Stäng

Klarspråk i FNs råd för mänskliga rättigheter

Hillel Neuer  från organisationen  ”UN Watch” talar klarspråk vid ett möte med  ”FN:s råd för mänskliga rättigheter”.

Hur kan Syrien, Saudiarabien och andra länder säga att Israel är en apartheidstat? Hur kan FN tillåta detta? Länder SOM dödar egna medborgare talar mot den ena demokratin i Mellanöstern. Låter inte det vridet?

I Israel lever 1,5 miljoner araber ett liv med fullständiga rättigheter, är läkare och advokater, är en del av Knesset, och ändå påstår ni att de är förföljda. Han frågar sedan de islamska länderna (islam, halshuggarna och självmordsbombarnas religion) var deras judar tagit vägen. Tyst i salen blir det!

FjärranÖsternRedaktören undrar: Hur fan har det kunna gå så snett att Sverige stöder tunnelgrävarna, bombkastarna, raketskjutarna och terroristerna i palestian mot det enda vettiga och framgångsrika landet i regionen?

17 reaktioner på “Klarspråk i FNs råd för mänskliga rättigheter

 1. Det kan förklaras med ”Die Dummen Schweden” efter årtionden av sublim hjärntvätt av det ”Röda” styret

  1. Är Tyskland nå bättre då????? Lever man i en totalitär kompakt regim, är det svårt att hävda nåt annat. Det är man inte ”dum” för. Man orkar helt enkelt, och ”ser inte skogen för alla trän”. Som Hitler-tyskland och Stalin-sovjet. Man ska vara speciell som vi, för att kunna se bortom alla trän, och skönja insiktsljuset om hur allt egentligen är, under den massiva PK-propaganda som idag råder.

 2. Om ingen sätter stopp kommer kriget mellan judar och muslimer att förgöra civilisationen. Ingen har dock lyckats på över 1 400 år så utsikten är allt annat än ljus.

  1. Det är judarna som är den framtida räddningen. Och kriget är inget hot, som går att undvika. Kriget kommer förr eller senare, så länge vi har islam här i väst. För tror du att muslimerna ger sig för fred, om Israel lägger ner vapnen. ALDRIG!!! Då kommer de på bred front istället, som IS i Syrien och Irak.

 3. Palme kunde nog inte tänka sej att resultatet av hans politik skulle leda till hur dagens Sverige ser ut. Nordafrikas mest kriminella strömmar in över våra gränser.Mördare och våldtäcktsmän får här fritt blomma ut.Palme var i själ och hjärta en folklig och sann demokrat. Däremot, den som fortsätter och skadar oss mest idag är Jan Guillou. Romanerna om Arn Magnusson, Carl Hamilton och Det stora århundradet, i dessa vilseleder han oss med sin sjuka och snuskiga fantasi……. De döda måste skratta i sina gravar åt bildmålaren Jan Guillou.

   1. Judarna vet att de är hatade bara för att de är judar av nästan alla araber/muslimer.
    Det vore en oansvarig politik att importera hat mot den egna befolkningen.

   2. De är hatade p g a avundsjuka hos muslimerna för sin egna inkompetens. Precis som vi sekulärt kristna i väst är, för våra civilisationsframgångar. Precis som Jesus och hans följare var av fariséerna.

 4. Förklara det för PK-Sverige som hatar allt som har med Israel och USA att göra!

  Vilka bättre alternativ finner de? Saudiarabien och Ryssland?

 5. Palme började, med att krama Castro
  och sedan varenda jävla Negerkung
  …hade han levat idag, skulle han säkert
  ha tagit parti för NordKorea…det är hans
  ättlingar vi skönjer i 87:ans anhang av
  idag

 6. All skit vi har idag är Palmes fel. Och han hjärntvättade det svenska folket för generationer framåt, som vi tyvärr lever med idag. Och palestina-frågan, var bara en sak. Han gjorde ju mängder med propagandaresor till detta område, och till deras subjektiva framhållna oförtjänta fördel.

  Det lever tyvärr kvar än idag. Ja, ALLT, precis ALLT, är idag tyvärr infekterat av Palme och hans fullödiga skit.

  Många i samhället har därför denna vanbild av palestinier, muslimer och mångkulturalism, som något helt onegativt, vilket är en total förvanskning av verkligheten. Men det lyckades ju också Hitler och Stalin med i sina respektive länder, med sin extrema politik. Massiv hjärntvätt lyckas tyvärr alltid. Se bara idag på PK-ismens propaganderi. VEM kan sätta emot, när hela etablissemanget är involverat i detta diktatureri?????? INGEN!!! För att det framställs som den absolut givna sanningen på alla nivåer. Så var det i Hitler-tyskland och i Stalin-sovjet. Och så är det i varje vänstertotalitär stat här i väst idag!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: