Biståndsministern vill inte granska skattepengar till terrorskolor

PALESTINA. Det område som kallas Palestina och som Sverige erkänt som en egen stat är och det land som får mest bistånd per capita från Sverige. Detta trots att de använder pengarna till terrorism och till att sprida hat. Åtskilliga gånger har vi skrivit om Palestinska skolor där barnen uppmuntras att hata icke-muslimer och till att bli martyrer.

Trots att araberna bedriver terror med biståndspengar och trots att pengar som ska gå till skolor, sjukhus och infrastruktur hamnar på privata schweiziska bankkonton vill inte biståndsminister Isabella Lövin (MP) se någon granskning av palestinska skolor. Trots att det palestinska utbildningsministeriet nyligen brutit kontakten med FN-organisationen UNRWA då de ville tona ner läroplanens anti-israeliska beskrivningar och lovord för palestinska terrorister.

Miljöpartiet är känt för att ha muslimska kopplingar och det finns inget som tyder på att Lövin vill ändra det då biståndsministern fortsätter att mörka det faktum att miljarder av våra skattepengar går direkt till att stödja den islamistiska terrorismen på Västbanken och Gaza.

Läs mer på Världen idag

-Pettersson konstaterar att skolorna på Västbanken och Gaza ofta döps efter terrorister, att Israel inte finns med på arabernas kartor samt att ordet fred verkar saknas i skolböckerna, men att det tydligen lönar sig, för det ger miljarder i bidrag från Sverige.

Hillevi Larsson är inte Miljöpartist utan sosse, anti-semitisk sosse. Det var länge sedan statsminister Persson sa: ”Antisemitism finns i alla samhällen, den sticker regelbundet upp sitt fula tryne, och det gäller att trycka tillbaka den och aldrig slappna av.” 

Nu sitter den i Riksdagen istället…
Hillevi Larsson (S) visar stolt upp sitt pris. En karta där Israel är utplånat.

 

15 thoughts on “Biståndsministern vill inte granska skattepengar till terrorskolor

  1. Svergie är ett paradis för terrorister och att svergie ger bistånd till terrorister är ju ingen hämlighet.Det är väl bara en tidsfråga om når svergie åker på en ”riktig” smäll,då många ser supporterar till terror som en fiende!
    Det är ”stulna” skattepengar som går till denna regerings slösande till kriminella både i och utanför svergie!

  2. Det svenska politikerkotteriets terrorbefrämjande förbrytare borde i sanningens och rättvisans namn officiellt omyndigförklaras och fråntas sitt medborgarskap. Är det på detta sätt de systematiskt missbrukar väljarnas förtroende och skattemedel, har de förverkat all rätt att agera som folkets ställföreträdare. Mitt förslag är att avhysa dessa notoriska islamistanhängare och utan onödigt dröjsmål landsförvisa den skamliga skocken till någon lämplig arabstat.
    Vi har all anledning att vara förbittrade och förbannade över alla förnuftsstridiga oegentligheter och illgärningar mot verkliga mänskliga rättigheter den organiserade och globaliststyrda brottsligheten inom regering och riksdag oblygt gynnar.
    Andreas.

  3. Palestina är en skurkstat! Punkt!

    Det är bara Israel och USA hatande socilalister som inte ser det!

  4. Våra politiker har som bekant väldigt lätt att slösa med skattepengarna de har fått in. I synnerhet på helt onödiga saker.

  5. Ja ett stort problem i Sverige är alla unga politiker som
    fått höga poster trots att merparten av dem inte verkar att
    vara torra bak öronen.

  6. Jag kan inte ens drömma om att majoriteten Svenskar någonsin har önskat detta frikostiga Svenska statsstöd för palestinsk terror mot Israel. Vad i Sveriges regeringsform försvarar det? Det är bara kommunister vad jag trott, som kan besluta den typen av politiskt styrda bistånd. Jag förstår bara inte hur kommunister kan ha sån makt över regeringen i det fallet. Nej stopp, jag vägrar vara med, precis, som jag tror majoriteten Svenskar tycker.

    • I dagarna besökte nye tyske utrikesminister Gabriel (sozialist .SPD) Israel.
      Anledningen till besöket som planerats ske med Netanjuhu var åter någon minnesdag för döda judar.Dock Gabriel som kallar sin egen valboskap för pack,hade också andra tankar i sin lilla hjärna.Först av allt besökte han de arabkramande judarna,som vill stoppa en utbyggnad av tidigare Jordanien.När detta kom till Netanjuhu`s kännedom ställde han helt sonika in sitt besök med tysken !
      Där stod denne dumme deutsch inför oförrättat ärende och fick slokörad flyga hem.Tala om en eklat (annat ord för skandal)av modell större.
      I diplomatiska kretsar kan jag föreställa mig att det smilas i mjugg !

  7. Jag mår illa ju mer jag tittar på Konsumkassörskan,någon falskare människan får man leta efter.Räven har mer ärlig ansikte än hon.Avgå hela falska bunten.Mvh Adolf

  8. Där har ni sossarnas ideologi,lögn ,lögn stödja terrorism.Antisemitism,men dom vågar inte själva stå för det.Dom är största nazistiska partiet inte SD.Avgå,avgå steffe.Avgå. Mvh Adolf

    • Medaljen har en baksida. Antingen är det en äkta diamant och då mottager Margot en muta eller är baksidan lika oäkta och falsk precis som Abba och Margot.

Kommentera