Stäng

S-prioteringar i vårbudgeten

Anne Ramberg & Co har inflytande så det räcker och blir över.

18 reaktioner på “S-prioteringar i vårbudgeten

 1. Friska medel till inkontinensmaffian! De socialakrobatiska finansekvilibristerna förnekar sig inte och då det gäller att upprätthålla det genompolitiserade svenska rättsväsendet och dess enda ambition och uppgift, att värna om den specialimporterade kriminaliteten, är inga kostnader för höga.
  Andreas.

 2. Ständigt dessa egenmäktiga stölder av folkets skattemedel. Valet 2018 sätter vi stopp för detta som är ett enda stort snyltarnas kalas.

 3. Finns något annat land som erbjuder förmåner åt folk de inte vet vilka de är, som medborgarna i landet får betala?
  Nästan gratis tandvård, vård, skola och socbidrag till illegala, hemspråk och tolkar gratis till kreti och pleti och en obegripligt stor del av budgeten till instanser som servar ”de nyanlända” (till och med om de begår brott)utan motkrav på att ex lära sig språket?
  Vad är det som pågår?!
  Borde inte fler tycka att detta är konstigt? Inser de inte att de, deras barn och gamla får betala? Tycker de att detta är ok? Eller är de fullkomligt aningslösa?

 4. Vi svenskar känner oss inte hemma i vårt eget land längre.

  Invaderarna har dubbla medborgarskap som gör att de skaffar sig förmåner som vi svenskar inte har.

 5. Ännu ett bevis för att vi har en regering, som är direkt fientligt inställd till sitt eget folk. Varför har inte den sk ”oppositionen” dvs Alliansen petat bort Löfven från makten? Är man rädd att inte klara av att regera?
  Ett nyval kan för övrigt inte komma fort nog.

 6. Apropå sossar och deras egna solidaritets-syn……

  En tvåa i Länsmansgården för 12 765 i månaden? Eller en trea i Almedal för 17 250? Lägenheterna förmedlas av företaget Samtrygg. Ordförande är förra basen för Hyresgästföreningen, Barbro Engman.

  Sedan i somras är Barbro Engman styrelseordförande i bolaget.

  Dessförinnan var Engman under 14 år ordförande för Hyresgästföreningen.

  Från den positionen slog hon ned på folk som ”skor sig på bostadsbristen”.

  ://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/s%C3%A5-tj%C3%A4nar-f%C3%B6rra-hyresbasen-pengar-p%C3%A5-andrahandsmarknaden-1.4226879

 7. OT: Soos Christofer och Kim Vanström, svenska gymnaster har just visat vad de kan vid paralleler. Europeisk mästerskap (gymnastik) i Cluj-Napoca. Just nu gör en norsk sitt golvnummer. Kan tänka mig att de som gillar gymnastik, följer det på TV.

 8. Otroligt nedrigt !!! Vem pippar ”stjärnadvokaten” ? Alla i regeringen ? Man kan inte förklara Anne Rambergs inflytande på annat sätt än sängvägen – det är korruption med

  1. Som man har jag ytterst svårt att tro att Ramberg har gått sängvägen. Jag ser helt enkelt inga förutsättningar till det sedan Bengt Lindqvist avgick som minister.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: