Stäng

Falska hjälparbetare lockade till sig barn och sprängde dem till döds

ISLAM. De personer som sprängde ihjäl över 120 människor, varav 68 barn, som skulle evakueras i Syrien var utklädda till hjälparbetare. Attacken väster om staden Aleppo i lördags riktade sig också främst mot barnen, enligt FN. – Någon som till och med låtsades dela ut hjälp, och lockade till sig barn utlöste den där fruktansvärda explosionen, säger FN:s Syriensändebud Staffan de Mistura.

Även Jan Egeland, chef för FN:s humanitära insatser i Syrien, säger att massmordet utfördes av personer utklädda till hjälparbetare.

Explosionen som slet sönder flera bussar med civila orsakade utöver den mänskliga katastrofen ett avbrott i evakueringen från de belägrade regeringshållna städerna Fuaa and Kafraya. Ingen grupp har tagit på sig dådet.

Syriens president Bashar al-Assad anklagar den extremistgrupp som tidigare gick under namnet Nusrafronten för att ligga bakom bombdådet utanför Aleppo i lördags, då över 120 människor dödades. Uttalandet gjordes i en intervju med den libanesiska tv-kanalen al-Mayadeen, som är lojal med regimen i Damaskus. Det rapporterar Reuters och hänvisar till statliga syriska medier.

-Pettersson tycker det är märkligt tyst om detta, jämfört med giftgasattacken i Idlibprovinsen.

Vid gasattacken i Idlib dödades minst 70 människor, varav ett 20-tal barn, där anses av PK-media Assads regeringstyrkor ligga bakom och det är ett jävla liv på PK, vem, vilka, varför, krigsbrott osv?

Självmordsbombare utklädda till hjälparbetare som lockar till sig barn med godis och dödar 120 personer varav 68 barn rapporteras med torra fakta men inte mer.

Ytterst få verkar vilja diskutera islams roll i båda dåden och i de flesta andra våldsamheter i världen. Islam är våldsamt.  

9 reaktioner på “Falska hjälparbetare lockade till sig barn och sprängde dem till döds

 1. Vad har kulturfascisterna, attackflatorna, muslimjuckarna, proglobalisterna, radikalfeministerna och de rabiata rödvinsrelativisterna att säga om detta makabra illdåd? Skall även detta betraktas som helt okey? Frågan har fullt fog och de som anser att det icke existerar några gemensamma och allmänmänskliga regler och värdehierarkier för allas vårt bästa, utan fastmer framhärdar i den desorienterade föreställningen att teorin om alla absoluta värden skall förkastas, har i sanning befrämjat dessa mördares framfart.
  Andreas.

 2. Angående den omtalade ”gasattacken”, Det blir nog närmast omöjligt att klarlägga vem som gjort vad men visst ska man vara beredd på att saker och ting inte är som man tror.

  VK II startade väl på det viset: En attack mot en tysk radioanläggning vid polska gränsen, utförd av tyska specialenheter.
  Allt såg ut som om det var polacker som gjort räden men i efterhand kom sanningen fram…eventuellt.
  Usa hade specialförband vilka gjorde räder mot sina allierade i Vietnam, skadade och lemlästade…psyops, kallas det visst. Opinionsbildande. Provokativt. Effektivt.

 3. I detta attentat är sannolikt bevisen, även om lite detaljer läckt ut hittills, överväldigande om att rebellerna sprängde sina egna. Det nämns samtidigt lite om vilka attacken riktades mot. I dessa fall brukar målen vara kristna ur befolkningen, shiamuslimer eller annan minoritét.

  Barbarerna menar på allvar att de som dödas i liknande attentat ges en chans att slippa att hamna i helvetet, och borde vara tacksamma!!!!!

  1. Notera att sprängattentatet är ett säkert bevis (bland många) om att gasattacken utfördes av rebeller mot egna. Därför vägrar mördarpacket ur väst att arrangera någon objektiv neutral undersökning. De arrangerade ju själv denna attack och vet att den inte tål granskning.

 4. Det var en liknande taktik som psykopaten och kvinno-seriemördaren Ted Bundy använde sig av. Han spelade sjuk och rörelsehinder som någon slags känslomässig utpressning för att locka till sig kvinnor som han t e x kastade in i bagageluckan på bilen och körde sin väg för att utföra sina bestialiska dåd. Det finns så mycket vidrig ondska som är ljusår ifrån godhet och moral. Det sägs att Ted Bundy som såg bra ut och var en toppstudent hade fått sina psykopatiska drag p g a inavel. Det sägs att hans morfar hade satt på hans mamma och frukten blev han. Att det finns så vidriga attentat i Arabvärlden, i Pakistan och Afghanistan beror förmodligen på kusingiftets konsekvenser. Att inavel inte bara producerar begåvningshandikappade personer utan också vidriga psykopater..

 5. Det är ju en dj-la skillnad Pettersson mellan de två dåden.
  Det första som enl.neutral källa skall ha utförts av de s.k. ”rebellerna”,vilka USA och Väst samarbetar med.Allt för att skapa ett nytt Libyen,och avsätta nya krigsvapen från USA.
  Det andra som då tydligen Ï N T E Absurdsk STATS-TV/Radio censurerat bort är ju regeringssidan (Assads).Regimen stödes ju som bekant av Ryssland varför det är lämpligt att ljuga och smutskasta denna…..’
  Måste vara svårt för alla de kommunister som sitter behagligt hos PK-medierna,att angripa sina förebilder,samtidigt som i detta fall ge Trumpf rosor för hans terrordåd.(skickade som bekant 58 missiler mot en flygplats)

Kommentera

%d bloggare gillar detta: