Stäng

Islam utsatt efter terrordådet i Stockholm

Victoria Kawesa (FI) menar att muslimer hamnat i skottgluggen efter terrorattentatet i Stockholm den 7:e april.

De här orden manar fram en del följefrågor.

Victoria Kawesa tillhör den invandrade vänster som valt att skylla all ondska på vita människor, i synnerhet män. Ha orden ovan i åtanke när ni tänker tillbaks på vänsterns hantering av Anders Behring Breivik, John Ausonius (Lasermannen) och Peter Mangs. Man skulle kunna byta ut ordet ”högerextrema” mot ”vänsterextrema” och ”muslimer” mot ”Sverigedemokrater” när namnen Breivik, Ausonius och Mangs förs på tal.

Då får vi följande rubrik och underrubrik:

Efter terrordåden hamnar Sverigedemokrater i skottlinjen.

”De vänsterextrema låter en människas vansinne representera en hel grupp”

Jag förstår Victoria Kawesas frustration. Nu förs det fram krav på hårdare tag mot illegala invandrare, människor som fått avslag på sin asylansökan och på skärpta gränskontroller i syfte att kontrollera de som vill in i landet. Kraven förs fram av samtliga partier, möjligen med undantag av Vänsterpartiet, och detta strider givetvis mot FI:s tankar om öppna gränser och ett generöst mottagande som saknar motstycke.

”De negativa föreställningarna om oss är starka, men trots det förtryck vi upplever är jag övertygad om att vi kan forma Sverige till ett mer demokratiskt och tryggt land där våra rättigheter inte viftas bort. Ett land där islamofobi och rasism inte tolereras”

”Vi” i det här fallet är rasifierade och muslimer som Victoria Kawesa närmast tyr sig till. Problemet är att vår demokrati satts på spel och tryggheten hotats allt mer, i takt med att asylinvandringen från muslimska länder ökat. ”Islamofobi” har vi också lärt oss är synonymt med kritik mot religionen islam och de muslimer som utnyttjar sin religion för att påverka samhället, sina egna positioner och den medvetna strategin att stå utanför det sekulära, demokratiska och moderna Sverige.

Nej, ingen tror att alla muslimer är terrorister eller potentiella sådana. Däremot är det ett obestridligt faktum att just muslimer är påfallande ofta förekommande i terrordåd och andra hot mot våra demokratiska samhällen. Dessutom Victoria Kawesa, är rasism rasism, och när du anklagar vita män för allt hemska som sker och SSU bjuder in till rasseparatistiska möten där vita inte är välkomna, är detta rasism och inget annat. Den löjeväckande och förlegade bortförklaringen att majoriteter aldrig kan drabbas av rasism, är just löjeväckande och förlegad.

Hela texten i Kawesas inlägg är så full av anklagelser mot det västerländska samhälle som kanske gjort allra mest för världens flyktingar och jag förvånas inte över att denna drapa publiceras i vänstertidskriften ETC.

Victoria Kawesa använder frekvent orden rädsla, hat, kvinnoförtryck och demokrati i texten. Då ska vi blicka tillbaks till den 15:e april och det inlägg Petterssons publicerade.

Läs gärna informationen om de muslimska män som återfinns bland hennes vänner på Facebook. Ord som hat, kvinnoförtryck och demokrati får en helt annan mening när man tar del av deras historik och agenda. Är månne Victoria Kawesa en ulv i fårakläder?

 

30 reaktioner på “Islam utsatt efter terrordådet i Stockholm

 1. En liten om än synnerligen vital detalj i sammanhanget, vilken den kolorerade Södertörnsabbedissan, vänsteretablissemangets senaste estradös, tycks ha förgätit är att vi inte efterfrågat varken hennes eller de radikalfeministiska gelikarnas benägna bistånd med att ”forma Sverige”! Anser man att det land man som icke inviterad sökt sig till är i behov av en totalrenovering, kanske det finns anledning att leta sig annorstädes hän, och varför då inte tillbaka till de egna rötterna? Vederbörandes planer på en ombyggnation av den nation som främst tillhör svenska folket, kan enbart definieras som verklighetsfrämmande illusioner och påvisar den största respektlöshet mot den etniska befolkningen – alltsammans presenterat via en radda enfaldiga och ovederhäftiga expektorationer, föranledda av den samhällssmitta vänsterdiktaturen förorenar det svenska luftrummet med.
  Andreas.

