Dagens Huvudnyhet I Malaysia

Den glädjande nyheten att Filippinsk militär har skjutit en entusiastisk muslim toppar nyhetsflödet i Malaysia idag.

Å det är inte vilken utövare av den ”fredliga och humana” som helst, det är den ökända ledaren för de entusiastiska muhammedanerna i gruppen Abu Sayyaf   ” Al Habsi Misaya” som man fick skott på!

Mannen som har terroriserar Sabah med sina kidnappningar och mord, har dödats.

Muslimen Al Habsi, beskrivs som en våldsamma narkoman ansvarig för flera halshuggningar och kidnappningar, en mindre del av hans ”meriter” på bilden nedan!

TheStar

 

2 thoughts on “Dagens Huvudnyhet I Malaysia

 1. Bra att nåt land tar hand om extremister på rätt sätt,svergie är inte en utav dom.Tvört emot så ”skyddar” svergie dom som ett muslimskt land enns inte gjör,mycket störande utvekling.

 2. Nu blev Jorden genast en lite bättre plats att vara på.
  Det finns många våldsbabbar, men man får fira de små segrarna.

  De har en annan värdegrund i jämförelse med Sverige, en värdegrund som inte kallar sådant avskum som Muslimen Al Habsi för John, och som inte tycker det är okay med halshuggningar och annan babbeverksamhet.

  SVT suger, Muslimen Al Habsi suger, men är nu dess bättre död, statsministern suger och hela jävla svenska systemet suger, mest styrt av småungar, feminister eller annat tveksamt ”folk”, som vill ha uppmärksamhet.

  Snart är det sommar och då blir det ”livat” där jag bor. Men varför oroa sig, polisen kommer och hjälper mig om så skulle behövas, eller?

  Säkert, tryggt och bra!

  Stoppa invandringen mina vänner!

  Bibb-bobb-babb.

Kommentera