kläder de önskar men utanpå allt en varselväst.
  Det skall inte vara möjligt att leva på bidrag i evighet.
  Dessutom är det dags att stänga landets gränser. Vi behöver inte fler kränkta muslimer i vårt land!

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Tryckte fel, forsättningen följer,Jag struntar i hur folk är klädda,men för mig huckle klädda kvinnor är en kraftig steg tillbaka till medeltiden.Speciellt småflickor,Varför? Sen kann du kalla den religion eller tro.Varför vurmar kvinnor för jämställdhet samtidigt demonstrerar för islam ,dom går inte ihop.Avgå Steffe Mvh Adolf

  Gilla

  • Kurt

   För att muslimer bli upphetsade av små flickor, Pedofili ligger tydligen i deras gener. Men så är de också gen skadade livsformer.

   Gilla

 • Adolf Nilsson

  Jag struntar i hur folk är klädda,men för mig hyclädda kvinnor

  Gilla

 • Cirkusen Sverige.

  Nästa steg är, nudisters rätt att vara nakna på jobbet.
  Landet Ding Dong!

  Gilla

 • Wally Walrus

  Jag förväntar mig att när det kommer invandrare från Nya Guinea så kommer de att kräva att få jobba endast iklädda penisfodral och kvinnorna i bastkjolar. Kanske kommer de då också att passa på att få återgå till kannibalismen med tanke på Svedistans öppenhet för andra kulturer?
  Förresten, för min del får de gärna servera regeringen på ett fat men jag tror den smakar djävligt illa.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Vi har alla tröttnat på dessa konstant krävande, koranförslavade gaphalsar och deras aggressiva och logikbefriade argumentation. Att vi själva dagligen kränks av denna överflödiga och oönskade närvaro, är något som systematiskt förtigs.
  Andreas.

  Gilla

 • assad

  Köttkvarn.

  Gilla

 • Suzie

  Hege Storhaug skriver så här i sin bok, Landsplågan islam angående den stora massan muslimer som inte begår terrordåd och andra grova brott i de länder de väljer att bosätta sig i och dessutom oftast får livstidsförsörjning av.”Den ideologiskt stödjande omgivningen som i ord kämpar för en islamsk samhällsordning”.Detta stämmer på pricken här eller hur.

  Gilla

 • Pettersson

  Märkligt att vi aldrig hör något om judar eller andra folk som kräver det ena heller det andra när det gäller religiös klädsel eller mat. Alltid muslimer…

  Liked by 1 person

 • Kattsand

  Demonstrerar väl snarare för rätten att skylta med religiösa symboler på arbetsplatsen?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: