Stor polisinsats efter larm om bortförd 15-årig flicka, det hände igår och idag verkar detaljerna vara som vanligt


2017-04-18 13:38, Olaga frihetsberövande, Karlskrona
Människorov, Karlskrona kommun.

Vid ca kl 13.00 inkommer en pappa till en 15-årig flicka till polishuset i Karlskrona. Pappan berättar att hans dotter blivit bortrövad från en skola i Karlskrona kommun. En stor polisiär insats sätts igång för att säkra den bortrövade flickan.

Vid ca kl 17.00 anträffas den bortrövade flickan inlåst på en toalett på ett tåg i Landskrona. Flickan transporteras till hemorten i Blekinge. I nuläget ingen person frihetsberövad misstänkt för människorovet.

Uppdatering: Det var två män som vid ca kl 11.00 kontaktade flickan vid en skola. Männen försvann med flickan i en bil.

Polisen Blekinge

-Pettersson ser att en av de utpekade i den befarade kidnappningen av den 15-årig flickan i Karlskrona i tisdags nu har överlämnat sig frivilligt till polisen. Han förnekar brott.

Mannen har berättat att han fått höra att han var misstänkt för människorov, och efterlyst av polisen – och han hade därför sökt sig till närmaste polisstation; i det här fallet i Skåne. Den andre man som söks för inblandning i det misstänkta bortförandet är dock fortfarande på fri fot.

Flickan har pekat ut de båda kidnapparna och sagt att de är släktingar till henne, så det verkar som kidnappningen är så kallad hedersrelaterad mångkultur som 87:an beställt…

 


5 responses to “Stor polisinsats efter larm om bortförd 15-årig flicka, det hände igår och idag verkar detaljerna vara som vanligt

 • Anders J

  Flydde hon från bilen och hittade en tågtoalett att gömma sig i ?

  Gilla

 • psykisk ohälsa i landets top

  Sweden Prime Minister Poses with Black Who Raped 80-Year-Old Woman

  https://www.dailystormer.com/sweden-prime-minister-poses-with-black-who-raped-80-year-old-woman/

  Gilla

  • Sven-Erik

   @psykisk ….. , som din signatur säger är det ingen tvekan om att det råder psykisk ohälsa i landets topp. Det allvarliga är att ohälsan också finns bland väljarna. Dock tillfrisknar fler och fler efter blivit botade med antipk-kroppar. Detta botemedel är livsavgörande då de främmande bakterier kan orsaka passivitet och likgiltighet. Regarding the article in the paper I am sceptical on the fact as they refer to ””Oberlandesgericht”. However I find it normal that the Swedish PM is on a photo with a sick person. Mr. Löfven might have the worst symptons and there is no cure. He has to be kepr in a mental asylum hospital.

   Gilla

 • jhonsson

  Alla nyanlända är nyanlända hur längesedan det är de anlände

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: