Är vänstern totalt faktaresistenta eller helt enkelt dumma i huvudet

Från Tino Sanandajis Facebook

Washington Post om hur socialism lyckades med konststycket att skapa ”masshunger” i landet med världens största oljereserver:

”With the world’s largest oil reserves, Venezuela used to be one of Latin America’s most prosperous nations. Now it’s among the most miserable, tormented by rampant crime, corruption and staggering government dysfunction. A scarcity of food and basic medicine has left more and more Venezuelans suffering from empty stomachs or languishing in squalid hospitals. The shortages have spread widely but fallen hardest on the poor. A survey by three of the country’s leading universities found that three-fourths of Venezuelans lost weight last year, by an average of 19 pounds”

Medan fattiga i Venezuela protesterar hunger fortsätter svenska yttervänstern hylla Venezuela som en ekonomisk förebild. Förstamajtåg idag i Skåne: ”Latinamerika visar vägen”

Socialistiska ETC har lanserat Chavez som en förebild för Sverige ”En socialism som inte tvingas på uppifrån, utan som bärs fram av fackföreningar, ursprungsbefolkningar, feminister, hbt-grupper”

”Rapporterna om Venezuela fulla av rykten och osanningar”

”Ibland önskar jag mig en svensk Hugo Chavez”

”Hur ska vänstervågen kunna sprida sig om ingen hör om den? Nej, just det”

ETC driver också tesen att flyktinginvandring är ekonomisk lönsamt. Svenska socialister hyllade på 50-talet Stalin, på 60-talet Mao, på 70-talet Pol Pot och Saddam, på 80-talet Castro, på 90-talet Lenin och på 2000-talet Chavez. Förvånar det att samma faktaresistenta rörelse nu insisterar att flyktinginvandring kommer att bli lönsam? Nej, just det.

-Pettersson vill tillägga att det är samma vänster som påstår att mångkultur i form av det högerextrema och fascistiska islam är bra trots att de vet hur det ser ut i muslimska länder…jag tror inte ens vänstern fattat vad som kommer att hända med dem den dag islamisterna tar makten…klart är att de inte vet skillnaden mellan 1 april och 1 maj…

13 thoughts on “Är vänstern totalt faktaresistenta eller helt enkelt dumma i huvudet

 1. Om de nu tycker det är så bra i Venezuela, varför flyttar de inte dit?
  Det är som med kvinnorna som kräver anpassningar för sin jäkla slöja -det flyttar heller inte till något muslimskt land.

 2. Betänk också att Sverige inte har några oljetillgångar och merparten av tänkande människor lämnat landet. Svaret är katastrof!!

  • @Jag och jag har röstat. 46.599 röster räknade. 65,31 % har nu rösta på SD.
   Då länken inte är Petterssons kan länken ge, inte bara en fingervisning utan hela handen. Bra, mycket bra. Sprid!

   • Just nu har Sd 68,43% av rösterna.

    Dock är jag långt ifrån säker att jag någonsin igen kommer ha ett sådant förtroende för en sk demokrat att jag skulle rösta på denne!

    Det finns annat alternativ!

 3. Tino vet hur verkligheten se ut och hur den kunde bli så.

  Det räcker.

  Fakta är oerhört viktigt i samhällsdebatten. Synd att så många undviker den.

 4. Bara att tro på dessa Marx och Engels ideer visar med tydlighet att V
  är är IQ handikappad.

 5. Prästerskapet i Iran avlivade vänstern och kommunisterna i Iran när de väl tagit makten och inte behövde de nyttiga idioterna längre.

 6. Otroligt,dom som gillar Venezuela bara flytta dit,men snart är vi där om röven får härja fritt.Snälla avgå utlys nuval, det kann inte blir sämre.Mvh Adolf

  • Dumsvenskarna, förnekar sig aldrig och ingenting lär de sig heller. Utan gör samma misstag hur många gånger som helst. De satsar alltid på fel häst. Albert Einstein sade en, som gör en sak likadant flerfaldiga gånger och förväntar sig ett annat resultat. Är en idiot! Alltså består den svinska vänster av idel kompletta idioter.

   • Tino är lysande, så och flertalet av kommentarerna på hans Facebook

Kommentera