Om detta stämmer……….

Då måste vår f.d vice Statsminister Margaretha Winberg vara en mycket stolt kvinna. Winberg som fick sparken av Göran Persson när hon vara vice statsminister…………  Källan: Socialdemokraternas webbchat, 23 augusti 1998. Länge sedan men aktuell som tusan. Nu gör Winberg politisk comeback som utredare av socialtjänstlagen?!!Har hon kvalifikationer? Nej, men kvotering inom partiet gör detta möjligt.Tror Sossarna att vi glömt!??

C9mLJPSW0AA_pdH

19 thoughts on “Om detta stämmer……….

 1. De socialdemokratiska cementsuggorna förnekar sig inte, trots stigande ålder och väldokumenterade syndaregister. Blott en av globalismens alla nationsföraktande kvastryttarinnor, vars enda ambition är prestige och ökat antal duktighetspoäng. Perniciösa politiker som Winberg har inga som helst genuina värden att tillföra och borde per omgående pensioneras och försvinna för gott från den statskonstnärliga arenan. Det blir billigast så.
  Andreas.

 2. Tyvärr så ”tänker”en stor del av svenska folket i nomenklaturans vägar, kommunisterna / socialisterna inväntar lugnt sin framtid.
  http://iotakt.se/bara-i-sverige/
  Svensken / svenskan är inte uppfostrad att tänka själv, dock med undantag! Till skillnad på de förra östländerna så är vi helt hjärntvättade.

 3. Margaretha Winberg är en globalist-agent som de flesta andra i etablissemanget.

  Tänk på ditt eget ursprung och aktivera din egen livskraft för att försvara vårt folk!

 4. Margareta Winberg organiserade som jordbruksminister sossarnas masslakt av Svenska jordbruk i slutet av -90 talet.

 5. Du Argus, det verkliga f-stimmet är väl den feministiska ”regeringen” Löfven har runt omkring sig.

 6. Mamma Margareta utnämde dottern Viktoria Winberg år 2014 till chefredaktör för LT, en av de två lika som bär onödiga lokalblaskor i Östersund. Nyligen märkte jag att hon inte längre var det, utan Hans Lindeberg från ÖP tog över bägge tabloiderna – de skriver samma PK-skräp – identiskt dag efter dag. Behöver en håla som Östersund en sån bred ljugmedia ?

   • förbjudit tiggare ?? dom sitter utanför varje affär nästan ! tjocka feta kärringar som inte ser ut att svälta ,vilket 40000 svenska åldringar gör ! men de bryr sig ingen politiker om ! fy fan vilka hycklare löven och hans gelikar är !!

 7. Skall man se positivt på det hela så visar Winberg på uppriktighet.
  Hon säger något alla vet men få talar om.
  Politiker är ett få yrken som inte kräver utbildning. Det räcker med fingertoppskänsla för vad som är PK och gångbart i partiledningen.

 8. Enda gången mig veterligen detta kärringäckel talat sanning. Förmodligen begrep hon inte ens vad hon sa, men tyckte väl det lät smart…

 9. Med politiker och vanliga kändisar så är det lika. När man läser, att äntligen så är vi av med den och den. Skönt! Så poppar de upp igen. Det tar aldrig slut.

 10. Ja det är ju tur att det finns politikerjobb för dessa kompetensbefriade personer , felet är bara att dom tycks bli fler och fler , samt att dessa personer sitter och bestämmer över hur landet ska styras .

 11. Som jag tidigare sagt: I politiken premieras bevisligen de dumma.
  Och därför har Sverige blivit så, som det nu är.

  • Göran Persson skickade henne till Brasilien och det ärsålångt från S man kan komma. Slutsats han gjorde åtminstone en sak rätt. Hon var en katastrof för Sveriges jordbrukare

Kommentera