Negerjobb?

IDIOTI. Vi har fått lära oss att inte säga neger utan använda svart i stället. Men nu är även svart negativt och jag antar att vi inte ska säga afrikanska jobb för alla är ju svenskar…

Fram till och med 11:e upplagan 1986 av Svenska Akademiens ordlista stod ordet helt utan värderingskommentar. I den 12:e upplagan 1998 förekommer noteringen något nedsättande, och i den 13:e upplagan från 2006 står det kan uppfattas som nedsättande. I den 14:e utgåvan från 2015 togs bland annat ”negerboll” bort ur ordlistan och ”neger” belades med varningstext om att det är nedsättande. Istället rekommenderades läsaren att använda termen ”svart”.

Svart = negativt hos feministerna så använd gärna nattillegalt, illegala skor, illegal kostym osv. Sedan kan man ju påpeka att damen Kawesa inte är illegal utan brun och högernäven hon höjer betyder illegal-makt…

Sedan kan man naturligtvis fråga den hmhm-färgade damen varför hon inte bosätter sig på sina drömmars plats?

58 thoughts on “Negerjobb?

 1. Varför befinner sig Victoria Kawesa i Sverige överhuvudtaget? Uganda är ett välmående land och Idi är borta sedan tiotals år?

 2. Grune nedan hade en fråga. Jag tycker vi lägger till prefixet neger till allt.

  Exempel:

  Negersmörgås, negerskor, negertröjor, negerbrännvin, negerläppar osv.

  På så sätt blir det mindre rasistiskt. Om allt kallas för neger blir det svårt att rangordna vad som är bar och dåligt.

  Med vänliga negerhälsningar,

  Negerassad

  • Vill man få det mer heltäckande kan man givetvis använda prefixet feministneger. Så här:

   Feministnegersäng, feministnegerfrukost, feministnegerpromenad osv.

   Eller, prefixet feministstatsministerschyffertneger.

   Med vänliga feministstatsministerschyffertnegerhällsningar,

   Feministstatsministerschyffertnegerassad

 3. Kort om feminismen
  ————————————–

  Grundad: 50- och 60-talet

  Grundare: CIA Tongivande medlemmar: Gloria Steinem, Ms. Magazine, sponsrade av många storföretag, Ford Foundation och Rockefeller Foundation.

  Bakgrund: Allt sedan Marxismen hade kärnfamiljen varit under attack. Den utgör fundamentet för det västerländska samhället. I det Marxistiska samhället sågs barnen som statens egendom. Kvinnan och mannen bara som mekaniska producenter av barnen. Både mannen och kvinnan skulle förvärvsarbeta och staten skulle stå för uppfostran. När Marxismen inte tycktes fungera då arbetarna var för traditionsbundna kom Feminismen att spela en allt viktigare roll. Kvinnans frigörelse, kvinnans oberoende blev nu nya ”slogans”. Hemmet, barnen och spisen skulle ses som ett fängelse. Genom att splittra upp kärnfamiljen där paren har olika roller slår man också in en kil mellan mannen och kvinnan. Den senaste utvecklingen i Feminismen är att se männen som ett hämmande patriarkat som alla kvinnor måste bekämpa.

  Syfte: Syftet är att slå sönder kärnfamiljen, kapa banden mellan man och kvinna, barn och föräldrar och indoktrinera barnen i statligt bestämd utbildning samt att göra fler till lönearbetare, då man därmed behöver mer pengar i samhället och ökar skattebasen = centralisering och kollektivisering.

  Citat: ”Den individuella ekonomin som bygger på privat egendom är basen för den borgerliga familjen. Den kommunistiska ekonomin gör sig av med familjen…ansvaret för barnen och deras fysiska och spirituella utbildning är ett ansvar för staten. Revolutionen gjorde heroiska ansträngningar att förstöra kärnfamiljen. ” Alexandra Kollontaj, USSR Minister of Social Welfare och medlem av The Bolshevik Party Central Committee.

  Kommentar: Det förefaller som att de superrika finansoligarkerna har helt andra orsaker att lansera olika ideologier för oss än vad som de vill göra gällande. De verkar syfta till att krossa den rådande ordningen inom samhällets alla områden som sedan syftar till att bereda vägen för centralisering av makt och kollektivisering, där ett ytterst litet antal i toppen av pyramiden sedan kan styra allt. Kanske kan vi se framför oss traditioner, normer, civila institutioner, lokala lojalitetsband och nationsgränser som murar som den globala eliten måste riva ner för att kunna genomföra sin plan.

  ————————————————–
  Saxat från ja-kmr-inte-ihåg-just-nu

  • Bra redovisat! Tack för det! Det är det som har varit målet hela tiden med jämlikhetshetsen: Att slå sönder det borgerligt stabila goda samhället. Att krossa ”de rasistiska strukturerna”, är inget annat än just det. De vill istället främja det groteska och djuriska. Och de har näst intill HELT lyckats med genomförandet. TYVÄRR!!! Våldtäkter, misshandlar och terrordåd, är bara en del av den socialistiskt vidriga politiken, och ingenting annat. Det är därför samhället har blivit så förfallet och stinkande. Det var inget fel eller miss. DET ÄR SJÄLVA MÅLET!!! Tvi för socialismen!!! DÖD åt dess onda existens!!!

 4. Tro aldrig att det handlar om något annat än AVUNDSJUKA en sjukdom som världen inte har något botemedel mot . Avundsjuka på intelligens, familj, rikedom, livsstil, utseende osv……
  Kloning verkar att vara det enda vapnet !

