Stäng

Inte rasist men idiot beklagar sig över att bli behandlat som de själv behandlar andra

DEMOKRATI. Den 31 mars 2015 blev jag uppringt av någon som sa att han hette Henrik Johansson och ringde från ”Inte rasist men idiot” du vet säkert vem jag är. Jag hade aldrig hört talas om karl och eftersom han var allmänt oartigt så tryckte jag bort honom. Läs mer HÄR och om Henrik på bloggen HÄR. Förväxla honom dock inte med en annan Henrik Johansson som gör rätt för sig i samhället. 

Denne fackföreningssponsrade sosse gör karriär på att förfölja Sverigedemokrater, bara Sverigedemokrater och de han tror är Sverigedemokrater men kallar sig ändå partipolitisk obunden. På ”Inte rasist med idiots” hemsida står

”…Vi i redaktionen gör vårt allra bästa för att inte låta våra partipolitiska åsikter färga det vi skriver, därför är det också vår förhoppning att så småningom kunna utöka redaktionen med skribenter från flera olika delar av den politiska kartan. Antirasism har ingen politisk färg, det är vår starka övertygelse. Den har bara olika lösningar och det är vad vi kommer att sträva efter.

Vår grundidé, som vi inte kommer vika ifrån, är att granska Sverigedemokraterna och inget annat parti eller ideologi. Forum för granskning av övriga riksdagspartier finns redan.”

Henrik driver naturligtvis opinion som han vill, hur han lyckas ser vi på dagens samhälle som styrs alla partier utom det han motarbetar…

Nåväl, Henrik och hans gäng ägnar alltså dagarna till att förfölja och jaga Sverigedemokrater och deras sympatisörer för deras åsikter skull.

Ny tycker dock Herr Johansson det har gott för långt, nu har, efter flera år, några startat en Kampanj mot sajten
”Inte rasist men idiot”

Så här skriver tidningen Journalisten: På sociala medier pågår en kampanj att kartlägga anhängare till den antirasistiska sajten ”Inte rasist men”. På organisationen Megafonernas Facebook-sida uppmanas personer som sympatiserar med dem att hjälpa till att kartlägga anhängare av ”Inte rasist men”. Där står: ”Vi vill pricka in alla som varit aktiva till att hetsa mot våra medborgare.”

Uppmaningen kom efter att ”Inte rasist men” gjort en granskning av en distriktsordförande för Sverigedemokraterna i Halland.

– Ännu en gång leder en granskning till uppmaningen att förfölja människor. Som journalist måste man vara medveten om vad som händer om man granskar dessa grupper, säger Henrik Johansson, som var med och grundade ”Inte rasist men”.

Enligt en undersökning som Expo gjort finns Nya Tider bakom det nybildade projektet Megafonerna som besöker journalister och kartlägger de som sympatiserar med ”Inte rasist men”.

Megafonerna har tidigare sökt upp journalister i deras hem och lagt ut filmerna på Youtube, efter att Expressen granskat vilka som låg bakom Youtube-kanalen Granskning Sverige som ringer upp journalister och bandar samtal.

– Det som är anmärkningsvärt är att Nya Tider än så länge är välkomna till Bokmässan, säger Henrik Johansson.

-Petersson tycker att det som är anmärkningsvärt är att LO och S sponsrar Henrik och hans rövarband till att förfölja människor som ofta är medlemmar i LO…

Henrik beklagar sig alltså över att några söker upp så kallade ”journalister i sina hem”…Henrik borde lära sig lite om vad demokrati och yttrandefrihet betyder.

Eva-Marie Olsson är en 57-årig Malmökvinna. Hon har arbetat som barnskötare, egenföretagare, certifierad massör och politisk sekreterare för Sverigedemokraterna. Häromåret råkade hon ut för det så kallade goda hatet – och sveks av sitt eget parti. Missa inte hennes starka berättelse.

15 reaktioner på “Inte rasist men idiot beklagar sig över att bli behandlat som de själv behandlar andra

 1. Apropå yttrandefrihet och rätt åsikt…………..

  Yttrandefrihetsexperten och frilansjournalisten Nils Funcke angriper DNs kulturchef Björn Wiman i frågan om Nya Tider och Bokmässan.

  Wiman ”griper efter halmstrån”, menar Funcke.

  I Expressen Kultur konstaterar Nils Funcke att den film där bland andra en redaktör på Nya Tider står i trapphuset utanför dörren till Expressens chefredaktör Thomas Mattsson må vara obehaglig, men att agerandet inte innebär någon straffbar gärning.

  Det ger dock Björn Wiman läsarna anledning att tro i ett resonemang om att Nya Tider diskvalificerat sig som relevant deltagare på mässan, tycker Nils Funcke.

  ”Bokmässan är ett forum där den läsande och tänkande allmänheten kan få sin uppfattning bekräftad, utvecklad eller avvecklad genom att konfronteras med åsikter de ogillar eller inte ens visste fanns. Så bör det vara även i fortsättningen. 

  En from förhoppning är att även DN Kultur skulle kunna vara ett sådant forum i stället för en kompakt textmassa om att stänga ute det obehagliga”, skriver Nils Funcke.

  http://www.journalisten.se/nyheter/funcke-wiman-gor-det-latt-sig

 2. Förkortningen ”irm” står för organisationen ”Institutet för reklam- och mediestatistik” … och dess verksamhet registrerades redan 1984 vilket framgår här nedan:

  ”OM IRM

  IRM är ett oberoende institut utan vinstintresse som mäter reklammarknadens utveckling i Sverige och Norge. Institutet genomför analyser och gör prognoser avseende reklam-marknadens utveckling och presenterar rapporter som sprids till medlemmar och kundföretag.

  Organisationen startades 1984 som ett projekt inom ramen för Handelshögskolan i Göteborg och är sedan 1992 en ekonomisk förening med 15 medlemmar som representerar alla sfärer inom reklam- och mediesektorn.” Länk:

  http://www.irm-media.se/om-irm

  ”IRM” ovan har ingen som helst koppling till Henrik Johanssons ”IRM” som står för ”Inte Rasist Men” som startades långt senare och sponsras av LO och S.

  https://i.ytimg.com/vi/Uv_sR086Eac/maxresdefault.jpg

  Mitt förslag är att Henrik Johanssons oseriösa ”IRM” ändrar sin förkortning och benämning till ”IRMI” som då skulle stå för ”Inte Rasism Men Idiot” för att därmed undvika förväxling med det seriösa institutet ”IRM” som var först med att registrera sin organisations-förkortning.

 3. Se, hör och lär Henrik Johansson…………….

  Här samtalar Patrik Engellau och journalisten, författaren, låtskrivaren med mera Jens Ganman om svensk journalistik.

  Hur ser journalisterna sig själva och hur ser de ut utifrån?

 4. Klassisk skolboksmobbning.

  När mobbaren får samma behandling som denne utsatt offret för, så blir det ett fruktansvärt liv och hela samhället stöttar mobbaren.

 5. Stackars idiot han har sig själv att skylla. Som man bäddar får man ligga brukar det heta.

 6. Jag förstår Eva-Maries frustration.
  Jag respekterar och gillar hennes ärlighet .

  Jag förstår att många vill diskutera migrationspolitiken och allt där omkring. Detta berör många – speciellt samhällets utsatta som prioriteras bort p.g.a. migrationen.
  De personer i min bekantskapskrets som gapar mest om ”refugees welcome” bor i vita medelklassområden långt från bilbränder och oroligheter. Jag anser att det är ett hyckleri.

  Folk är bara trötta på varandra och måste ventilera.

  Man ska ALDRIG rösta på en sosse.

 7. Hur är det egentligen?

  Logik enligt herr Morgan J (JusDep):
  De svaga utnyttjas av de starka och riskerar att bli utsatta för brott.
  De svaga grupperna blir brottsliga därför att de är svaga.

  Men det var ju de socioekonomiska förklaringsmodellerna som ligger bakom många dyra reformer? Om inte det gäller varför behåller vi då reformer som bygger på dem?

  Om både de starka och svaga begår brotten då kan vi ju utesluta de ekonomiska svagheterna respektive styrkorna som orsak. De är brottsliga oavsett ekonomiska förhållanden. Eller är det ett spann mellan svag och stark där brottsligheten uteblir?

  Varför tillsätter de enmansutredningar som tar 7 månader? Sedan tar lagarna 5 månader till att implementera? Det tar ju ett år. Det vore väl bättre att göra 7-mannautredning som tar en månad?

  1. Hönsmamman, bra inlägg och förslag !
   Fast jag tycker att man ska lägga ner ALLA utredningar, vi har ju sett att de leder till INGENTING.
   Bättre att ”regeringens ledamöter” tar sitt ansvar och AGERAR kraftfullt, som de lovat att göra.
   De är ju väl insatta i problemet så det borde vara enkelt för dom att åtgärda det !!!

  2. De håller på så här för att de har ett motto ”Ordo ab Chao” Desto mer chaos desto mer myndigheter ock regler, desto mer regler desto fler brottslingar, vilket kräver mer myndigheter och fler utredningar, och mer ”rättstat” (polisstat)

   Och vem har detta motto? Frimurarna.
   Och vilka sitter i regeringen? Frimurarna
   Och vilka tror ni skall ordna ”problemen”? Frimurarna

   Sluta hoppas, case closed

   Rösta på vad ni vill, ni kommer rösta på mer ”ordo ab chao”

   Dvs kommunism

   Internationalen de besjunger betyder just detta, Inter: begrav Nationale: nationerna

   Snart val igen, då kan man hoppas och ha det mysigt
   Tror man SD är ett alternativ är ni naiva.

   Det politiska systemet är inte vårt, det är frimurarnas.och Knugen Carl XVI Gustaf är deras beskyddare, välkommen till slavsamhället, vi har varit invaderade sen mången hundra år.

   Sluta ge ert hopp till deras utstuderade system.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: