Stäng

S – ”målet är att skapa trygghet”

Lena Rådström Baastad, Socialdemokraternas partisekreterare tar bladet ur munnen och pratar om vad som var viktigt och vad som beslutades under S.kongressen i Göteborg. ”- Vi har nya riktlinjer för vår politik som ska omsättas till politisk handling och leda vårt parti förbi valet 2018. Vi ska utveckla den svenska modellen och skapa trygghet i en ny tid.

lena

”Sverige skall ha en fortsatt ansvarsfull flyktingpolitik” skriver hon i Göteborgs posten. Redan där ljuger hon lika bra som Statsministern. Vidare skriver hon att Sverige inte kan ha en flyktingpolitik som skiljer sig för mycket från EU. ”Sverige vara en pådrivande kraft inom EU för att värna asylrätten och för att fler länder skall ta ansvar för att människor på flykt skall få en fristad.”

Sossarna skall inte prata om flyktingpolitik för det är det inte – det är immigrationspolitik. Varken regeringen eller migrationsverket skiljer på dessa två. Jag anser att det är en himmelsvid skillnad.

Jag är säker på att EU har en annan inställning till immigrationspolitiken. Det finns ingenting som säger att vi måste ta emot lycksökare från Afrika och Mellan Östern. Det börjar bli tjatigt men jag säger det igen – 90% av dem som kommer är inte flyktingar. En summa som regeringen själva nämnt. Då förstår inte jag varför de svamlar om flyktingpolitik???

Om de börjar att dela upp de två begreppen så skall ni se att man kan ändra politiken drastiskt, men vem törs göra detta?? Europa måste vakna och ändra sin inställning till lögnare och lycksökare. Flyktingar är något helt annat som vi självklart skall hjälpa under tiden som kriget pågår. Här eller i närområdet. När faran är över skall de hem igen för att bygga upp sitt land – svårare borde det inte vara. BORDE!?

Sanningen, verkligheten är en helt annan sedan kan både Lena sekreterare och  Chefen Löfven säga precis vad de vill.

23 reaktioner på “S – ”målet är att skapa trygghet”

 1. Man kan näppeligen undgå att ställa sig frågan exakt hur många personifikationer av socialekvilibristisk bimbopolitik detta arma land egentligen rymmer, och det är med en blandning av löje och fasa man tar del av Rådström Baastads pseudofilosofiska resonemang.
  Det räcker med att läsa meningen ”Sverige skall ha en fortsatt ansvarsfull flyktingpolitik”, för att förstå att här står det allt annat än rätt till. Betraktar man sedan denna blonderade uppenbarelses övertygelse om att vårt land, den humanistiska stormakten, skall utgöra ett slags vägledande exempel inom Europeiska Unionen, när det står ställt utom allt tvivel att vi i skrivande stund representerar det främsta avskräckande exemplet på de katastrofala konsekvenserna av det svenska kjolregementets vanstyre, har vi fått en komplett bild av marionettministärens mytomanbetonade partisekreterare och vederbörandes oförmåga att förhålla sig till den verklighet vi övriga tvingas hantera.
  Andreas.

 2. Blir det någon demonstration för demokrati här i Sverige den 1:a Maj?
  Vad skall man förbereda plakatet med? Kanske ”Bort med diktatorerna. Sverige för demokrati”.

 3. Jasså, är det DET som är MÅLET för sossarna???????

  Hahahahohohiihoohaha!!!

  Är det därför man ökar vålds -och terrorimporten till vårt land då. Liksom antalet tjejantastare och våldtäktsmän. För det verkar ju som att det är så deras logik lyder.

  Genom flyktingmottagande, och mer införsel av drägg till vårt land, ska man öka tryggheten för medborgarna, menar man????????? Jasså, verkligen????????

 4. Och vad är den Svenska Modellen, den floskel som
  Sossarna rapar upp vid varje tillfälle? Är det att
  människor från vilket land som helst i världen ska ha
  bättre välfärd än dom som är födda här och har arbetat här
  hela livet och som dessutom betalat för den, men sen får se
  sig omsprungna av människor som inte bidragit med ett
  djävla dugg?????????????? Vad är den Svenska Modellen?

 5. Vad menar halvfiguren med ”ansvarsfylld flyktingpolitik”?
  Menar hon att efter alla dessa år så skall sossarna införa flyktingpolitik på agendan för det har dom aldrig haft förr.

 6. Vilken jävla Trygghet? Våldtäkter, bilbränder,gamla och barn blir rånade.Bara käbbel .Vad gör EU ?Flycktingskrisen har pågått snart 2 år,Bryssel har inte föreslagit någon lösning,det görs ingenting, dags att få arslet ur vagnen. Varför skall alla flyktingar till Europa det finns 4 andra kontinenter.Svetsarn avgå du har redan ställt till alldeles för mycket,avgå AVGÅ.MvhAdolf

 7. Den svenska modellen brukar avse hur arbetsmarknadens parter kommer överrens men den har inte fungerat sedan vi gick med i EU.
  Hon menar naturligtsvis inte att den ska utvecklas utan avvecklas. Men det gäller att hålla sig till det korrekta nyspråket.

 8. Svenska politiker har lätt för att prata. Men att handla och allt att handla rätt har de väldigt svårt för.

 9. Den ”svenska modellen” synes vara kollektivt självmord. Den som inte vill vara med på det kallas rasist.

 10. Magnus Henrekson, IFN, borde 87, numera <80% , politikerna lyssna till genom att göra honom till rådgivare. För de vet absolut mindre än vad en femteklassare vet.

 11. Den svenska modellen är dement och lever på lånad tid(och med lånade pengar). Detta inger ingen trygghet.

 12. Helt klart är det så! Afrika har 55 länder och det är bara en handfull av dom som ligger i krig! Det finns gott om länder som dessutom har det ganska bra i Afrika. När det gäller arabiska/muslimska länder så är de också över 50 stycken! Det råder alltså ingen som helst brist på platser för de s k flyktingarna att ta vägen! När man tänker efter så sprider sig ett löjets skimmer över hela saken då politikerna yttrar sig som om det vore lilla Europas skyldighet att ta emot folk från de två största världsdelarna och i synnerhet att just lilla Sverige skulle ta emot de flesta av dom, per capita! När politikerna dessutom hjälper till aktivt att inbilla ”flyktingarna” att dom har rätt att komma hit och kräva samma standard som oss så inser man att det finns en annan agenda än just flyktingars säkerhet! Särskilt när man släpper in dom som definitivt inte är ens flyktingar!

  1. Konstaterar fakta. Sveriges och Europas ledare är sjuka, obotligt sjuka och måste sättas i karantän snarast. Kanske på Sydpolen.

  1. Kanske är det så att nu har dårarna importerat tillräckligt med högutbildade människor så nu kan alla Svenskar som arbetar sluta med det och med varm han lämna över till dessa analfabeter och se hur dom klarar det.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: