Expressens reporter framstår som…ja, jag säger inget

HATMEDIA. I går skrev vi om Hatmediet Expressen hatar när medborgare använder Expressens metoder mot Expressen. Det var efter den här granskningen som Expressen inledde sin förföljelse av Granskning Sverige och andra kritiska medborgare som avslöjar dolda agendor och smutsiga metoder hos myndigheter, journalister och politiker. En förföljelse som numera även stöds av den miljöpartistiske demokratiministern Alice Bah Kuhnke.

FAKTA: Expressens David Baas, Diamant Salihu, Christan Holmén och Thomas Mattson samarbetar ofta och gärna med Researchgruppen i sin häxjakt på svenska medborgare. Detta trots att de vet att Researchgruppen är en vänsterextrem organisation som är sprungen ur AFA Dokumentation som utövar våld, hot och terror mot politiska motståndare. Flera av personerna bakom är dömda för grova våldsbrott. Researchgruppen kallar sig själva för ”Sveriges Stasi”.

Expressens häxjakt på vanliga medborgare tillsammans med ”Sveriges Stasi” måste ses som det största övergreppet på yttrandefriheten i Sverige i modern tid…

Många har tyckt att Granskning Sverige borde få Guldspaden för genomarbetade och ytterst avslöjande program. Granskning Sverige är dock inte journalister, utan vanliga människor, som med ideella krafter ringer och ställer lite frågor till makthavare och journalister.

Guldspaden gick istället till Researchgruppen, fd AFA Dokumentation och David Baas, Expressen, för deras illegala hackning av Discus kommentatorstjänst och hembesök hos lokala SD-politiker.

När ”stjärnreportern” David Baas själv skall svara på frågor, framstår han som mycket svag i sin argumentation. Kanske är David Baas, och hans prisvinnande journalistik ännu ett bevis på en yrkesgrupp i fritt fall.

12 thoughts on “Expressens reporter framstår som…ja, jag säger inget

  1. David B. måste vara släkt med Bosse Ringholm han använder samma svarsteknik.
    Stackars svensk media som anställer sånt obegåvat folk.

  2. Den vaksamme medborgaren har sedan länge kunnat sätta likhetstecken mellan MSM-journalistik och vänsteraktivism – ett förhållande som endast kan förnekas av de herostratiska aktörerna själva. Att dessa radikala proglobalister agerar helt i strid med såväl svensk lagstiftning som traditionella etiska riktlinjer för hur nyheter skall förmedlas, är ställt utom allt rimligt tvivel. Absurditetens, den politiska censurens och faktaresistensens paradorgan Expressen symboliserar den optimala svenska degenerationen, vars absoluta ansvarslöshet och nationsförnekande endast överträffas av besattheten av att destruera de återstående spillrorna av demokratin. Den prostituerade journalistkårens tvångsmässiga handlande kan endast botas av kraftfulla injektioner tillhandahållna av den spirande fjärde statsmaktens förnuftsnavigerande eskulaper.
    Andreas.

  3. Varför köper någon denne blaska? Avstå från att köpa skiten
    så självdör den, man klarar sig fint utan den, det har jag gjort
    i sju år, och kommer inte att ge ut en spänn på den utan
    att dom ber hela Svenska folket om ursäkt för sina
    kriminella metoder .

    • Ja här visar denne idiot till journalist(som han kallar sig)sitt rätta jag.En stalinistisk kommunist av värsta sorten som endast klarar av att jaga vanliga medborgare som har en åsikt om olika saker.Detta är vad dessa stollar kallar undersökande journalistik.En skam för sin yrkeskår.

  4. ”Stjärnreportern” David Baas kan ju knappast förneka att han också samarbetar med sina nära kriminella kollegor på Expressens nyhetsredaktion.

    D v s Expressens chefredaktör Thomas Mattsson, reportern Diamant Salihu och nyhetschefen Andreas Johansson fälls för vapenbrott av Malmö tingsrätt. (På bild nedan)

    https://x.cdn-expressen.se/images/e8/14/e8141aa0be694ca3831d5d835eba56a3/680.jpg

    Expressen fälls för vapenbrott
    (Publicerad 18 maj 2012)

    Läs gärna hela reportaget på länken nedan:

    https://unvis.it/expressen.se/nyheter/expressen-falls-for-vapenbrott

  5. Om man avstår från att köpa Expressen under ett år sparar man drygt 8000 kr på ett år. Helt skattefritt och dessutom utan arbetsinsats.

Kommentera