Sanning och konsekvens

INVANDRING. Politikerna vet att deras beslut kommer att få konsekvenser, oftast för alla utom dem själva. Ändå tar de medvetet beslut som drabbar svenska folket. 

 • Man tog bort fastighetsskatten men behöll ränteavdragen som motiverades av fastighet skatten.
 • Politikerna byggde medvetet upp migrationskrisen. Vi bygger inga murar och alla ska ha samma bidrag som svenskar minst. Sedan är man förvånad över att det blir bostadsbrist, lärarbrist, köer i vården och ökad brottslighet.
 • Man drar ner på underhåll av vägar och järnvägar i 40 år och skyller på föregående regering när det rasar ihop.
 • Alla är överens om att slakta försvaret, sedan påstår man sig ta krafttag med symboliska summor.

Inom de närmaste åren blir det ännu värre. Ingen planerar för anhöriginvandringen under de närmast åren eller redovisar de problem som kommer att komma…

-Pettersson undrar om politikerna är dumma eller fega eller både ock..

Vi måste dock inse att journalisterna har ett stort ansvar som inte ställer de kritiska frågorna om långsiktiga konsekvenser av fattade beslut…


13 thoughts on “Sanning och konsekvens

 1. Dom ”papperslösa” slängde/gjömde sina papper på vägen igjenom europa som dom allra flesta gjör.Detta er för att inte bli identifiserad av olika annledningar.Att tro att arabländer och länder inte har papper och ID handlingar är ju lika naivt som innvandrarpolitiken i sig.Dom är ekonomiska flyktningar utan någon som helst önskan om att integrera eller kunna någonsin arbeta.
  Svergie har tappad kontroll over landet tack vare S.

 2. Globalistmaffian torde med största förtjusning åse den allomfattande destruktion som med full kraft drabbar det svenska samhället, ty vilken annan nation har visat sig så passionerat tjänstvillig att offra den egna befolkningen på globalismens satansdyrkande altare som just Sverige? Här tycks inga uppoffringar anses orimliga, så länge de uteslutande drabbar den ordinäre svenske medborgaren och skattebetalaren.
  Andreas.

 3. Enda gången Sveriges politiker visar handlingskraft är när det gäller att ödelägga vårt land!

 4. Våra politiker är bara marionetter och någon annan håller i trådarna. Vid det här laget vet vi vilka och vad de vill. Politikerna arbetar inte för väljarnas bästa.

 5. Politikerna är varken okunniga, dumma eller naiva. Dom har en annan agenda i toppen och resten följer bara med som dom är vana att göra!

 6. Nu står vårt hopp till Le Pen.
  Om hon segrar så ökar chanserna att Åkesson får fler röster.
  Det som oroar mig är inte att det går bra för dessa partier utan det är att det fortfarande i Europa finns så många som tycker det är bra med terror, mordbränder. bilbränder. stenkastning mot rödljus personal, självmordsidioter och arbetsskygga afrikaner.

  • Dom är folkvalda,så man vet vem som är ”dum”. EU med sina öppna grenser är långsökt och till ingen somhelst nytta.Resa,studera,handle m.m.får man utan EU.

  • Man kan hoppas svenskar röstar för svergies bästa vilket som vad andra länder gjör.EU är inte längre nån fördel alls,andra klarar sig utmärkt utan.Om inte bättre.

 7. Ska bli intressant att följa kostnaderna för sjukvården i framtiden.

  * Alla berikare som står och röker överallt, jag vill gärna se siffror på andelen rökare svenska vs. babbar. Rökningen medför som bekant vårdkostnader i långa loppet.
  * Allt våld, mord, hot, knivskärningar, våldtäkter, övergrepp… allt detta kostar massor av pengar.
  * Alla sjukdomar som importeras till Sverige (TBC var ju utrotad tidigare), tar massor av resurser från en redan hårt belastad sjukvård.
  * Tandstatusen, redan nu ser vi hur folktandvården lastas ner av ”berikarna” som betalar endast 50 kr per ingrepp, medan vi andra får betala tusenlappar. Det lär inte bli bättre.

  Vad blir räkningen för allt detta??

  • Vi infödda har folkuppfostrats med ingen rökning, städa, inte kasta papper, värna naturen, ät bra, motionera osv. Varför vill man nödvändigtvis ha nya människor att uppfostra, börja om rån början med, och upprepa hela projektet än en gång medan vi betalar kalaset!

Kommentera