Stäng

Lokal SD-topp kallade muslimer farliga och onda

ISLAM. Susanne Larsen, nytillträdd distriktsordförande för Sverigedemokraterna i Halland, har spridit islamofobiskt och rasistiskt material på sin Facebooksida, skriver den fackföreningssponsrade sajten interasistmen men idiot. 

”Det går snabbt utför där muslimer är inblandade” och ”muslimer är onda och farliga”, skrev Larsen bland annat.

Hon har även delat artiklar från den alternativa sajten Fria tider. Till interasistmen men idiot se säger hon att inläggen publicerades för ”att se vad hennes Facebookvänner tycker om dem.”

SD ska nu utreda uppgifterna som de finner vara problematiska, skriver Henrik Gustafsson, informationsansvarig för Sverigedemokraterna, i ett mejl.

-Pettersson ser inget felaktigt eller olagligt i Jensens inlägg.

 • Det är fakta att det ofta går utför med muslimer inblandade.
 • Muslimer är onda och farliga, är väl på gränsen och naturligtvis är inte alla onda och farliga. Men islam är en farlig ideologi och de som tror på islam kallas muslimer.
 • varför man inte skulle kunna länka till Fria Tider är obegripligt. De finns ju till och med folk som länkar till Expressen och SVT.

Hoppas Sverigedemokraterna säger ifrån. De kan inte hålla på att utesluta folk som säger sanningen för att den inte passar PK. Be den LO-finansierade hatsajten inte rasism men idiot att dra någonstans…

Åkesson år 2009: ”dagens mångkulturella svenska maktelit är så totalt blind för farorna med islam och islamisering”

Vi har facit, varför ljuger ni för oss om islams steg för steg taktik?

Islam och dess självförsvarskrig

Islams ”tysta erövring” av Europa

16 reaktioner på “Lokal SD-topp kallade muslimer farliga och onda

 1. Ska islam och deras fanatiska muslimer,tystas ner bara flr att inte skapa oro?Sanningen är ju ett faktum och på fkera ställen vågar inte tjejwr/kvinnor mellan17-21 t.ex att gå ut på kvelden i på sina hemorter?Orter har ”specialmöten om hur man kan hantera detta?
  Det ör p.g.a.flykningarna och inget annat.
  Varför vill regeringen med sitt mediaspåkrör enns forsöka få oss att tro nåt annat?
  Folk är ju inte så dumma når det beror deras ort deras barn och allas rätt till säkerhet.

 2. En eloge till den förtjusande Susanne som icke räds att ta bladet från munnen och vedervågar ett sanningens ord i dessa förljugna tider. Emellertid är just den osminkade verklighetsbeskrivningen något som samtliga diktaturregimer skoningslöst attackerar, varför ett något mer salongsbetonat ordval kunnat rädda den djärva valkyrian från dessa i grunden orättmätiga repressalier. Vi skall alla bära i minnet att det icke står en enda globalistryttare tillfinnandes som med hänvisning till historiens, logikens och statistikens dokumentationer förmår vederlägga vederbörande SD-topps påståenden. En annan nog så pikant detalj är att vi hittills icke haft nöjet att skåda några som helst protestaktioner mot det massiva våldet, genomförda av just muslimer. Hade så skett, hade saken onekligen tett sig aningen annorlunda.
  Andreas 🙂

 3. Det är ju sant – de är onda. Varför skall vi blunda för sanningen. Var glada för att några vågar säga sanningen

 4. I sak har hon ju faktiskt rätt, hon borde kanske ha sagt ”en del muslimer …”
  Det är hyperkänsliga människor nu för tiden hörde på lokala TV sändningen att en polis hade kränkt en invandrare genom att tilltala denne med en svordom.
  Så passa er för att kalla mig för ”hörrödu djävla gubbe”, då blir jag inte kränkt eftersom jag är en gubbe, däremot kalla mig inte arab.

 5. Det är en sak att framföra kritik mot islam, men en helt annan att påstå att muslimer är onda.

 6. Visst är det märkligt att media och intresseorganisationer avgör vem som får representera SD.

  Sätt ner foten nu och en gång för alla.

 7. Behövs ju, egentligen inga kommentarer;
  Koranen beskriver utvecklingen tydligt.

  Visst är det konstigt?
  Om jag skulle bli påkommen med en medlemsskrift från en sekt
  (annan än islam) där jag som sektmedlem uppmanas att tortera, döda
  icke medlemmar i sekten + stjäla allt de äger + våldta och trakassera deras kvinnor – så skulle jag sitta i fängelse inom kort.
  Jag skulle anklagas och dömas för stämpling till mord/brott.

  Vilken värld vi lever i!
  Vari finns en saklig grund till uttrycket, ”allas lika värde”?
  Kanske i ett nyanserat uttryck : alla(h)s lika värde?

  Jag är rädd! – när jag ser utvecklingen.

  1. ”Allas lika värde” är en fel översättning!

   ”Article 1.

   All human beings are born free and equal in dignity and rights. They are endowed with reason and conscience and should act towards one another in a spirit of brotherhood.”

 8. Varför får jag aldrig veta VAD som är rasisitiskt i Fria Tider? Jag har läst tidningen i några månader nu och har ännu inte hittat någonting. Jag vill att någon från den ”goda” sidan svarar på det. För övrigt skall nog SD vara lite aktsammare om de som ändå törs ställa upp för dem i olika sammanhang.

 9. Antag att muslimer är i majoritet och deras ledare vill att urbefolkningen skall bli muslimer eller drivas ur landet.
  På vilken sida ställer sig då de goda muslimerna?

 10. Ja i Sverige är det fel att säga sanningen och det är väl tur att det finns sådana som Susanne Larsen som vågar göra så och gå emot skiten.

  Läste förresten precis på GP ”Pressfriheten ”aldrig så här hotad”
  Nyheten kommer från TT så man får ta det som smörja, och det finns nu en del som tycker att GP har förändrats i grund och botten och skriver mer som förr men det tycker inte jag när dom publicerar hälften sanning blandat med hälften smörja. Dom påstår i vilket fall som helst att pressfriheten har aldrig varit så hotad som den är nu, i ”en ny era av postsanning och falska nyheter” efter valet av Donald Trump till USA:s president, när Trump slängt ut en hel det falska journalister och nyhetsbyråer från Vita Huset, och i artikeln påstår dom ”Nordkorea får bottenplaceringen. I topp finns Norge, följt av Sverige som har klättrat sex steg upp till andraplatsen”
  …ärligt talat får man verkligen skriva hur mycket skit som helst utan konsekvenser, sjukt så det förslår, Sverige borde ju ligga jämsides med Nordkorea om allt skulle vara rätt, men dom kanske tolkar pressfrihet som att dom har hur stor frihet som helst att skriva hur mycket skit som helst.
  Man upphör aldrig att förvånas.

  http://www.gp.se/nyheter/v%C3%A4rlden/pressfriheten-aldrig-s%C3%A5-h%C3%A4r-hotad-1.4251664

Kommentera

%d bloggare gillar detta: