Stäng

Aftonbladets snyftare

Aftonbladet skrev igår om Mohammed, 21 år som varit gömd i flera år. ”Han har ingen”. Han var 15 år när han kom till Sverige från Afghanistan. Han hoppas in i det sista att han skall få amnesti.  Innan terrordådet fanns ett hopp men nu tävlar politikerna om vem som kan skicka hem dem snabbast enligt Aftonbladets Kenan Habul.  De får tävla hur mycket de vill för mig, det går ändå inte fort nog. Dessa snyftare biter kanske på en del men inte på mig. Vi kan inte…….fortfarande inte ta hand om alla Afghanska ”pojkar”

afgh

11 reaktioner på “Aftonbladets snyftare

 1. Hur många Muhammed hyser vi egentligen inom den svenska välfärdsapparaten? Naturligtvis utgör ett ”hot” om utvisning från parasitparadiset ingen attraktiv framtidsutsikt för den importerade kulrutberikaren, vilken härstädes åtnjuter alla tänkbara fördelar, med rikliga tillfällen att utöva sexuella övergrepp och andra brott som sorterar under vederbörandes kolumn för hobbyverksamhet.
  Andreas.

 2. Tillrättalagda gråtmilda reportage är något, som går hem hos snälle Svenne och hulda swinja. Krokodiltårarna trillar nerför kinderna på die beide dummen schweden. Men inga tårar fälls för sina barn , barnbarn eller övrig släkt och vänner. För dem har de inga känslor kvar utan de är bara en belastning för dumsvenskarna.

 3. Om man under ett år låter bli att köpa Aftonbladet sparar man 8 000 kr. Dessutom skattefritt! Kan bli en hjälp till en semestertur i stället.

 4. Aftonbladet vill ge alla på jorden garantipension livet ut + allt åt alla…..Det fuskas med åldern så det blir dyrt för framtida generationer!!

 5. De har ” ingen” eftersom det just kommit en dom där ”att inte ha någon” är en möjlig nyckel till att få stanna?

  Vilka jävla lipsillar?

 6. Han medger att han kommer från Iran och har sin familj där. Så det är ju bara att boka biljett till hemresan. Vad ska han gå här ensam i Sverige för?

  Det är dags att strypa möjligheterna till full garantipension till alla som får permanent uppehållstillstånd. Tänk så få som skulle söka ”asyl” i Sverige då!

  De borde också tvingas betala för sin barns skolgång de första tre åren med tanke på att de ljuger om barnens ålder för att ge dem mer tid i skolan. Då skulle vi kunna finansiera byggandet av skolor och lärare den vägen.

 7. Det finns alltid ömmande fall särskilt för dem som kan få kontakt hos en journalist och gråta ut.
  Faktum är att vi har redan tagit emot allt för många ömmande fall. Det måste nu ta slut, om inte blir vi alla ömmande fall och då finns ingen att gråta ut hos.

 8. Kenan Habul, ockupanten, talar om för oss svenskar att hela världen skall hit!

  En neger i Feministiskt initiativ förolämpar oss dagligen!

  Terrorister härjar mer eller mindre fritt!

  Är det inte snart dags att vakna?

 9. Utlös nödparagrafen i utlänningslagen och säg upp New York-protokollet så ordnar det sig.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: