Du Steffe stasmistern ett tips

Hör att du är ute efter arbeten som kan utföras av folk med ingen eller ringa utbildning, tex de så kallade pensionsräddarna.

Förbjud all användning av mekaniserade sopmaskiner! En modern stor sopmaskin tar troligtvis jobbet för 100 eller fler ”manuella” gatsopare.

Asil en trevlig man från Bangladesh som jag träffar nästan varje dag på min förmiddagspromenad borstar backen upp, ca 500 meter på en dag. Nästa dag så sopar han andra sidan, nedförsbacke. En stor mekaniserad maskin skulle inte behöva många minuter för detta. Maskinerna tar arbetet för våra pensionsräddare.

Asil utför också en del andra nyttigheter som en sopbil knappast skulle göra. Hjälper folk med vägvisning, hjälper äldre som har problem att ta sig över de hårt trafikerade gatorna mm.

17 thoughts on “Du Steffe stasmistern ett tips

 1. Dom kan få anställning som ryggvändare och störningsmoment vid tal och uppträdande av 7-klöverns ledare på gator och torg.

 2. Lista på enkla jobb: snöskottning, plocka mördarsniglar, sopa gator och torg, plocka skräp(alla fimpar t.ex.), sortera sopor, plocka plast och plastpåsar för återvinning(nedskräpning av fimpar och plast har ju ökat enligt SR), plocka bär i skogen eller svamp att sälja(som fiffiga thailändskor redan upptäckt), vara ordningsvakter på bussar(vissa bussar och visst klientel), vakter på skolgården osv. Inget av arbetena kräver läskunnighet men man måste kunna skilja en mördarsnigel från en fimp.
  Minst halvtid varje vecka för att få ut försörjningsstödet, annars dras stödet in.
  På detta sätt kan man komma in i det svenska samhället och lära sig vad som gäller och dessutom bidra till: HÅLL SVERIGE RENT!

  • Mycket bra eva, med det föll på ”man måste kunna skilja en mördarsnigel från en fimp”.

   Vi pratar babbe här eva.

   Låt oss säga att dom kan lägga fimpar och sniglar i samma kasse, men att dom inte behöver skilja mellan dem.

   • Förövrigt är ju babbe en av de största anledningarna till den ökande nedskräpningen.

    1. Babbe skräpar ner
    2. Babbe får betalt för att plocka upp

    Bättre än inget, dvs. babbe skräpar ner, får betalt men plockar inte upp, dvs. som nu.

   • Och jag som i min enfald trodde att de skulle kunna klara av att skilja en fimp från en mördarsnigel! Men mördarsnigeln drar ihop sig, det gör knappast en fimp.
    Jag hoppas överheten läser dessa sidor och får lite tips. Ylva Johansson t.ex.

 3. Våra politiker har valt att importera analfabeter och dysfunktionella för att som de påstår:”rädda Sverige”!
  Detta är ju inget annat än kvalificerat skitprat.
  Till någon nytta kommer de ju inte att bli, mer än i politikernas fantasivärld.

  • Inte internet men väl Facebook och andra A-sociala medier som Twitter och Instagram. Dessa har mördat fler människor än andra världskriget.

 4. Pettersson skriver jobb som kan utföras utan utbildning och/eller ringa utbildning, de jobb han kommer att rekommendera borde ju vara utmärkta för honom själv.

  Babbe och ”statsministern” har ju samma utbildning, dvs. ingen.

  Ge nu ”statsministern” en sopkvast så han aktivt kan bidra till att rädda pensionerna.

 5. Sorry FjärranÖsternRedaktionen!

  Det verkar som Steffe stasmistern redan har bestämt sig för att välja andra lösningar som knappast gynnar sysselsättningen i s k ”enkla jobb”.

  http://1.bp.blogspot.com/-k65LetuJG_o/VeTJg3S7VwI/AAAAAAAABTY/5vps6Pwx9T0/s1600/DN-L%25C3%25B6fven-Robot.PNG

  Men det här kanske vore något att satsa på. Ganska svårt att robotisera skulle jag tro. Kanske inte så enkelt … men ändå ett viktigt och samhällsnyttigt jobb.

  These days some find it hard to find a job so some industrious souls turn to the alternatives like this man who collects plastic bottles and aluminum cans…using his bike to haul them to the recycler

  http://www.crazywebsite.com/Web_Images-2/Free_Labor_Day_Clipart/funny-labor-day-bicycle-big-job-1sm.jpg

 6. Nej men hallå, de dysfunktionella invällarna och muslimerna har bara en arbetsuppgift var 4:e år att rösta på sossarna eller miljöpartiet eller centern. Lycka till Sverige, det är bråttom att ge medborgarskap till analfabeterna, bara 1,5 år till arbetsprovet.

 7. Vi har byggt upp landet utan massa dysfunktionella idioter,vi kunde behålla standarden om inte våra folkvalda var idioter och förstör landet medvetet eller omedvetet.När vaknar det arbetande svenska folket. Avgå Steffe Mvh Adolf

Kommentera