Stäng

Invällningens offer

Maria Ladenburger, en nittonårig Tysk flicka som studerade , våldtogs och ströps till döds av en invällare från Afghanistan! 

DailyMail

Denna mycket tragiska händelse får FjärranÖsternRedaktören att undrar: Är verkligen alla människor lika mycket värda? Är inte en del rätt värdelösa?

Vi ha tidigare berättat om denna tragiska och helt onödiga händelse: HÄR 

15 reaktioner på “Invällningens offer

 1. Politiker som Stefan Löven kallar sig ”feminister” men det är i stort sett bara unga muslimska män som tagit sig till Europa med märkeskläder och senaste mobilen, det är verkligen inga flyktingar och de för med sig en ideologi islam som inte respekterar icke-muslimer!
  De flyr för sina liv Jimmy Åkesson skrek Stefan Löven under en partiledardebatt, vilken falskhet och vilket hyckleri…! De som röstar på 7klövern har ett stort ansvar och blod på sina händer, det är farliga brottslingar som kommit och i 90% av fallen har de unga araberna kastat pass och ID handlingar…
  De borde aldrig släppts in i Europa men EU är svagt och grundprincipen är ”öppna gränser” något alla som röstade JA till EU nu får vara med att betala….
  Politikerna har blod på sina händer, i Tyskland Merkel för att denna unga flicka blivit våldtagen och mördad och i Sverige Stefan Löven för slakten på IKEA i Västerås av Carola Herlin och Emil Herlin och för terrorattacken på Drottninggatan och slakten av människor där bl.a. en 12 årig flicka….De har släppt in hänsynslösa, brutala, samvetslösa muslimer som följer sin lärobok Koranen och mördar….
  Det lär nog hända igen att dessa tokiga muslimer ställer till med ett till terrorattentat, oskyldiga kommer att mördas, de ansvariga har blod på sina händer….!

   1. Även män Rudolf moilanen och carl eric cedvander är de jag kommer på just nu

 2. Man blir mörkrädd inte bara över dessa terroristdåd som begås utan mord ,våldtäkter,rån,hot mm som dessa invällare utsätter oss för och som dessa pk-politiker indirekt är skyldiga till att ha släppt in till oss utan att blinka .
  Man läser i Gp idag om hur maffia familjer från Beirut styr halva Göteborg och ser på Tv hur blattar som sitter i vissa kommunstyrelser och styr på sitt
  eget maffia sätt . Man funderar om man snart ska behöva flytta från detta land som mer eller mindre har invaderats av kriminella blattar.

  1. Du träffade helt rätt… Talade med en Perser som kom till Sverige för många år sedan.Denne man menade på,att en stor del av dessa s,k, ”flyktingar” är av kriminell art.Vidare påstod han som född oriental,att merparten av de ”ensamkommande barnen”,var i flesta fall kring 20 + åldern.Slutligen sade han som invandrare,att Sverige avskaffar sig själv av ren naivitet !
   Än en gång sanningens ord,från en som ser vad som sker med klara ögon.

 3. Jag håller med,men största ansvaret har regeringen som släpper in dessa djur i ett land som vårt.Svetsarn avgå steffe.Avgå. Vi kan städa upp efter dig .Bara du tar dit pick och pack och försvinner snarast.Avgå.Mvh Adolf

 4. Jag undrar varför inte pappor till offren vidtar åtgärder efteråt? Vore det min dotter skulle babbe vara åter till det organiska kretsloppet.

  Varför hör man aldrig att fadern gjorde slarvsylta av babbe?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: