Stäng

Mental abnormitet leder till intellektuell härdsmälta och Sveriges apokalyps…?

INSÄNDARE. Läste för några dagar sedan en sanningsenlig kommentar här på Petterssons, under rubriken: ”Akut insats krävs mot invandrarbrottsligheten säger M i Stockholm.” Kommentaren lyder så här: ”Har suttit på Kumla, bara kondomnegrer, araber, iranier, albaner, bosnienmuslimer och 20-30 svenskar som knappast vågar komma ut på promenaden, stackars jävlar.

Det är inte bra att mamma och pappa är kusiner… ALLA zigenare stjäl.”

Under en och samma dag kan man läsa följande i svensk media…

Ygeman (S): ”Vi ska pressa tillbaka gängen”

– Jag lider naturligtvis med boende som drabbas av den här narkotikaförsäljningen och är fast besluten om att vi ska trycka bort den, säger inrikesminister Anders Ygeman (S). http://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/ygeman-vi-ska-pressa-tillbaka-gangen

Moderaterna: ”Akut insats krävs mot oron”

3 000 närpoliser till storstäderna och i väntan på dem lokala ordningsvakter. Det är stockholmsmoderaternas förslag till åtgärder mot otryggheten och brottsligheten i Husby. www.dn.se/sthlm/m-akut-insats-kravs-mot-oron/

Allt fler polisbilar vandaliseras – stort problem för polisens arbete

Trasiga rutor, sönderskurna däck och fordon som brinner. På bara ett år har kostnader för att reparera polisbilar fördubblats.

Det är uppenbarligen så uppseendeväckande att områdes-polisman Hanif Azizi för Rinkeby, Tensta och Husby, måste ta till kraftuttryck hämtat direkt från dagisvärlden.

– Det är jätteallvarligt.

Detta säger naturligtvis absolut ingenting om hur allvarligt läget är. Beskrivningen utgör bara en alldaglig svensk, fullständigt innehållslös och ihålig floskel.

Sedan år 2010 har 529 polisbilar i bara Stockholms län skadats, slagits sönder, vandaliserats, eldats upp eller på annat sätts gjorts obrukbara

www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/allt-fler-polisbilar-vandaliseras-stort-problem-for-polisens-arbete

Polischefen vill ha fler satsningar i problemområden

Grovt korrupte rikspolischefen Dan ”Kräket” Eliasson vill förstås också vara med på ett hörn och tugga lite luft. Han tycker att polisen står alldeles för ensam i de så kallade utanförskapsområdena.

– Var är de övriga statliga myndigheterna? Jag ser dem inte i utanförskapsområdena i någon större utsträckning. Vi är den enda statliga myndighet som finns på plats med vår personal, säger ”Kräket” Eliasson.

www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/polischefen-vill-ha-fler-satsningar-i-problemomraden

Tunga ord av en korrumperad och oduglig S-märkt RPS-chef, i ett allt mer islamiserat, kriminellt, splittrat och oigenkännligt Sverige.

Den som har aldrig så lite mellan öronen, och undviker svensk hat- och ljugmedia, förstår att vanstyret medfört att Sverige håller på att gå åt helvete.

Skitsnackarnas förlovade land

Sverige: de politiska skitsnackarnas och död-dansarnas förlovade land. Man är sannolikt världsmästare i att producera verbalt snömos; om vad man vill och önskar, framför mikrofoner, TV-kameror och landets politiskt dresserade journalister. Medan man sedan i själva verket ger fullständigt fan i det mesta!

Svenskarna är helt enkelt för rädda och fega för att försvara sig och sitt land, och hindra det en gång så omsorgsfullt uppbyggda samhället från att gå under.

I stället låter man allting kollapsa och haverera. Genom att sträcka vapen och ge efter för fienden – som man dessutom själv med öppna armar bjudit in till det dukade bidragsbordet. På så sätt lyckats man undvika konflikter… samt från att bli kallad ”rasist” och ”främlingsfientlig”!

Apokalyptiska effekter

Nåväl tillbaka till kommentaren från skribenten som tydligen suttit på Kumla. Den sista meningen: Det är inte bra att mamma och pappa är kusiner… är lika brinnande het som alla de 1 000-tals bilar som eldats upp över hela Sverige under senare år, tillsammans med dagliga skolbränder, brandattentat mot pizzerior, restauranger och boningshus. Och de återkommande attackerna med handgranater, sprängladdningar och molotovcocktails, samt stenkastandet och skjutandet av fyrverkeriraketer mot polis, ambulans brandkår, brevbärare, hemtjänstpersonal, bussar, snöröjare… Mord, knivskärningar, oprovocerad misshandel, rån, skjutningar…

Sexuella ofredanden/våldtäkter på badhus, på biblioteken, på musikfestivaler och på offentliga platser i övrigt – för att inte tala om alla gruppvåldtäkter och överfall på svenska kvinnor, vilket resulterat i att allt färre kvinnor inte själv längre vågar gå utanför dörrarna. Osv. Osv.

Om detta beteende generellt inte beror på allvarliga, mentala defekter och grava psykiska störningar, måste dessa ”kulturförankrade traditioner” betraktas som extremt bisarra och direkt samhällsfientliga. En utveckling som dock fullt ut sanktioneras av den röd-gröna feministiska och kriminella sekten i Rosenbad.

Det oönskade uppträdandet har i vilket fall som helt kommit att utgöra själva basen, grunden… för den systematiska terrorn (terrorism) mot det svenska samhället, som utgör en del av den kristna, västerländska civilisationen. Ett beteendemönster sannolikt betraktat som ”naturligt” i de länder varifrån dessa invaderande, inbjudna arméer kommer ifrån, och där man tagit sin ”kultur” med sig, i syfte att göra sig hemmastadda. För vår civilisation och samhällsordning innebär detta en fullständig katastrof – en total destabilisering av vår tillvaro som följd.

Ny vardag präglad av våld, hot och ödeläggelse

Vår vardag har helt kommit att förändrats. Från en relativ harmonisk och organiserad tillvaro, med psykiskt välmående, ett stabilt samhälle med trygghet, har vi blivit påtvingade en agenda, vars miljöer präglas av ett degenererat och abnormt hat-hot-våld-beteende.

Åtföljt av ett budskap om krav på underkastelse och anpassning. Samtidigt som den invaderande fienden genom systematisk plundring, lurendrejeri, bedrägeri, lagtrots, stölder, upplopp och vandalisering, bidragsfusk och överutnyttjande av sociala resurser, målmedvetet och successivt knäcker de bärande sociala, juridiska och administrativa strukturerna – vilket effektivt sätter både välfärdsstaten och rättssamhället ur spel.

Syftet är glasklart: skövla, ödelägga, skapa kaos och implementera sin ideologi. Vi har sett samma fenomen i länder som tidigare varit kristna, som invaderats och ockuperats av islam. Libanon med sitt 15 år långa och blodiga inbördeskrig är ett utmärkt skolexempel. I Sverige går det bara så mycket fortare, då kriget (än så länge) är ensidigt.

Ljusskygg feministisk sekt

Som om detta inte vore nog, hemsöks landet av en röd-grön feministisk, kriminell sekt anförd av en utvecklingsstörd statsminister, medan handlingsförlamade, inkompetenta och svagsinta figurer lagt beslag på de viktigaste ministerposterna. Gemensamt kryper man inställsamt med rumpan i vädret för islam och har gett massmördarideologin carte blanche i Sverige.

Under tiden jagar man hjärnspöken i skepnad av rasist-demoner och främlingsfientliga andar överallt, och plågas internt av svåra hallucinationer och tycker sig se nazister och fascister i varje buske.

Hade dessa ministrar betett sig på samma sätt som privatperson, eller som anställda på ett företag – hade man villkorslöst hamnat på anstalt. Emellanåt får man en känsla av att Rosenbad utgör en filial till Karsuddens sjukhus!

7-klövern stjäl som korpar

Effekterna av den förödande och nedbrytande samhällsterrorismen som iscensatts av de invaderande trupperna, har svenskarna (med få undantag) fortfarande inte begripit. Man tycks tro att det svenska samhällshaveriet bara händer… av sig självt. Medan man genom svensk hat- och censurmedia aldrig får veta sanningen. Sannolikt lär majoriteten av svenskarna inom överskådlig tid heller inte fatta vad som håller på att ske – vilket blir Sveriges och svenskarnas undergång!

En sak är säker: hade folket från början lyssnat på SD:s politiska budskap, hade det inte behövt se ut som det gör i dagens Sverige!

Den destruktiva 7-klövern som ställt till med detta episka helvete för Sverige – dock med fullt stöd och mandat från hela 87 % av folket – stjäl i dag likt desperata korpar hejdlöst SD:s politik rakt av!

Det är alldeles för sent…

Dessvärre är det många år för sent! Nationalstaten Sverige och svenskarna – har med hjälp av landets obildade, korrupta och tillika ryggradslösa politiker – försatts i en extremt och fruktansvärt farlig utpressningssituation, där det i dag egentligen inte finns någon återvändo. Åtminstone inte på parlamentarisk eller fredlig väg.

”Gör ni inte som vi vill, så smäller det!” Vad värre är: det smäller ändå. Fast Drottninggatan i Stockholm var bara ett skrämskott!

De kärlekskranka svenskarna såg ändå till att försäljningen av små gosedjur lokalt fick ett ordentligt uppsving, medan blomsterhandlarna under flera dagar gnuggade händerna. I sin exstatiska kärleksiver klädde svenskarna till och med polisbilarna med blommor… Medan man av någon outredd anledning dessutom irrade omkring och kramade poliser!

Brev till Magnus Ranstorp

I anslutning till den i början nämnda kommentaren, kom jag att tänka på att jag någon vecka tidigare spontant skrivit till terrorforskaren Magnus Ranstorp. Detta med anledning av att han sagt att de som ligger bakom terrordåden sällan är ”psykiskt störda”.

www.friatider.se/terrorforskare-s-llan-psykiskt-st-rda-bakom-terrord-d

Ställde bl a följande viktiga fråga:

”Har du någonsin reflekterat över begreppet konsangvinitet i din forskning? Det är inom vetenskapen känt att kusingiften sedan generationer, har varit, och är extremt utbrett i de delar av världen varifrån de inbjudna ”nysvenskarna” kommer.

Ja, svenska kustbevakningen hjälper dessutom till med att transportera gästerna över Medelhavet från Afrika till Europa!”

http://10news.dk/?p=526  (länken öppnas på egen risk…)

Det är inom medicinen fastställt vad konsangvinitet ställer till med. På såväl det fysiska som psykiska planet kan det få abnorma konsekvenser. Inte minst permanenta handikapp av individens psykiska hälsa.

Beträffande mentala defekter kan det bland annat leda till våldsamt beteende, total avsaknad av spärrar och hämningar, kognitiv funktionsnedsättning, oberäknelighet, okontrollerad aggressivitet, mottaglig för fanatism och extremism… Då naturligtvis med influenser från de kulturella sfärer och ideologiska miljöer där individen är uppväxt och härstammar från.”

Jag förstår mycket väl, att Ranstorp aldrig skulle kunna referera till konsangvinitet i sin forskning. Det skulle vara liktydigt med att släppa en atombomb över Sverige – vänstermedia skulle få fullständigt frispel. Medan Ranstorp tvingats fylla i sin avskedsansökan samma eftermiddag. Så känsligt är temat, i den ”humana stormakten” Sverige.

Nä, något svar från Ranstorp har jag inte fått. Lär heller inte få något. Det är ett av det genuint fega Sveriges ”trade mark”; att inte svara på obekväma mail, frågeställningar eller telefonsamtal. Man gör sig helt enkelt oanträffbar. Man finns inte!

Framför allt inte om man är politiker, tjänsteman, MSM-journalist… eller på något annat sätt tillhör SVT:s ”TV-soff-fisar-etablissemang”. Detta har om inte annat de eminenta medborgarjournalisterna Johan Andersson och Fabian Fjelling på Granskning Sverige visat…www.youtube.com/results?search query=Granskning+Sverige

Johansson

18 reaktioner på “Mental abnormitet leder till intellektuell härdsmälta och Sveriges apokalyps…?

 1. Hade inte de nya, bättre och av etablissemanget importerade svenskarna utmärkt sig för sin i det globalistiska perspektivet ändamålsenliga konsangvinitet, hade de förmodligen icke inviterats. Nu fyller dessa subhumana element en alldeles utmärkt funktion som välfärdsstatens allmänfarliga och parasitära gnagare, vilka utan risk för nämnvärda påföljder tillåts härja fritt, med den värdegrundsfascistiska regimens goda minne.
  Det bildningsfientliga och minoritetsjuckande nya Sverige vi ser växa fram och anta alltmer makabra former, är ett direkt resultat av makthavarnas demografiska ombyggnation för att på sikt sänka allmänhetens intellektuella och cerebrala kapaciteter och därmed förvandla befolkningen till manipulerbara och av idiotism och svagsinne behäftade legohjon.

  Att inavelns vederstyggliga biverkningar utgör ett direkt hot mot människosläktet, är en mycket gammal och väldokumenterad sanning som det genomruttna politikerkotteriet med alla medel söker hindra gemene man från att ta del av. Att gynna aveln av monstruositeter och barbariska bastarder är vårt nya, påtvingade koncept vilket naturligtvis endast kan leda till en stegrad och ny slags kriminalitet och moralisk urartning av ej tidigare skådad omfattning.
  Andreas.

  1. Vad jag förstått associeras det till kondom sorten ”Black mamba”…
   Men jag kan ju ha fått det om bakfoten också… 😕

 2. Så sant,så onödigt, undrar när är total kaos och Sammanbrott? Eller är vi där Redan? Svetsarn käbblar om nazist demonstrationen,det finns viktigare saker att ta upp.Jävla nacionalsosse han är värsta nasse i Sverige. JÄVLA MUSLIMVURMARE AVGÅ snarast Mvh Adolf

 3. Kvinnor från gatstensvönstern verkar gilla Etiopbabbar som tältsängsvärmare när palestinasjalen inte räcker nedanför naveln. Hoppas dom njuter av att förnedras av medeltidsvarelserna..

 4. Utbredd inavel, skulle kunna ge en förklaring på all denna aggressivitet och oförsonliga ilska som ständigt matar alla pågående klankrig, hämdaktioner och våldskonflikter i MENA-länderna.
  Se Palestinska befolkningen som fostrar barnen i tidig ålder att hata och döda Judar.
  Eller exempelvis Libanon har många lokala grupperingar i landet som bestämmer lokala lagar över privatlivet osv:
  http://www.globalis.se/Laender/Libanon
  http://www.so-rummet.se/kategorier/samhallskunskap/varldens-lander-samhallskunskap/mellanostern-samhallskunskap/fakta-om-libanon
  De kan inte enas om vem som skall bestämma, för de är avundsjukt illasinnade på varandras inavlade släktingar att någon kan få en favör före någon annan. Det behövs många hundra år av utveckling där om den nu inte går bakåt? Islam blåser säkert under konflikthoten och gör dem mer lättantända. Dessutom de konflikter som finns mellan sunni- och shiamuslimer. Men vem vet? Ingen pratar i klartext om det.

 5. Vår regering pratar ju allt oftare om att ordna ”snabbspår” för invällarna.
  Varför inte ordna ett antal sådana fort som f-n och skicka dem tillbaka till den plats de kom ifrån.

  1. Ja, Pettersson har en bra analys av ett stort problem.Bra att han tar upp det.I Norge har man på vårdcentralerna varnat för detta med inavel.Man har satt upp varningstexter som invandrarna kan läsa om vad som händer om t.ex kusiner får barn med varann. Men i Sverige gör man inte detta av rädsla för att bli kallad rasist. Mest kända exemplet vad inavel orsakar är ju den Habsburgska släkten. Med kungar i bl.a Mexiko och Österrike. I stort sett alla i den släkten hade endera genetiska defekter eller så hade dom hjärnskador.
   Detta måste tas på allvar i Sverige annars får vi stora problem i framtiden. Men som vanligt så tystar man ner problemet.

 6. Hej. Det är precis som Peter Springare uttrycker 99.9 %av invandrarna inte är brottslingar.

 7. ”The Greatest story never told” finns med svensk text. Världens bästa dokumentär! Se den! Borde vara obligatoriskt läromaterial i skolan istället för hittepå-fabeln Schindlers list.

 8. Vad jag märker så är faktiskt 87; orna värda detta scenario. De har inte ändrat sig något nämnvärt under de senaste åren. Feghetens dyngsura filt ligger tungt över deras skallar så tätt att, de knappt kan andas. Därför får de aldrig andas frisk luft om man då förutsätter att de, som svenskingar är det mest röv slickande folket på jorden. Det förbättrar inte situationen med frisk luft.

 9. Tillåt mig presentera Sveriges babbe.

  Mångårigt riktigt journalistiskt arbete har gjort Pettersson & Co till Sveriges mest pålästa babbekännare. I egenskap av babbeexpert borde mesarna, fegisarna och kräken i Sveriges regering, riksdag och myndigheter vända sig till er för råd.

  Pettersson & Co har dessutom mer mod och råg i ryggen än hela det nämnda patrasket tillsammans.

  Jag rekommenderar att Pettersson & Co ombildas till det högsta självbestämmande babbeorganet, Sveriges babbe.

  Sveriges babbe ska självklart stå över såväl Sveriges riksdag som Sveriges regering.

  Skulle Pettersson & Co få en sådan roll i framtiden vill jag gärna söka jobb som utvisningsexpert med obegränsad befogenhet.

  Jag har många bra tankar om hur ett så kallat snabbspår skulle kunna komma till gagn i utvisningsärenden. Det råder sekretess, men så mycket kan jag säga att det är väldigt snabbt spår.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: