Stäng

SVT kallar arab för John och struntar i offren för babbarnas framfart

HAT och FEJKMEDIA. SVT tycker synd om förövarna och ägnar inte en tanke åt offren. Dessutom kallar de gärningsmannen John vilket är ett väldigt ovanligt namn på en babbe. Enligt åtalet B 2934-14 (ett av flera) hette babbarna Ahmed, Omar, Natnael och Mahmoud. Alltså araber.

”Hon fortsätter att gråta utanför rättssalen. Här sitter hon i ett hörn och blir tröstad av en häktesvakt som har med sig en mugg med vatten. Jag frågar hur ”John” har det i sitt liv och hans mamma säger att han alltid är stressad och alltid tänker på någonting. Han skulle ha behövt sin pappa i sitt liv säger hon.”

Inga frågor ställs av SVT:s reporter till offren för den brutala oprovocerade misshandeln. Inte ett ord, inte en tanke tycks finnas för dem. Inte ett orde eller några frågor om till blåljuspersonalen som utsätts för stenkastning och raketbeskjutning av babbar från Babbelonien, som SVT väljer att kalla John.

Inte ord om att detta är resultatet av en oansvarig invandringspolitik som ”opartiska” SVT stödjer.

Om Araby på bloggen

18 reaktioner på “SVT kallar arab för John och struntar i offren för babbarnas framfart

 1. Det handlar om dissrespekt dom har till våran lag och utrykningdpersonell och inte om förutsätningar dom bär med sig,Alla har ett val
  vare sig dom kommer från krig eller inte har nån forälder.Faktum är att dom som är ”bra” människor skulle nog vara dom mest ödmjuka om dom kom från ett ”härjat” samhälle och fikk sjansen i till ett nytt liv i ett nytt samhälle.
  Där finns det ingen tvekan,og att dom då när dom åker fast för idiotiska brott som takk för hjälpen andvänder ursäkter som hjälpmedel är väntat.Dom vet skillnad på rätt och fel med skiter i det,samtidigt som dom vet så mycket väl att svenskar är ”mesar” med sin innvandrarpolitik.Det är synen på deras forutsättningar som är fel,ursäkter är som Vi vet är löngner.Kan man låta mördare gå fritt för att dom är muslimer och har denna påstådda ”kultur” då behöver svergie en ny regering nya lagar och tuffare poliser/immigrationpoliser annars kan man inte driva innvandring överhuvedtaget!

 2. Den uppseendeväckande vinkling och desinformativa migrantpropaganda SVT systematiskt ägnar sig åt kan bara beskrivas som rent kriminell och borde oavvisligt leda till rättsliga efterspel för de ytterst ansvariga.
  Hypokritiska begrepp som statlig, politiskt obunden television i allmänhetens tjänst, tillhör en förgången epoks illusion och det är nu den fjärde och allt starkare statsmaktens uppgift att bevaka och återupprätta den objektiva nyhetsförmedlingen i hela svenska folkets intresse. Dylika skrämmande exempel på omdömesbrist samt en explicit respektlöshet gentemot svårt ansatta brottsoffer, kommer förr eller senare att straffa sig. Anarkosocialisternas och proglobalisternas likbegängelse smyger sig allt närmare och ingen utom de själva tror väl att detta tarvligt teatrala falsarium är av bestående natur.
  Andreas.

 3. SVT mörkar med ”John” – seriöst är detta vuxna individer/RIKTIGA människor eller något annat konstigt som inte står upp för det som är rätt. Att skildra verkligheten utan att knäböja likt fega kräk, rädda små politiskt korrekta som kryper för att slippa kallas ”rasister”….
  Fel i huvudet på hela befolkningen, åtminstone 87%!

 4. ”Problem med religionskränkningar på skola – flicka fick skorna nerspolade i toan för att hon inte bar sjal
  En flicka fick skorna nerspolade för att hon inte bar sjal, det spottas på vuxna och elever gör äcklade miner åt dem som äter griskött.
  En ny typ av religionskränkningar har upptäckts på en Borlängeskola.
  Skolan har tagit upp händelserna på ett föräldramöte.”
  http://www.dt.se/dalarna/borlange/problem-med-religionskrankningar-pa-skola-flicka-fick-skorna-nerspolade-i-toan-for-att-hon-inte-bar-sjal

  Men vaf****n! Vad var det vi sa? Börjar inte folk äntligen vakna nu så fattar jag inget o noll.

  Moderaten vill få det till att detta är oerhört:

  ”Att partiet vill lyfta just den här typen av kränkningar beror på att man inte hört talas om den förut, enligt Nyvall.
  – Det är en ny typ av mobbning och det är viktigt att ta tag i detta nu, så fort det kommer upp. Vi har många nyanlända och har haft i många år men jag har inte hört talas om den här typen av mobbning förut, förklarar Nyvall som vill veta mer om hur skolorna jobbar.”

 5. Den slags nyhetsrapportering tackar vi för.Rent beställningsjobb av etablissemanget.Vilka signaler sänder man till just ungdomar i utanförskap?
  Go on ! det är inte fel på er,utan oss som har byggt landet.
  Och nu hjälper vi er yterliggare genom kalla er John!

 6. FI och kommunisterna kommer demonstrera för flickors och kvinnors rätt att hoppa från balkonger och mot SD som inte alls gillar detta!

 7. På tal om Fake news, så skriver Expressen just nu: ”Totalstopp i tågtrafiken” samt ”Helt stopp i tågtrafiken till och från Stockholms centralstation”.

  Tittar man då på Trafikverkets hemsida, så ser man många tåg är inställda, men främst pendeltågen.
  De vanliga tågen går, bara något är inställt.

  Med andra ord inte alls som vad Expressen skriver!

  Ytterligare ett exempel på gammelmedias Fake news!

  Dessutom heter det ”Stockholm Central”, och inget annat, men inte ens det klarar Expressen av…

 8. Varför gör de reportage som inte för en sekund beskriver vad gärningsmännens brott orsakat? Av vilken anledning har man gjort reportaget? Det enda dom tycks förmedla är att det är synd om invandrare, som gör brott, för då hamnar de i fängelse. Varför kallar de dem för John? Det känns som reportaget kunde vara beställt av en Muslimsk förening. Så här skumma inslag görs väl knappast utan något slags uppstyrt tvång bakom? Har man koll på att alla lokala SVT redaktioner verkligen är fria från brottsliga påtryckningar? Såna undersökningar skulle kunna bli riktigt spännande. En spontan tanke, kanske OT. men ur världsperspektivet, kan jag förstå president Trumps säkerhetsrådgivares förslag på inreseförbud från de 7 instabilaste muslimska länderna. Sex stycken av de länderna har inreseförbud mot människor med Israeliska pass.

 9. Känns sååå skönt att man sade upp licensen för 2 år sen. 4 500 sparade till dags dato.

 10. Det är inte så lätt det här med babbe, statsminister, babbar, bolla, negerbollar och Taikon.

  Man kanske skulle konstruera artbeskrivningar med bestämningsnyckel så SVT får det lite lättare?

  Stjäl och stoppar i kjolen, slåss med kniv, tigger och luras = Taikon

  Odlar potatis i parketten, feg, får bidrag eller säljer knark, är lat, tänder eld på bilar = babbe och/eller babbar

  Bajsar på golvet, går barfota och stampar i marken, analfabet, syns bra om vintern = negerboll

  Efterbliven, outbildad, pratar osammanhängande, säger ofta fel, oförmåga att lyssna och lära = Statsminister

 11. Dags att dra in sändningstillståndet för SVT/SR!

  De följer uppenbarligen inte inte reglerna, i synnerhet inte sina egna ”opartiska”.

  Så länge det är en invandrare så är det enligt SVT/SR synd om denne, oavsett om han/hon är den som blir utsatt eller är den som utför brottet.

  Är det en svensk, så ska denne istället hängas ut och analyseras.

 12. Dölj sanningen ni satans Zionist lakejer! Söndra och härska, men snart är det slut med det! Yes, the goyims know!

   1. Dom utvalda skapade kommunism. Karl Marx var utvald. Hela ryska revolutionen var en judisk kupp ledd av bla Leo Trotskij (Lev Bronstein ). Juden och farfar till Robert Ashelberg Olof Aschberg hjälpte judarna i Sovjetunionens högsta topp att smälta allt guld dom stulit från Rysslands kyrkor och stämpla det med 3 kronor sedan sändes detta tillbaka och användes för att likvidera oliktänkande. Sisådär 55 miljoner bara. Detta kallas historiens största stöld. För detta kallades bankiren Olof Aschberg även för ”blodsbankiren”. Juden Genrich Yagoda, närmaste man under Stalin var ytterst ansvarig för Holodomor, som 1932 länsade Ukraina på all mat och spannmål dom hade. 8-10 miljoner Ukrainare dog! Detta är klassades som folkmord av bla Sverige
    Detta fick vi inte läsa om i Bonniers läroböcker inte. Men sanningen finns därute för den som vill. Men då menar jag inte hatmedia typ judeägda expressen, stampen, DN mm. ”Youtube” The greatest story never told. Världens bästa dokumentär.

   2. Till Lars: Du glömmer att även Freud & Albert Einstein var av judisk börd. Två stora genier som absolut har sätt sin prägel på världen i stort. När du ändå tar upp folkmord, låt mig då påminna dig om Adolf Hitler, som föddes i ett kristet hem, är orsaken till att c:a 60 miljoner dog under WWII.

 13. Ja det är klart, deras SVT’s linje är att glorifiera invandrarna eller åtminstone inte berätta sanningen. För det skulle kunna rubba cirklarna för hela godhetsmaffian.
  Tänk om svenskarna får höra hela sanningen och byta åsikt för att sedan rösta på SD. Hemska tanke!
  Men se sanningen kommer alltid fram, svenskar är lite tröga samt litar på myndigheterna, till skillnad från de nya, men vänta och se 2018.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: