Stäng

Släkten som sätter en hel stadsdel i skräck

INVANDRARVÅLD. Den stora släkten sprider skräck i nordöstra Göteborg och styr enligt polisens uppfattning den kriminella verksamheten i området. De handlar om grov brottslighet – nätverket har en stor påverkan på lokalsamhället.

I går fälldes flera medlemmar efter en rättegång med stort säkerhetspådrag. – De har ett högt våldskapital och låg impulskontroll emellanåt, säger Erik Nord, chef för polisen i Storgöteborg.

Två medlemmar fälls för grov misshandel. Däremot frias samtliga för grovt övergrepp i rättsak som de stod åtalade för.

GT, Expressens Västsvenska upplaga hjälper till att varna allmänheten för de grovt kriminella med en bild på en av de dömda. De är tuffa på Expressen.

Tilltalade samt dom:

 • Fadi Khalil Ali Khan, född 1976, medborgare i Libanon, frikänd
 • Hashem Ali Khan, född 1998, dömd till fängelse i 8 månader
 • Mohamed Kattan, född 1994, medborgare i Syrien, frikänd
 • Yeheia Kattan, född 1999, medborgare i Syrien, dömd till ungdomsvård

Dom: Göteborgs TR B 15790-16

Polischef: Maffialiknande släkt styr brottslighet i Angered

-Pettersson noterar att många i släkten är utländska medborgare. Varför är de kvar i flathetens land?

17 reaktioner på “Släkten som sätter en hel stadsdel i skräck

 1. Ni svenskar måste ta skulden för det här. Ja, Ali Khan familien är en gjeng svin, det är alla eniga om. Men ni slapp inn svinen, ni lot svinene holda på och ni lot svinen ta kontroll över en hel stad. Ni stoppade dom inte. Ni klarade inte att stoppa 1 familj. Man måste skratta, om Ali Khan och hans inavlade slektingar kom hit til min stad, så hadde dom försvunnit. Plötselig borta och ingen hadde sett något. Det är tross allt bara èn familj, det ër inget problem att handtera. Om man inte är svensk såklart, då är det omöjligt.

 2. I Danmark blir en flykting som blir dömd av med sitt hyreskontrakt. Oavsett vem i familjen som bor på adressen och vem i familjen som gjort brottet. I klanststem är det en dödssynd att göra familjen illa. Bilbränder är ytterst ovanliga i Danmark. Nästa steg vid grövre brott blir av med put samt blir utvisad. Vore läge att skicka hela släkten tillbaka till Beirut. ”Con air liksom”.

 3. Att inte visa ”hårda” tag i rättergången kommer inte att tjäna respekt och säger blir värre och värre.När rättssystemet visar ”rädsla” att gje riktiga straff då har nan givit dom kriminälla mer svängrum.

 4. Jag imponeras av Expressens bild.
  Det ser ut som samhället går över styr, tack vara våra politiker.

 5. Jo, jag bor granne med en av dem. Det var nära att jag blev överkörd av honom då han stulit en färdtjänstbuss och körde drogpåverkad på fel sida.

  Trebarnsmamma som inte är rädd för egen del

 6. Från vilken planet kommer alla dessa kriminella, som avbildas med rutiga ansikten i den avenska pressen?
  Sprider ett löjets skimmer över pressen!
  Alla vet i dag att rutiga ansikten = icke svensk!
  Om man under ett år struntar i att köpa Expressen, sparar man ca 8000 kronor. Skattefritt 8000 på ett år. Och ingen arbetsinsats.

 7. Det är naturligtvis så att varje svensk ska ha rätt att känna till vilka svinen är då det är förenat med dödsrisk att påträffa ohyran.
  Om jag vore statsminister skulle jag spraya på parasiter, kvalster och annat icke önskvärt.

  Den modige Pettersson låter oss veta.

 8. Märkligt att det tar så lång tid för politikerna att förstå den förstörelse de åsamkat vårt samhälle. Inte förrän det är försent låtsas de agera. Men några handfasta tag kommer det väl aldrig att bli.
  Bara hyckleri!

 9. Dom är älskade och välkomna i FI o Miljöpartiet, antagligen alla i 7-klövern också för dom är minsann inte rasister utan hatar bara SD

 10. Jag tror inte att det är sant,automatvapen, hotelser vad är vi på väg,vad gör ansvariga,svetsarn och anhang har blod på sina händer.Snart är det dags att beväpna sig om man skall gå ut med hunden eller skaffa ett gäng dob berman eller liknande.Polisen kan inte försvara oss längre, dom har fullt upp att skydda sig själva.Hur fan kunde det gå så snett, avgå steffe.Avgå MVH Adolf

 11. Varifrån kommer personen på bilden?
  Fyrkantigt ansikte med fyrkantiga rutor i olika färger.
  Från månen?

 12. Ut ur landet omedelbart,dom flyr för sina liv sa svetsarn,snart flyr svenskarna.Avgå steffe MVH Adolf

Kommentera

%d bloggare gillar detta: