Belgien bad om ursäkt, vad säger Wallström?

Belgien erkänner och ber om ursäkt för att de hjälpte Saudi Arabien att komma med i kvinnokommissionen – kommitten för kvinnors rättigheter. Mycket rakryggat av  dem  De säger att de var tvungna att fatta ett snabbt beslut men om de skulle få göra om det så hade de röstat annorlunda.  Klart de hade efter protesterna! Nu kvarstår det om Margot  Wallström  klarar av att vara lika rakryggad? Hehehe…

mwWashington Post

10 thoughts on “Belgien bad om ursäkt, vad säger Wallström?

  1. Rakryggad?vilket skämt,att rösta ja för ett snabbt beslut?Bara flr att det gjällde saudi arabien,Eu och svergie inkluderat är deras ”puppet” pengar talar for saudi det vet alla.

  2. Jag brukar inte kommentera folks utseende ,men här måste jag göra ett undantag hur ser den här människan ut, falskheten strålar från henne.Hur kunde hon komma in regeringen ?Men det gick åt fanders som allt annat som sossarna var involverade i.Steffe avgå mvh Adolf

  3. Här får vi i klartext veta hur ”arbetet” bedrivs i FN. Ingen utomstående kan längre ta den mastodonten på allvar. Det är skrattretande när svenska politiker när de har slut på argument hänvisar till FN; ofta deras barnkonvention.

  4. Hm…tvugna att fatta ett snabbt beslut. Som att skjuta skarpt i blindo eller som att spotta ut ett tuggummi ? Den ursäkten är inte rakryggat, den är endast patetiskt ?

Kommentera