Stäng

Nallar och dockor återvänder till Mosul

IRAK. Leksaksaffärerna har åter öppnat i östra Mosul, och irakiska barn kan köpa dockor, nallar eller actionfigurer efter att den muslimska kriminella terrorgruppen islamiska staten drevs ut ur området.

Den kriminella gruppen förbjöd leksaker med ansikten eller ögonen under de tre år de kontrollerade Iraks näst största stad. Förbudet omfattade också djur som getts mänskliga egenskaper, som Kalle Anka och Nalle Puh eftersom de ansågs vara en form av avgudadyrkan.

När USA-utbildade säkerhetsstyrkor körde bort terrorgruppen från östra Mosul i januari, öppnade två leksaksaffärer upp och nu finns det.

Läs mer på Reuters…

-Pettersson säger att bara barnen får leka och de vuxna har humorn kvar finns det hopp…

Ayatollah Khomeini, 1979

”Allah skapade inte människan för att han skulle ha kul. Syftet med skapelsen var för mänskligheten att sättas på prov genom umbäranden och bön. En islamisk regim måste vara allvarlig på varje område. Det finns inga skämt i Islam. Det finns ingen humor i Islam. Det finns inget roligt i Islam. Det kan inte vara skoj och glädje i det som är allvarligt.”

Gubben var en bedragare och genomförde ett av historiens största bedrägerier men i det är fallet tror Pettersson honom…

Islam är inte en religion, inte heller är det en kult. I sin fulla form är det ett komplett, totalt, 100 %-igt system för livet. Islam har religiösa, juridiska, politiska, ekonomiska, sociala och militära komponenter. Den religiösa komponenten är bara en dimma för att dölja alla andra komponenter. Islamiseringen börjar när det finns tillräcklig med muslimer i ett land…

4 reaktioner på “Nallar och dockor återvänder till Mosul

Kommentera

%d bloggare gillar detta: