Stäng

Illegala invandrare misshandlade personal när de försökte rymma

INVANDRARVÅLD. Fem personer som är förvarstagna på Migrationsverkets förvar i Åstorp gjorde ett försök till rymning vid 03.20-tiden enligt polisens hemsida. Tre av dem var inblandade i misshandel av personalen på förvaret i Åstorp. 

Polispatruller och personal från Migrationsverket lyckas stoppa de kriminella invandrarnas planer, och tre av de inblandade överfördes till Kriminalvårdens häkte i Helsingborg. På grund av platsbrist på häktet i Helsingborg överfördes de tre senare till Malmö.

Tre anmälningar om misshandel/våld mot migrationsverkets personal samt en anmälan främjande av flykt upprättas. Inga allvarliga personskador inträffade, enligt polisen.

-Pettersson läser om platsbrist på häktet. Konstigt, brottsligheten minskar ju…

3 reaktioner på “Illegala invandrare misshandlade personal när de försökte rymma

  1. Med tanke på landets rikliga tillgång på robusta fästningar, borde det inte finnas någon utrymmesbrist för en säkrad inkapacitering av dylika delinkventer. Beväpna vakterna och instruera desamma att vid behov nyttja vapnen. Med den eskalerande brottsbelastning vi erfar finns däremot inget som helst utrymme för den svenska feministiska undfallenheten som i förstone försatt oss i detta mycket skamliga underläge.
    Andreas.

  2. Invandrare har ju ”förtur” till allt möjligt i vårt samhälle. Jag tycker dessa skall få förtur till en enkel biljett tillbaka till den plats de kom ifrån och det snabbt!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: