Vänstern förstör Frankrike i protest mot…

DEMOKRATI. Under valet i Frankrike spenderade vänsterextremister och islamister kvällen med att förstöra Frankrike i protest mot Marine Le Pen som de säger kommer förstöra Frankrike. Fattar ni logiken???…Den är likadan i Sverige och borde klassas som sjukdom. 

Andra omgången blir nog spännande och berikande som 87:an brukar säga…eller som vänstern säger globalism och EU är skit men vi är emot alternativet för det är Marine Le Pen i Frankrike och SD i Sverige.

8 thoughts on “Vänstern förstör Frankrike i protest mot…

  1. Det är i sanning bedrövligt att betrakta hur en gammal kulturnation faller offer för den galopperande galenskap som grasserar. Ännu sorgligare ställer det sig vid tanken på att så många väljare alltjämt befinner sig i ett slags hypnogogiskt tillstånd och därmed saknar förmåga att inse vidden av det största hotet mot Europa sedan andra världskrigets härjningar.
    Vilka ytterligare bevis behövs egentligen för att majoriteten av en invaderad nations befolkning skall reagera? Man ställer sig enormt frågande till hur den våldsbejakande vänstern resonerar, men deras psykotiska passion för att understödja barbarernas vandalism bevisar ett iögonfallande samhällsförakt och en rent infantil omdömesbrist. Å andra sidan skall vi bära i minnet att det icke existerar någon logik och följdriktigt tänkande i helvetet och dess rödimpregnerade förgårdar.
    Tack för ordet!
    Andreas.

  2. Ja vänster verkar att vara ett allvarligt sjukdomstillstånd,
    varför talar dessa jönsar om Demokrati? Dom är ju rena
    motsvarigheten till vad demokrati är?

  3. Ett tillfälle för komplexfyllda tokar från att visa upp sig.
    Inte bara bristen på demokrati visar de upp utan även sin totala brist på tankeförmåga.

  4. Alltid när det är demonstrationer och aktioner med vänsterextremister så filmar pressfolket från extremisternas sida, precis som om de vore med i demonstrationerna.
    När högerextremister demonstrerar filmas aktionen från polisernas håll.
    Kan det ha något med vilken tillhörighet och åsikt pressen har?

  5. Klart all Marine Le Pen, kommer att förstöra Frankrike! Det förstörande terroriserande våldtäktsbemängda vänsterextremistiska Frankrike. För vi lever i vänsterförstörelsens, inte vänsterrörelsens tid. För, SOCIALISM ÄR VÅLDTÄKT, TERROR OCH MORD!!!

    • Truthfighter
      Säg inte två gånger, jag vet. Vem skulle veta det om inte jag som upplevde det en gång. Nu är det andra gången. Gånggång ????

  6. Vi fattar!

    Babbar härjar i flockar, i grupper av fegisar.
    Babbar ger sig på allt som är mindre och svagare än de själva såsom försvarslösa unga tjejer, men även död materia, till exempel bilar, fönsterrutor och soprum osv.

    En babbe kan emellertid inte försvara sig på lika villkor. Är babben själv och möter en jämbördig motståndare, springer babben.

    Babbens främsta strategi är våld och babbens ordförråd är ofullständigt och aggressivt. Babben är ofta högröstad och babben försörjer sig ofta genom bidrag.

Kommentera