Världens första flygbolag som erbjuder islamistfria flygningar

GOTT OCH BLANDAT. Det ryktas att Scandinavian Airlines eller SAS, tidigare Scandinavian Airlines System, som är ett svensk, danskt, norsk flygbolag som grundades 1946 som första flygbolag i världen ska erbjuda muslimfria flygningar.

I samband med det kan flygbolaget som har en väldigt ansträngt ekonomi minska sin säkerhets- och reklambudget med 90 procent och spås en väldigt ljus framtid.

-Pettersson gratulerar SAS, de senaste dagars reklam går inte att köpa för pengar.

Stockholm i Petterssons barndom

23 thoughts on “Världens första flygbolag som erbjuder islamistfria flygningar

 1. Lustigt! Slöjan anses vara till för att männen inte skall bli förledda att oförhappandes hoppa på kvinnan, dvs. hon skall inte utöva någon lockelse på mannen. Men hur går det ihop med hennes målade ansikte, hennes blick? Hon gör ju allt för att verka förförisk! Jag har sett många kvinnor med sjal som är utstuderat klädda med smala byxor som lämnar rumpan synlig, otroligt högklackade skor och ett väldigt förföriskt kroppsspråk. Går liksom inte ihop!

 2. Allt går att göra bättre!
  Härefter tycker jag att de ska också ha en obligatorisk nubbe vid ombordstigning samt en fin marinerad kotlett till lunch alt revbensspjäll till middag med en passande vin till.
  Det skulle minska ner antalet självmordsbombare avsevärt.

 3. Ett soligt leende sprider sig över den Petterssonska läsekretsen vid anblicken av detta excellenta förslag, vilket vi naturligtvis hoppas skall realiseras! Ett gott omdöme, ståndaktighet och rationellt tänkande är något vi minsann inte är bortskämda med i dessa koranbefrämjande tidevarv.
  Man önskar initiativtagaren lycka till!
  Andreas 🙂

 4. SAS: stå på er!

  Finns det en klädkod, ska den följas, oavsett om det är en man eller kvinna, en svensk eller annan nationalitet.

  Svårare än så är det inte. Vill man inte acceptera arbetsgivarens villkor, är det bara att inse att man inte är välkommen.

  För vad blir nästa steg? Att muslimerna ska tvinga till sig ett jobb på ett slakteri, och sedan kräva att de slutar slakta grisar?

  Att tvinga till sig ett jobb på Systembolaget, och sedan kräva att de slutar sälja alkohol?

 5. Jag har hört att det är relativt vanligt att muslimer flyger — i luften, av sig själva? Dock verkar de vilja ha medpassagerare — så många som möjlig!

 6. Ja, vissa fattar inte när de biter sig själva i r*ven& lämnar mycket nöjda ”motståndare” efter sig 😂😂😂

  • Vi är ”rasister” enligt Stefan Löven om vi inte gillar sådana här figurer! Tror vi på det eller kan vi tänka själva?
   Mångfald betyder varannan muslim på planet….enligt (S)…hahahaha

 7. Fly Emirate,? När denna spacklade puderdocka säger nej
  till all den kosmetika hon har i ansiktet ska jag tänka om,
  konstigt att inte Koranen förbjuder ögonskugga och annan skit som hon har i ansiktet?

  • Haha! Spacklad puderdocka! Ja, se det var i sanning en lika rättvisande som målande (!) beskrivning av den obstinata satansnunnan. Mycket bra.
   Andreas 🙂

   • Vi svenskar ja! Alla svenskar säger nej till Islam och ockupation av vårt land! Gör man inte det, är man ingen svensk utan en landsförrädare!

Kommentera