 5. Den ultimata inkarnationen av den nya svenska pseudovetenskapen, tillika ikonen för radikalfeminazismen, Kawesa, har förmodligen utan att inse det själv, dragit en chic parallell mellan begreppen svart och kriminell. Det ligger en hel del i denna konklusion, tycker Ni inte? Håll i hatten, mina herrar, här blåser försåtliga vindar!
  Andreas 🙂

 6. Vad heter Negro spiritual på nysvenska????
  Översätt Swartskopf till Svenska
  Vad heter egentligen floden Rio Negro?
  Bara några ord som inte får nämnas i Sverige.

  • Negro spirituals, blir väl: smuggelsprit. 🙂

   Swartzkopf blir väl: tankeförbud för långtbortistanutifrånkommande. 🙂

   OCH SLUTLIGEN:

   Rio el Regal. 🙂

 7. Jag struntar i folks hudfärg,men hon är bara för mycket , mer korkad människa får man leta efter.Det är fi i nötskal.Mvh Adolf

 8. Ygeman säger: undvik billiga frisörer.
  Kawesa: använd gärna illegala jobb.

  Här finns en konflikt i synen på skattemedel.
  Alla ska få allt samtidigt som man ska använda illegala jobb. Tur de aldrig behöver få ihop budgeten?

  Det flockas många osäkra människor kring fi?Det känns inte direkt som att hon tillför den stabilitet de verkar sakna?

 9. Tjaaa, det är ju sådana arbeten negrer, araber och asiater skall ha: Skitjobben.

  De har ju inget här att göra, överhuvudtaget. De få som kan stanna ska finna sig i att vara längst ner på stegen.
  Det är i landet Afrika de hör hemma. Och förresten, negerjobb har man sagt i alla tider och det med just den innebörden som ovan skrivits.
  Precis som negerboll, en svart godsak.

  ”…du, det där är ett riktigt jävla skitjobb!”
  ”Ja, fy för den lede! Vi får leta reda på nån neger, nånstans.”

  Under solen intet nytt.

 10. Kvalificerad ironi på gränsen till svart sjuk humor. Obs svart syftar till dödligt-

  • Fast illegal humor får en air av 1920-talets förbudstid i USA som känns spännande 🙂

 11. En negerboll är en negerboll. oavsett om ordet finns i akademins ordlista eller ej. Så har det alltid varit och kommer att förbli.
  Och förresten tycker jag att Kavesa ser ut att göra en nazisthälsning med högra armen höjd.
  Bäst att polisen utreder detta brott snarast.
  Och in i riksdagen? Nej, Gud må bevara mig. Behovet av tokstollar i riksdagen är ju fyllt sedan länge!

 12. Undrar om inte Gudrun snart riskerar att få ett återfall? Detta måste fresta på?

 13. Reinfeldt kunde ju aldrig riktigt kamma till sig. Men hon borde ju tag tag i sitt olagliga hår och lyfta nivån något?

 14. Det är fel nr. ett när utbölingar ska lära oss vad som är rätt eller fel. Svartjobb var vedertaget tills de sega politikerna efter långt om länge, gjorde dem vita.
  Språket utvecklas, säger de lärde, samt vara lätt att förstå så om vi säger svartskalle så vet vilken svensk som helst vad vi menar. Detta innebär inte att vi nödvändigtvis nedvärderar den omnämnde och så småningom vinner kanske svartskallen vårt förtroende och gillande, denne är då integrerad.

 15. Kommer det bli fler feminister av typen Victoria Kawesa i framtiden?

  Risken finns och det svartnar då, på bara blotta tanken.

  Sveriges befolkning passerade nyligen tio miljoner.

  Om knappt tio år, 2026, beräknas folkmängden ha ökat med 1 miljon och befolkningen i Sverige passerar elva miljoner.

  Sedan 2014 har befolkningen ökat med mer än 100 000 per år, och enligt prognosen kommer befolkningen fortsätta öka med över 100 000 per år fram till år 2024.

  http://www.scb.se/hitta-statistik/statistik-efter-amne/befolkning/befolkningsframskrivningar/befolkningsframskrivningar/pong/statistiknyhet/sveriges-framtilda-befolkning-2017-2060/

 16. Vi släpper in människor i Sverige som ska bestämma över oss… vad vi ska säga, vad vi får göra…. TVI!!!

  • Folk som har kommit till ett fungerande samhälle från ett icke fungerande dessutom? Det är ju därför de flesta är här. För att deras kulturer brister och de behövde få skydd i en fungerande.
   Nog med skydd nu.

   • Och ändå är du hönsmamma. Ha ha 🙂 Förlåt, kunde inte låta bli. 🙂

 17. Och alla nätter kommer då förmodligen att bli vita i framtiden…
  Men inte mig emot, jag är trött på allt svart!
  JR

 18. Ska hela ordet ”svart” varningsmärkas??

  Jag ska köpa en illegal kavaj till min olagliga begravningsklänning på onsdag.

 19. En negress som är lärare i genusvetenskap och utbildad på södertörn, medlem i F! och har blåst sin SVARTA städhjälp snygg CV.
  Alltså en perfekt kvinna och partiledare för ett idiotiskt parti.

 20. Demonstration mot färgdiskriminering ??
  Bäva månde Beckers, Jotun och Flügger.

 21. Är det i Uganda som hon vill in i Riksdagen? ???
  I så fall varför dräller hon omkring här då , för hon
  kan ju inte mena Sveriges riksdag? här är ju inget
  bra, ja det skulle väl i så fall vara bidragen!

 22. Genusvetenskap, kyss mig i arschlet, igen en flumutbildning, en utav flera som ha skjutit Sverige i sank

 23. Hon är lärare i genusvetenskap(?) på Södertörns Högskola (var annars?) och således avlönad med allas våra skattepengar.

Kommentera