 2. Jag är inte särskilt förtjust i vare sig FI eller Victoria Kawesa men håller med om att terrordådet i Stockholm gör muslimer utsatta.

  De som oftast blivit offer till bestialisk terror är just muslimer i muslimska länder, bland dem finns de flesta offren .

  Och de som får skulden när terror begås i Västländer är också muslimer.
  Jag avundas dem inte deras hopplösa situation.

  1. Vad då ”utsatta muslimer”?
   Att flytta fokus från att oskyldiga drabbades i Stockholm och åtgärder för att bekämpa terrorism till ”att det är SÅÅ synd om muslimer i Sverige!”
   -Det är så jäkla osmakligt!!!!

   1. Känner sig alla norrmän ”så utsatta” pga att Breivik är Norrman?! Är norrmän rädda att accossieras med terror pga av honom? Knappast! -De som kletar offerkoftan på muslimer i Sverige kan sluta med det!

   2. Nej, varför skulle norrmän känna sig utsatta för skuldbeläggning.på grund av Breivik?
    Jag antar all ilska har riktats mot Breivik och inte mot norrmän. norrmän i allmänhet.

    När det gäller muslimer däremot så vet man ju hur stämningen blir mot även oskyldiga muslimer när sådana här attacker inträffar. Som värst var det väl den 11/9.

   3. Synd att man inta kan redigera när det blir fel som nu med norrmän två gånger.

  2. Och sådana som Mia har som vanligt full koll på att alla muslimer är SÅÅ utsatta. Exakt HUR har du tagit reda på det?
   Du vänder fokus från terror – som är lika vidrigt vem som än utför det- till att ”muslimer är det synd om”.

   1. Vad jag vill ha sagt är när det gäller terrorattacker utförda av extremistiska islamister så är det oskyldiga muslimer som ligger mest illa till.
    Dels för att de oftare blivit offer än andra och dels för att de får vara med och ta skulden varje gång något händer i ett västland hur oskyldiga de än är.
    Det kan väl inte ha undgått dig heller.

    Och jag vänder inte fokus från något eftersom rubriken är
    ”Islam utsatt efter terrordådet i Stockholm” så därför håller jag mig till ämnet.
    Men egentligen är rubriken missvisande, det skulle istället ha stått ”muslimer utsatta”.

   2. Jo, ”Mia” du vänder fokus från offer för terrorn och diskussionen hur man kan bekämpa terror till ”att muslimer är så utsatta i Sverige”, precis som Kaweza gör.
    Det är kontraproduktivt, eftersom det borde ligga i allas intresse, muslim som icke muslim, att så långt det är möjligt förhindra terror.

   3. Och du Mia, kan du styrka dina svepande påståenden om ”att muslimer är så utsatta i Sverige” med något exempel?

    Om nu muslimer är utsatta, i Mellanöstern som du nämnde, så är det av andra muslimer och på vilket sätt är de ( och muslimer i Sverige) hjälpta av att Sverige väljer att inte vidta åtgärder för att så långt det är möjligt förhindra terrorbrott i Sverige?

   4. Du har missförstått mig.
    I muslimska länder pågår det terrorattacker hela tiden och man kan läsa hur det varit sprängningar vid marknader och andra platser med många döda.
    Helt vanliga muslimer blir alltså dödade av extremistiska muslimska islamister.

    I västländer blir istället muslimer misstänkta och illa behandlade av vissa inom befolkningen efter att en terrorist gjort en attack.

    Men det är självklart att myndigheter och poliser ska vidtaga åtgärder för att förhindra terrorism. Jag verkligen avskyr IS och deras grymheter och tycker att de som åker till andra länder för att ansluta sig till IS inte ska få komma tillbaka till Sverige.

 3. Victoria Kawesa (FI), saluför den farligaste typen av extremism.
  Den som också slipper undan en kritisk granskning av media.

  Förstår varför hon kallar sig feminist. För humanist är hon inte.

 4. Tyvärr finns det en stor grupp yngre människor i Sverige som är fullständigt indoktrinerade och HJÄRNTVÄTTADE av SVT och hatmedia med vänsterfloskler så vem vet detta idiotparti FI kan mycket väl hamna i riksdagen även om de inte kommer att få något uträttat. Att välja figurer som denna Viktoria och Gudrun Spyman säger allt om dessa individer, – okunniga och naiva ut i fingerspetsarna.
  ”Ut med rasisterna, – in med feministerna!” skrek dessa unga vita kvinnor på deras valmöte inför senaste valet. Här handlar det om hjärntvätt och självförakt in absurdum, deras egna föräldrar och syskon är vita. Vi har ett samhällsklimat där svenska kvinnor står för 40,000 aborter per år och där den muslimska invandringen producerar 5-10 barn per familj för att komma i åtnjutande av bidragssystemet fullt ut och aldrig behöva gå upp på morgonen och gå till ett arbete!
  Detta måste få ett SLUT och dit kommer vi bara genom att upplysa Sveriges befolkning hur illa det kommer att gå för vårt fosterland om INTE massinvandringen stoppas! OM så inte sker kommer vi en dag själva att få fly och det kommer inte att finnas något land dit vi kan ta oss!

  1. S.k. militanta veganer (mest unga) röstar på FI!! De mest imbecilla och okunniga individer på jorden men fullständigt indoktrinerade och hjärntvättade av SVT, hatmedia och 7klövern!

 5. Vilka rättigheter är det som förvägras muslimer och kvinnor men som tydligen vita medelålders män är garanterade?

 6. Muslimerna är som zigenarna, hur dom än beter sig lyckas dom flytta fram sina positioner!

 7. Kaweza bryr sig inte om terroroffer och brottsoffer. -Hon försöker med texten vända fokus från offer och åtgärder till hur synd det är om alla muslimer ”som nu känner sig så utsatta och kränkta”. -Det är oerhört smaklöst hur hon försöker värva muslimska röster och få föra deras talan. Tror inte det kommer fungera dock. Damen framstår ju som fullständigt blåst.

 8. Det finns en s.k. religiös sekt som står för allt det Victoria K. anser muslimer råkat ut för. Hon torde ha närmare till denna sekt än vad hon har till Fi och kan så att säga direktpåverka för att minska trycket för sina meningsfränder muslimerna.

  1. Tyvärr många unga som uppfostrats av Socialdemokraterna med flera att ALLTID se muslimer som OFFER utan eget ansvar, det är alltid någon annans fel, – dessa kan man kalla ”criebabys”! TYVÄRR finns hur många som helst i den kategorin, dessutom fega as eftersom de vet att muslimer blir förbannade om de får kritik ex för halalslakt….S.k. ”veganer” försvarar halalslakt för att anses ”vänster”!!! Hur absurt är inte det!

 9. Mycket få, om över huvud taget några andra grupper, begår terrorbrott av det slag muslimerna gör. Är någon förvånad om gruppen blir ”utsatt” som nu Kabesa kallar det? De, som inte trivs i Sverige kan ju lämpligen åka tillbaka till den plats de kom ifrån. ”Vi skall forma Sverige till ett mer demokratiskt land” säger Kavesa. Ja tror inte personer som Kavesa skall bdeltaga i detta skapandet av vårt land. Hon borde väl i stället åk till sitt forna hemland och införa sin ”demokrati” där.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: